Obsah fóra www.hojko.com
Homefórum.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...

HNEDY ZVUK
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Hľadanie v téme:  
Autor Správa
Old Dirty Bastard
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 28 Okt 2006, 6:39    Predmet: Re: HNEDY ZVUK Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz napísal:
ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po..... Laughing

ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 23.10.2006

PríspevokZaslal: 28 Okt 2006, 8:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj ja som o tom pocula, ale zevraj to na kazdeho inac posobi
Návrat hore
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 28 Okt 2006, 12:08    Predmet: Re: HNEDY ZVUK Odpovedať s citátom  

Old Dirty Bastard napísal:
ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať Rolling Eyes
ale mythbusters sa niejkedy riadne seknu...pretoze urobia jeden pokus..a ked im to nevyjde tak to dalej neriesia...... Crying or Very sad
Návrat hore
nadl
Medium Star
Medium Star

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: 29 Okt 2006, 17:08    Predmet: Re: HNEDY ZVUK Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz napísal:
ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po..... Laughing
Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné!
Návrat hore
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 29 Okt 2006, 17:52    Predmet: Re: HNEDY ZVUK Odpovedať s citátom  

nadl napísal:
Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné!
heeej???...kde sa to da kupit??......
Razz
Návrat hore
Curuj
Light Professional
Light Professional

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 30 Okt 2006, 20:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame to Very Happy co viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz Wink zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz Razz )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
nadl
Medium Star
Medium Star

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: 30 Okt 2006, 20:14    Predmet: Re: HNEDY ZVUK Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz napísal:
heeej???...kde sa to da kupit??......
Razz
Ak si znalí v elektrotechnike máš šancu, Kúpiť? Čo sedíš na ropnom vrte?
Curuj napísal:
este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame to Very Happy co viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz Wink zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz Razz )
Ja som písal čosi o modulácii! Taktiež o nosnej vlne! Dejinách sa hovorí ze Jericho bolo zbúráne Sad Twisted Evil

// Pouzivame tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 30 Okt 2006, 23:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

akože (prakticky) vždy sa dáva LP filter od 20 Hz lebo normálny človek pod 28 Hz (aspoň ja Very Happy) nepočuje a zbytočne to zaťažuje reprák, zvlášt ak je v tomto pásme rezonančná frekvencia
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 03.04.2007

PríspevokZaslal: 15 Apr 2007, 15:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rozmyslate tu o dobrych srackach...Uvedomte aby repro, hoci aj 21" hralo 6 Hz potrebuje na to obrovsky vykon...to vylucuje to pouzitie vo vazniciach lebo neviem kto by tam mal zosilnovace radovo kW.... Neviem co si myslel tym vyrazom "namodulovany" co namodulovane cim??? Dalsi problem : pri takto malej frekvencii nastava rezonancia v samotnom tranzistore kde moze dojst k jeho zniceniu... celkovo je to hlupost...a preco by sa mal posrat?? Nevplyva to tym smerom na nervovu sustavu...crevami ti to taktiez nepohne... hovorim celkovo je to hlupost..
Návrat hore
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 20.11.2006

PríspevokZaslal: 15 Apr 2007, 22:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

hmm pustil som si ten brownnoise co tu niekto hodil link... no neviem, ale srat mi zrazu treba. mozno z toho zvuku, ale skor by som povedal, ze je to tym, ze som dnes nebol a citam tu o srani Very Happy kazdopadne takato diskusia je urcite hovnopudnejsia ako nejaky zvuk Very Happy takze srajbe zdar a idem na WC Cool
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2007, 22:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

tiez to dako nezabralo a na WC som isiel lebo mi trebalo uz hodnu chvilu, len chcem poprosit userov, aby sa tu nezacali rozpisovat o porcelanovej turistike detailnejsie ako je potrebne Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Stenky
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 11.02.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2007, 22:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

reprakmi sa to neda
u nas na skole mame predmet ze ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim
vid: http://www.ktm.sjf.stuba.sk/doc/ochrana_pred_hlukom.pdf

kmitane ma na ludske telo rozne nasledky ak sa dobre trafite do frekvencie a dokazete ju vyvolat....

napr: francuzi vyvyjaju zbran ktora emituje vlny o rezonancnej frekvencii ludskej koze. ked to zapnu zacne vam vibrovat pokozka a mate pocit ze horite ( urcene na kontrolu/rozhananie davu) da sa to prehnat az do takeho extremu ako je destrukcia koze..... samozrejme vyvoj aj konstrukcia takychto veci je uplne mimo financnych moznosti obycajnych ludia ko aj MYTHBUSTERS-ov

hnedy zvuk funguje podobne. staci ak dakto spravi emitor vlnenia na frekvenci rezonancnej frekvencie ludskeho analneho zvieraca -> pustis to - > poseries sa

dalsia hlupost co tam MYTHBUSTERS robili:
ked sa snazili vyvolat hnedy zvuk. vsetci ostatni si zapchali usi. hlavne ze ide o vibracie creva a zvieraca a nie o to co pocuje snepocujes Confused

teh end Cool
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2007, 23:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stenky napísal:
...napr: francuzi...

[OT]Ja som tu na fóre čítal, že Američania
Arrow http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65903&highlight=zbra%F2 [/OT]
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Stenky
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 11.02.2005

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 8:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

no presnejsie francuzi + americania ale pripadalo mi ako kliche pisat ze vsetko vymyslaju americania ("americki vedci" je vo svete uz pojem sam o sebe)
Návrat hore
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 03.04.2007

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 16:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stenky takze hovoris ze ked presne trafis rezonancnu frekvenciu akeho kolvek organu.. tento na to reaguje tak ako pises hej?? tzn ak sa trafis presne do srdcovej frekvencie dostanes infarkt...toto nam chces nahovorit?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 3 z 6

Prejdi na: