Veď "posratie sa" nezávisí od inej časti tráviacej sústavy?
//nech sa vyjadrí niekto znalý.. napr. eritrocit.
Ale zosilovač, alebo most nie sú živé tkanivá. Chápem rezonanciu, aj vlastné kmitanie, ale ste si istí, že aj bunky - teda tkanivá v tele, alebo pletivá v rastlinách, môžu kmitať takýmto istým spôsobom?fikus-kukis napísal:Akonáhle dostaneš vec do stavu rezonancie, tak sranda končí (či je to zosilňovač, most, alebo črevá ...).
jj aj ked ti treba mocit a ides po traslavej ceste autom....proste mas pocit ze sa postisETieNne napísal:Ináč raz som išiel autobusom trasu Košice - Stará Ľubovňa. 2 a pol hodinová cesta, celý čas ma ten autobus triasol. Jak som vystúpil(na dedine), mylslel som, že sa zoseriem ešte na tej zastávke, tak som celý čas utekal k domu, myslel som, že nedobehnem. Fakt, celý čas ma triaslo a jak som vystúpil vtedy sa to len spustilo.
Cestoval som s mamou a jej sa presne v tú istú cestu stalo to isté.
Takže možno na tom niečo bude.
mas pravdu ked som si to pustil tak som sa skoro postal od smiechu. z toho by som sa mal posrat?jozkoprachacc napísal:HNEDY zvuk je nato ze ked ho pustis a daš nahlas tak sa s toho poš*kaš je to pravda testovali to na discovery ta relacia sa volala BRAINIACS dali do kadybudky cloveka a reprak ten reprak visielal hnedy zvuk a ten clovek sa poš*al.