... ja myslim ze by to slo ... ono totiz nejde op frekvenciu zvuku, ale o to ako casto to bude basovat ... ( ale to som zle napisal priznavam , nedalo sa to pochopit ako som to myslel ) ... a ist by to slo spravit budes mat ciste teoreticky napr. 10 vykonnych basakov a jedno zariadenie ktore by vladalo presne casovat kedy ma ktory ,,zabasovat,, .... a povedzme ze by sa to dalo spravit tak ze by jeden po druhom dokazali zabasovat jedno kolo do sekundyThe Devil napísal:Hlboké basy nemôžeš pustiť pri veľmi vysokej frekvencii, to sa nedá. Potom to už nebudú basy, ale výšky.
HNEDY ZVUK
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
mas v tom zmatok. To ako "casto basuje" je prave frekvencia zvuku. Zjavne nevies o com pises, tak uz dalej nepis, lebo sa este viac zamotasnordkapp_pb napísal:... ja myslim ze by to slo ... ono totiz nejde op frekvenciu zvuku, ale o to ako casto to bude basovat ... ( ale to som zle napisal priznavam , nedalo sa to pochopit ako som to myslel ) ... a ist by to slo spravit budes mat ciste teoreticky napr. 10 vykonnych basakov a jedno zariadenie ktore by vladalo presne casovat kedy ma ktory ,,zabasovat,, .... a povedzme ze by sa to dalo spravit tak ze by jeden po druhom dokazali zabasovat jedno kolo do sekundy... a mas basovy zvuk pri pomerne ( k vztahu k frekvenci jednotlivych ,, zabasovani,, jedneho repraka ) velkej frekvencii .... ciste teoreticky ???? ..
-
qwerty-xyz
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
qwerty-xyz
NO VED SOM NAPISAL NA ZACIATKU ZE IM TO NEVYSLO........t0m4s3 napísal:mas v tom zmatok. To ako "casto basuje" je prave frekvencia zvuku. Zjavne nevies o com pises, tak uz dalej nepis, lebo sa este viac zamotasBassy su velmi nizke frekvencie. Radovo jednotky, maximalne par desiatok Hertzov. Dalsia vlastnost zvuku je hlasitost (merane v decibeloch). V Mythbusteroch skusali nizke frekvencie (basy) s VELMI VYKONNYMI SPICKOVYMI reproduktormi za pomoci skutocnych odbornikov a vysledok - nula bodov.
-
jozkoprachacc
Amateur
-
krupica_dnb
Medium Professional
synak.... brainiac nema nic spolocne s realitou, tam objektivne nepisali nic... napr.. len ten reproduktor, ktory tam pouzili nieje technicky schopny vydat frekvenciu hnedeho zvuku- teda cca 7Hz... a maju tam dokaz ze to funguje? len ze sa zavrel typo do hajzla a druhy mu podal papier...jozkoprachacc napísal:HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al.
jj je to mozne ze mu len podal ten budar paper ale nas jozko asi zabudol povedat ze ten reprak bol napojeni na pristroj ktory ten zvuk vedel virobitkrupica_dnb napísal:synak.... brainiac nema nic spolocne s realitou, tam objektivne nepisali nic... napr.. len ten reproduktor, ktory tam pouzili nieje technicky schopny vydat frekvenciu hnedeho zvuku- teda cca 7Hz... a maju tam dokaz ze to funguje? len ze sa zavrel typo do hajzla a druhy mu podal papier...
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: HNEDY ZVUK
ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovaťqwerty-xyz napísal:ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po.....
-
qwerty-xyz
ale mythbusters sa niejkedy riadne seknu...pretoze urobia jeden pokus..a ked im to nevyjde tak to dalej neriesia......Old Dirty Bastard napísal:ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať
Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné!qwerty-xyz napísal:ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po.....
-
qwerty-xyz
heeej???...kde sa to da kupit??......nadl napísal:Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné!
Ak si znalí v elektrotechnike máš šancu, Kúpiť? Čo sedíš na ropnom vrte?qwerty-xyz napísal:heeej???...kde sa to da kupit??......
Ja som písal čosi o modulácii! Taktiež o nosnej vlne! Dejinách sa hovorí ze Jericho bolo zbúráneCuruj napísal:este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame toco viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz
zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz
)
// Pouzivame tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
-
krupica_dnb
Medium Professional
Rozmyslate tu o dobrych srackach...Uvedomte aby repro, hoci aj 21" hralo 6 Hz potrebuje na to obrovsky vykon...to vylucuje to pouzitie vo vazniciach lebo neviem kto by tam mal zosilnovace radovo kW.... Neviem co si myslel tym vyrazom "namodulovany" co namodulovane cim??? Dalsi problem : pri takto malej frekvencii nastava rezonancia v samotnom tranzistore kde moze dojst k jeho zniceniu... celkovo je to hlupost...a preco by sa mal posrat?? Nevplyva to tym smerom na nervovu sustavu...crevami ti to taktiez nepohne... hovorim celkovo je to hlupost..