|
| Autor |
Správa |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 826 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 20:40 Predmet: |
|
|
Ha? Chcete mi povedať, že tou frekvenciou mi rozkmitáte zvierač na análnom otvore a ja sa poseriem? neverím...
Veď "posratie sa" nezávisí od inej časti tráviacej sústavy?
//nech sa vyjadrí niekto znalý.. napr. eritrocit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 23:13 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
daco na tom moze byt. svaly sa tympadom tazsie rozkmitavaju.
kamarat z mediciny mi minule hovoril maximalny tlak ktory zvierac udrzi a viem si predstavit ze ked ho poriadne rozkmitas ze to neudrzis. |
ale zas zvyšné tkanivá v tele fungujú ako dosť dobrý antirezonačný tlmiaci prvok.. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 16 Apr 2007, 23:32 Predmet: |
|
|
A len to, že sa Ti otvorí riť, neznamená, že sa hneď poserieš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1136 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 23:32 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| ale zas zvyšné tkanivá v tele fungujú ako dosť dobrý antirezonačný tlmiaci prvok.. |
ved prave
ale stale tu musi byt ista frekvencia ktora to dokaze vratane tlmenia okolim. neviem toto je uz cisto teoreticke....asi ako to doteraz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2007, 6:18 Predmet: |
|
|
Eti, podľa mňa je to blbosť. Počúval som to, ale nedá sa povedať, žeby som sa z toho posral  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Apr 2007, 7:38 Predmet: |
|
|
Eri, haha.. podľa mňa sa to hanbíš priznať, lebo si nemal poruke WC alebo na tom WC nebol toaleťák.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2007, 21:26 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
ved prave
ale stale tu musi byt ista frekvencia ktora to dokaze vratane tlmenia okolim. neviem toto je uz cisto teoreticke....asi ako to doteraz  |
jj ale zas kvúli tomu tlmeniu na to musí byť mrte veľký akustický tlak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2297 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2007, 23:16 Predmet: |
|
|
Keď sa poriadna súprava do toho oprie, vybrácie začnú hýbať črevami tak, ako keď sa potrava postupne cez ne posúva počas trávenia a neverím, že by si proti tomu silou vôle mohol niečo spraviť . |
|
| Návrat hore |
|
 |
LukasN45 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.02.2006 Príspevky: 113 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 19:15 Predmet: |
|
|
No lol to moze byt haluz....ale podla mna je to len vymysel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2297 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 22:43 Predmet: |
|
|
| Akonáhle dostaneš vec do stavu rezonancie, tak sranda končí (či je to zosilňovač, most, alebo črevá ...). |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:36 Predmet: |
|
|
Ináč raz som išiel autobusom trasu Košice - Stará Ľubovňa. 2 a pol hodinová cesta, celý čas ma ten autobus triasol. Jak som vystúpil(na dedine), mylslel som, že sa zoseriem ešte na tej zastávke, tak som celý čas utekal k domu, myslel som, že nedobehnem. Fakt, celý čas ma triaslo a jak som vystúpil vtedy sa to len spustilo.
Cestoval som s mamou a jej sa presne v tú istú cestu stalo to isté.
Takže možno na tom niečo bude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 18:53 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
| Akonáhle dostaneš vec do stavu rezonancie, tak sranda končí (či je to zosilňovač, most, alebo črevá ...). |
Ale zosilovač, alebo most nie sú živé tkanivá. Chápem rezonanciu, aj vlastné kmitanie, ale ste si istí, že aj bunky - teda tkanivá v tele, alebo pletivá v rastlinách, môžu kmitať takýmto istým spôsobom?
Učili ste sa na biológii kontrakciu svalov? Elektrické impulzy ich môžu uviesť do pohybu... Ale zvuk? Čo ja viem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1136 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 19:41 Predmet: |
|
|
| ETieNne napísal: |
Ináč raz som išiel autobusom trasu Košice - Stará Ľubovňa. 2 a pol hodinová cesta, celý čas ma ten autobus triasol. Jak som vystúpil(na dedine), mylslel som, že sa zoseriem ešte na tej zastávke, tak som celý čas utekal k domu, myslel som, že nedobehnem. Fakt, celý čas ma triaslo a jak som vystúpil vtedy sa to len spustilo.
Cestoval som s mamou a jej sa presne v tú istú cestu stalo to isté.
Takže možno na tom niečo bude. |
jj aj ked ti treba mocit a ides po traslavej ceste autom....proste mas pocit ze sa postis |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki7779 Light Expert

Stav:  Založený: 15.03.2007 Príspevky: 64
Zaslal: 20 Apr 2007, 20:55 Predmet: |
|
|
| jozkoprachacc napísal: |
HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al.  |
mas pravdu ked som si to pustil tak som sa skoro postal od smiechu. z toho by som sa mal posrat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2007, 13:41 Predmet: |
|
|
mohli by začať predávať niečo ako poser3-player Lepšie ako zaťažovať organizmus prehánadlom..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|