HNEDY ZVUK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

The Devil napísal:Hlboké basy nemôžeš pustiť pri veľmi vysokej frekvencii, to sa nedá. Potom to už nebudú basy, ale výšky.
... ja myslim ze by to slo ... ono totiz nejde op frekvenciu zvuku, ale o to ako casto to bude basovat ... ( ale to som zle napisal priznavam , nedalo sa to pochopit ako som to myslel ) ... a ist by to slo spravit budes mat ciste teoreticky napr. 10 vykonnych basakov a jedno zariadenie ktore by vladalo presne casovat kedy ma ktory ,,zabasovat,, .... a povedzme ze by sa to dalo spravit tak ze by jeden po druhom dokazali zabasovat jedno kolo do sekundy :-) ... a mas basovy zvuk pri pomerne ( k vztahu k frekvenci jednotlivych ,, zabasovani,, jedneho repraka ) velkej frekvencii .... ciste teoreticky ???? ..
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

No podla mna, ak by si sa pos*al, tak jedine zo strachu, ze sa pose*ies.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

nordkapp_pb napísal:... ja myslim ze by to slo ... ono totiz nejde op frekvenciu zvuku, ale o to ako casto to bude basovat ... ( ale to som zle napisal priznavam , nedalo sa to pochopit ako som to myslel ) ... a ist by to slo spravit budes mat ciste teoreticky napr. 10 vykonnych basakov a jedno zariadenie ktore by vladalo presne casovat kedy ma ktory ,,zabasovat,, .... a povedzme ze by sa to dalo spravit tak ze by jeden po druhom dokazali zabasovat jedno kolo do sekundy :-) ... a mas basovy zvuk pri pomerne ( k vztahu k frekvenci jednotlivych ,, zabasovani,, jedneho repraka ) velkej frekvencii .... ciste teoreticky ???? ..
mas v tom zmatok. To ako "casto basuje" je prave frekvencia zvuku. Zjavne nevies o com pises, tak uz dalej nepis, lebo sa este viac zamotas ;-) Bassy su velmi nizke frekvencie. Radovo jednotky, maximalne par desiatok Hertzov. Dalsia vlastnost zvuku je hlasitost (merane v decibeloch). V Mythbusteroch skusali nizke frekvencie (basy) s VELMI VYKONNYMI SPICKOVYMI reproduktormi za pomoci skutocnych odbornikov a vysledok - nula bodov.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jamess napísal: :D
WAU ,tak tu som sa nasmial.........presne toto som myslel ....len ako dosiahnut tie basy...... :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... tak dik t0m4as3 aspon si vyvratil moje mylne domňenky :aasmile13: ...
qwerty-xyz

t0m4s3 napísal:mas v tom zmatok. To ako "casto basuje" je prave frekvencia zvuku. Zjavne nevies o com pises, tak uz dalej nepis, lebo sa este viac zamotas ;-) Bassy su velmi nizke frekvencie. Radovo jednotky, maximalne par desiatok Hertzov. Dalsia vlastnost zvuku je hlasitost (merane v decibeloch). V Mythbusteroch skusali nizke frekvencie (basy) s VELMI VYKONNYMI SPICKOVYMI reproduktormi za pomoci skutocnych odbornikov a vysledok - nula bodov.
NO VED SOM NAPISAL NA ZACIATKU ZE IM TO NEVYSLO........ :cry:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

doslovne ? nahovno tema :lol:
jozkoprachacc
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jozkoprachacc »

HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al. :smt078
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jozkoprachacc napísal:HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al. :smt078
synak.... brainiac nema nic spolocne s realitou, tam objektivne nepisali nic... napr.. len ten reproduktor, ktory tam pouzili nieje technicky schopny vydat frekvenciu hnedeho zvuku- teda cca 7Hz... a maju tam dokaz ze to funguje? len ze sa zavrel typo do hajzla a druhy mu podal papier...
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

krupica_dnb napísal:synak.... brainiac nema nic spolocne s realitou, tam objektivne nepisali nic... napr.. len ten reproduktor, ktory tam pouzili nieje technicky schopny vydat frekvenciu hnedeho zvuku- teda cca 7Hz... a maju tam dokaz ze to funguje? len ze sa zavrel typo do hajzla a druhy mu podal papier...
jj je to mozne ze mu len podal ten budar paper ale nas jozko asi zabudol povedat ze ten reprak bol napojeni na pristroj ktory ten zvuk vedel virobit
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: HNEDY ZVUK

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

qwerty-xyz napísal:ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po..... :lol:
ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať :roll:
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

aj ja som o tom pocula, ale zevraj to na kazdeho inac posobi
qwerty-xyz

Old Dirty Bastard napísal:ked to Myth Busters popreli a povedali že je to mytus tak take niečo asi tažko bude existovať :roll:
ale mythbusters sa niejkedy riadne seknu...pretoze urobia jeden pokus..a ked im to nevyjde tak to dalej neriesia...... :cry:
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

qwerty-xyz napísal:ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po..... :lol:
Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné!
qwerty-xyz

nadl napísal:Zvuk o frekvencii do 6 Hz sa namoduluje a zosilí hovorí sa tomu infradelo, pre človeka nebezpečne až smrtelné!
heeej???...kde sa to da kupit??......
:P
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame to :D co viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz :wink: zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz :P )
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

qwerty-xyz napísal:heeej???...kde sa to da kupit??......
:P
Ak si znalí v elektrotechnike máš šancu, Kúpiť? Čo sedíš na ropnom vrte?
Curuj napísal:este tak zohnat reprak alebo cosi podobne, co ti tych 6 Hz dav a mame to :D co viem, tak normalne kupis kvalitne od 20 Hz :wink: zosilovac uz na to doma najdem ( elektronky rulezzz :P )
Ja som písal čosi o modulácii! Taktiež o nosnej vlne! Dejinách sa hovorí ze Jericho bolo zbúráne :( :twisted:

// Pouzivame tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

akože (prakticky) vždy sa dáva LP filter od 20 Hz lebo normálny človek pod 28 Hz (aspoň ja :D) nepočuje a zbytočne to zaťažuje reprák, zvlášt ak je v tomto pásme rezonančná frekvencia
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Rozmyslate tu o dobrych srackach...Uvedomte aby repro, hoci aj 21" hralo 6 Hz potrebuje na to obrovsky vykon...to vylucuje to pouzitie vo vazniciach lebo neviem kto by tam mal zosilnovace radovo kW.... Neviem co si myslel tym vyrazom "namodulovany" co namodulovane cim??? Dalsi problem : pri takto malej frekvencii nastava rezonancia v samotnom tranzistore kde moze dojst k jeho zniceniu... celkovo je to hlupost...a preco by sa mal posrat?? Nevplyva to tym smerom na nervovu sustavu...crevami ti to taktiez nepohne... hovorim celkovo je to hlupost..
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

hmm pustil som si ten brownnoise co tu niekto hodil link... no neviem, ale srat mi zrazu treba. mozno z toho zvuku, ale skor by som povedal, ze je to tym, ze som dnes nebol a citam tu o srani :D kazdopadne takato diskusia je urcite hovnopudnejsia ako nejaky zvuk :D takze srajbe zdar a idem na WC 8)
Napísať odpoveď