HockeyArena Slovenska Hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

to je v pohode ..mna skôr hnevajú tie moje dve prehry...

obidva prvé zápasy som hral doma...prvy som prehral 0:5 a druhy 0:4 a to som plánoval hrať o medailu :D :D asi zmením plány ak najbližšie niečo neuhrám
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

celkom slušný tréning:
Prílohy
ha3.jpg
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konopes »

caute,

prisiel som sa aj ja pochvalit :)

omladil som team,takto nejako to dopadlo

este to neni hotove,v zostave mam asi 5 hracov so slabym potikom,takze o 2 sezony rozpredam velku cast lavicky(300M asi dostanem) a rozpredam tych 5 hracov(250-300M) a za 600M nakupim 3 dost dobrych hracov(kv 90+ potik max -1 najhorsie chcem)
a budem mat takmer kompletny team,ak mi dovtedy dojde aspon jeden pouzitelny junior,bude mi do plneho timu chybat jediny hrac :)
Prílohy
HA kvality 10.8.2008.jpg
acherus
Light Star
Light Star

Re: HockeyArena Slovenska Hra

Príspevok od používateľa acherus »

empty1982 napísal:Ahoj

Neviem ci ju poznate, na to ze to je slovensky projekt to hra len cca 4000 slovakov.
http://www.hockeyarena.net
*aktualizacia - slovakov uz je vyse 5000, konecne to rastie. Najrychlejsie sa HA siri medzi muzmi vo veku 18 - 100 rokov.

Je tam zaregistrovanych 27 000 manazerov zo 45 krajin sveta.
*aktualizacia - 30 000 manazerov, zo 100 statov, 45 statov ma svoje narodne sutaze

Pripravuju sa vyhry pre top manazerov az do vysky cca 200 EUR, kazdych 70 dni po skonceni sezony.
*aktualizacia - takze vyhry su odovzdane, presne 1000 EUR, zacina nova sezona, dotacia je zase 1000EUR a sancu maju vsetci, je 10 turnajov + ine turnaje dotovane zaujimavymi vecnymi alebo financnymi cenami.

hra to niekto z tohto fora? Je to zadarmo.
Tak trosku zmena ;) . Naj manazer sice futbalovy ale naj je Hattrick www.hattrick.org hra ho cez 1 000 000 uzivatelov so vsetkych kutov sveta a je prelozeny do skoro 150 jazykov. Stale sa vyvija :) skuste to
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hattrick je nuda, zapasy raz tyzdenne, o nicom. HA je "akcnejsia"
ja v HA v mojej 7. lige som po prvej polovici bol druhy ale rozhodol som sa omladit team teraz ked som celkom rozbehnuty a tak som predal 3 hracov s nizkym potikom a zaradil tam mladsich co som nakupil, odvtedy zatial 1 vyhra, 2 prehry, aj ta vyhra iba 1:0 nad predposlednym teamom :lol: a mojim najlepsim obrancom sa pomaly ale isto stava moj vlastny odchovanec s kvalitou 91 a potencialom este okolo 45, uz ked prisiel mal strelu 30, obranu 20, teraz obrana 60, sila 30, IS okolo 150...a denne dava 40-50% treningu, proste slape jak piiiiiila, mam radost aspon z neho
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

niekedy na výťazstvo nestačí ani 3x väčší počet striel na bránu :P
Prílohy
ha4.jpg
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

takyto borec mi prisiel z juniorky :lol:
Prílohy
LOL.jpg
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak ja sa teším na novu sezonu v nižšej súťaži...prvy krat v mojej kariere na HA som vypadol....dufam že sa mi hned podarí postúpiť hore do mojej oblubenej ligy s obtiažnosťou večne cez 80% :-/
Lacix1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lacix1 »

Fortune napísal:takyto borec mi prisiel z juniorky :lol:
haha, to som este nevidel :lol: :lol:
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

co je co nic nepisete :) kedysi to tu zilo,ked je tu tolko prispevkov...a teraz NIC

ja by som aj pridal dake screeny alebo tak,ale mam menej ako -50M :D

uz niekolky krat...a to prihlasenie posledne ktore mam si setrim na zajtra,vytiahnem juniorov a hodim nieco na trh nech sa preda :)

aj ked nieco som dal na trh,dnes ci vcera to malo mat uzavierku,tak uvidime :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

