| Autor |
Správa |
Old Dirty Bastard Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 760 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2006, 6:39 Predmet: Re: HNEDY ZVUK |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po.....  |
ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kwetinka Medium Expert

Stav:  Založený: 23.10.2006 Príspevky: 87
Zaslal: 28 Okt 2006, 8:42 Predmet: |
|
|
| aj ja som o tom pocula, ale zevraj to na kazdeho inac posobi |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Medium Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 1038
Zaslal: 28 Okt 2006, 12:08 Predmet: Re: HNEDY ZVUK |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať  |
ale mythbusters sa niejkedy riadne seknu...pretoze urobia jeden pokus..a ked im to nevyjde tak to dalej neriesia......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Medium Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 300
Zaslal: 29 Okt 2006, 17:08 Predmet: Re: HNEDY ZVUK |
|
|
ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po.....  |
Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné! |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Medium Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 1038
Zaslal: 29 Okt 2006, 17:52 Predmet: Re: HNEDY ZVUK |
|
|
| nadl napísal: |
| Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné! |
heeej???...kde sa to da kupit??......
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 916 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 20:14 Predmet: |
|
|
este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame to co viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Medium Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 300
Zaslal: 30 Okt 2006, 20:14 Predmet: Re: HNEDY ZVUK |
|
|
heeej???...kde sa to da kupit??......
 |
Ak si znalí v elektrotechnike máš šancu, Kúpiť? Čo sedíš na ropnom vrte?
| Curuj napísal: |
este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame to co viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz ) |
Ja som písal čosi o modulácii! Taktiež o nosnej vlne! Dejinách sa hovorí ze Jericho bolo zbúráne
// Pouzivame tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 23:42 Predmet: |
|
|
akože (prakticky) vždy sa dáva LP filter od 20 Hz lebo normálny človek pod 28 Hz (aspoň ja ) nepočuje a zbytočne to zaťažuje reprák, zvlášt ak je v tomto pásme rezonančná frekvencia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vidium Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2007 Príspevky: 108
Zaslal: 15 Apr 2007, 15:31 Predmet: |
|
|
| Rozmyslate tu o dobrych srackach...Uvedomte aby repro, hoci aj 21" hralo 6 Hz potrebuje na to obrovsky vykon...to vylucuje to pouzitie vo vazniciach lebo neviem kto by tam mal zosilnovace radovo kW.... Neviem co si myslel tym vyrazom "namodulovany" co namodulovane cim??? Dalsi problem : pri takto malej frekvencii nastava rezonancia v samotnom tranzistore kde moze dojst k jeho zniceniu... celkovo je to hlupost...a preco by sa mal posrat?? Nevplyva to tym smerom na nervovu sustavu...crevami ti to taktiez nepohne... hovorim celkovo je to hlupost.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak Medium Expert

Stav:  Založený: 20.11.2006 Príspevky: 99
Zaslal: 15 Apr 2007, 22:09 Predmet: |
|
|
hmm pustil som si ten brownnoise co tu niekto hodil link... no neviem, ale srat mi zrazu treba. mozno z toho zvuku, ale skor by som povedal, ze je to tym, ze som dnes nebol a citam tu o srani kazdopadne takato diskusia je urcite hovnopudnejsia ako nejaky zvuk takze srajbe zdar a idem na WC  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4566 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2007, 22:37 Predmet: |
|
|
tiez to dako nezabralo a na WC som isiel lebo mi trebalo uz hodnu chvilu, len chcem poprosit userov, aby sa tu nezacali rozpisovat o porcelanovej turistike detailnejsie ako je potrebne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1215 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2007, 22:52 Predmet: |
|
|
reprakmi sa to neda
u nas na skole mame predmet ze ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim
vid: http://www.ktm.sjf.stuba.sk/doc/ochrana_pred_hlukom.pdf
kmitane ma na ludske telo rozne nasledky ak sa dobre trafite do frekvencie a dokazete ju vyvolat....
napr: francuzi vyvyjaju zbran ktora emituje vlny o rezonancnej frekvencii ludskej koze. ked to zapnu zacne vam vibrovat pokozka a mate pocit ze horite ( urcene na kontrolu/rozhananie davu) da sa to prehnat az do takeho extremu ako je destrukcia koze..... samozrejme vyvoj aj konstrukcia takychto veci je uplne mimo financnych moznosti obycajnych ludia ko aj MYTHBUSTERS-ov
hnedy zvuk funguje podobne. staci ak dakto spravi emitor vlnenia na frekvenci rezonancnej frekvencie ludskeho analneho zvieraca -> pustis to - > poseries sa
dalsia hlupost co tam MYTHBUSTERS robili:
ked sa snazili vyvolat hnedy zvuk. vsetci ostatni si zapchali usi. hlavne ze ide o vibracie creva a zvieraca a nie o to co pocuje snepocujes
teh end  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3751 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1215 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 8:52 Predmet: |
|
|
| no presnejsie francuzi + americania ale pripadalo mi ako kliche pisat ze vsetko vymyslaju americania ("americki vedci" je vo svete uz pojem sam o sebe) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vidium Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2007 Príspevky: 108
Zaslal: 16 Apr 2007, 16:42 Predmet: |
|
|
| Stenky takze hovoris ze ked presne trafis rezonancnu frekvenciu akeho kolvek organu.. tento na to reaguje tak ako pises hej?? tzn ak sa trafis presne do srdcovej frekvencie dostanes infarkt...toto nam chces nahovorit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|