zaregistrovali ste niekto zaciatok bety powerplaymanagera?
http://www.powerplaymanager.com/
zatial beta, ale aj tak si myslim ze HA je prehladnejsia a zaujimavejsia....som zvedavy na dalsie sporty
aby som OT: na HA mam za chvilku treningovky na stofke, regeneracne budu na stovke o dva tyzdne cca :P nakupil som mladych perspektivnych hracov a trenujem si ich podla toho co potrebujem, zatial to v lige ide (klop-klop), trufam si postupit do sestky...na druhej strane ako to byva tak v lige sa dari a v turnaji (intrakaaaaaaaap) nie :D ale takto je to dobre xD
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jj powerplaymanager hram uz od prveho dna pre-bety...je to peckaaaa skoncil som treti v PO a druhy po zakladnej casti,nejsom spokojny,do finale som sa mohol dostat :-/ ale bude to PREMAKANEEEE ovela lepsie ako HA,ale pri HA stale ostanem,nezere to vobec cas,to je skvele :)

//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 0:01 )
mirak2 napísal: aby som OT: na HA mam za chvilku treningovky na stofke, regeneracne budu na stovke o dva tyzdne cca :P nakupil som mladych perspektivnych hracov a trenujem si ich podla toho co potrebujem, zatial to v lige ide (klop-klop), trufam si postupit do sestky...na druhej strane ako to byva tak v lige sa dari a v turnaji (intrakaaaaaaaap) nie :D ale takto je to dobre xD
neda sa omladita zaroven postupit...bud postupujes alwebo omladzujes,ked omladzujes,ledva sa udrzis,alebo skorsie padas :)

a nakupit maldych,trenovat ich,ale nenechavat ich hravat,je mrhanie ich talentom,ak mas dobreho mladeho MUSI hravat
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ked mas hraca co ma kvalitu 95 a potencial 70 ale ma obranu 15, silu 8 tak asize ho najprv vytrenujem a az potom dam do zostavy
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Sice som pisal davnejsie o turnaji na HA, no teraz sa spytam este raz... Mame rozbehany turnaj ( www.intrakap.eu ) a rozmyslame, ci ho v novej sezone nerozsirime o 16tich dalsich manazerov. Preto sa pytam najprv tu na hojku, ci nema niekto zaujem hrat tento turnaj? Hladame serioznych manazerov (nie takych, ktori po prvom tyzdni povedia, ze uz hrat nechcu, alebo prestanu hrat HA uplne).
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:ked mas hraca co ma kvalitu 95 a potencial 70 ale ma obranu 15, silu 8 tak asize ho najprv vytrenujem a az potom dam do zostavy
a rozmyslal si nad tym,ze ak je poriadne vytazeny,trenuje asi o 20% viac ako na lavicke?? nehovoriac o skusenostiach? :)

je blbost mat dobreho mladeho a nenasadzovat ho,to ho predaj kym je mlady,ked nehrava,KLESA NA CENE lebo naplno nevyuzije svoj potencial ;)
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

Fortune napísal:takyto borec mi prisiel z juniorky :lol:
Taký mne chodievajú bežne, každý ťah...

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 18:59 )
konopes napísal: neda sa omladita zaroven postupit...bud postupujes alwebo omladzujes,ked omladzujes,ledva sa udrzis,alebo skorsie padas :)

a nakupit maldych,trenovat ich,ale nenechavat ich hravat,je mrhanie ich talentom,ak mas dobreho mladeho MUSI hravat
Tak to je omyl. Keď si šikovný, dá sa omladiť aj postúpiť. :-)
Napr tak, že rozpredáš tým, nakúpiš mladých perspektívnych hráčov, ale jednu formáciu kúpiš starú a skúsenú, aby Ťa mal kto ťahať hore...
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hehe no ale stale to nebude ono,nebudu mat taky velky ice-time akoby mali bez starcov...a jedna formacia to neutiahne,musia byt aspon 2 skusene formacie a to je poto onicom omladenie

ked starci tahaju,musia hrat presilovky,oslabovky...a potom mladi ich nehraju a maju ovela menej skusenosti a horsie treningy

inak aky mas nick na HA??

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 22:38 )
ludia toto je jedine taketo velke forum o HA piste sem viac,dotiahnite kamosov...PISTEEE nudaaa tuuu
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

co už

kedysi som sem písaval pravidelne ale kedže nikto na moje posty neodpisoval vykašlal som sa na to....písal som si tu s jednym, dvoma hráčim HA... to ma nebavilo
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

omg tak ich sem treba pritiahnut
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

píšeš ako stary harcovník, tak predpokladám, že sa pochlapíš a hráčov sem pritiahneš...

GL
Napísať odpoveď