HockeyArena Slovenska Hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

zaregistrovali ste niekto zaciatok bety powerplaymanagera?
http://www.powerplaymanager.com/
zatial beta, ale aj tak si myslim ze HA je prehladnejsia a zaujimavejsia....som zvedavy na dalsie sporty
aby som OT: na HA mam za chvilku treningovky na stofke, regeneracne budu na stovke o dva tyzdne cca :P nakupil som mladych perspektivnych hracov a trenujem si ich podla toho co potrebujem, zatial to v lige ide (klop-klop), trufam si postupit do sestky...na druhej strane ako to byva tak v lige sa dari a v turnaji (intrakaaaaaaaap) nie :D ale takto je to dobre xD
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konopes »

jj powerplaymanager hram uz od prveho dna pre-bety...je to peckaaaa skoncil som treti v PO a druhy po zakladnej casti,nejsom spokojny,do finale som sa mohol dostat :-/ ale bude to PREMAKANEEEE ovela lepsie ako HA,ale pri HA stale ostanem,nezere to vobec cas,to je skvele :)

//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 0:01 )
mirak2 napísal: aby som OT: na HA mam za chvilku treningovky na stofke, regeneracne budu na stovke o dva tyzdne cca :P nakupil som mladych perspektivnych hracov a trenujem si ich podla toho co potrebujem, zatial to v lige ide (klop-klop), trufam si postupit do sestky...na druhej strane ako to byva tak v lige sa dari a v turnaji (intrakaaaaaaaap) nie :D ale takto je to dobre xD
neda sa omladita zaroven postupit...bud postupujes alwebo omladzujes,ked omladzujes,ledva sa udrzis,alebo skorsie padas :)

a nakupit maldych,trenovat ich,ale nenechavat ich hravat,je mrhanie ich talentom,ak mas dobreho mladeho MUSI hravat
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ked mas hraca co ma kvalitu 95 a potencial 70 ale ma obranu 15, silu 8 tak asize ho najprv vytrenujem a az potom dam do zostavy
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Sice som pisal davnejsie o turnaji na HA, no teraz sa spytam este raz... Mame rozbehany turnaj ( www.intrakap.eu ) a rozmyslame, ci ho v novej sezone nerozsirime o 16tich dalsich manazerov. Preto sa pytam najprv tu na hojku, ci nema niekto zaujem hrat tento turnaj? Hladame serioznych manazerov (nie takych, ktori po prvom tyzdni povedia, ze uz hrat nechcu, alebo prestanu hrat HA uplne).
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:ked mas hraca co ma kvalitu 95 a potencial 70 ale ma obranu 15, silu 8 tak asize ho najprv vytrenujem a az potom dam do zostavy
a rozmyslal si nad tym,ze ak je poriadne vytazeny,trenuje asi o 20% viac ako na lavicke?? nehovoriac o skusenostiach? :)

je blbost mat dobreho mladeho a nenasadzovat ho,to ho predaj kym je mlady,ked nehrava,KLESA NA CENE lebo naplno nevyuzije svoj potencial ;)
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

Fortune napísal:takyto borec mi prisiel z juniorky :lol:
Taký mne chodievajú bežne, každý ťah...

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 18:59 )
konopes napísal: neda sa omladita zaroven postupit...bud postupujes alwebo omladzujes,ked omladzujes,ledva sa udrzis,alebo skorsie padas :)

a nakupit maldych,trenovat ich,ale nenechavat ich hravat,je mrhanie ich talentom,ak mas dobreho mladeho MUSI hravat
Tak to je omyl. Keď si šikovný, dá sa omladiť aj postúpiť. :-)
Napr tak, že rozpredáš tým, nakúpiš mladých perspektívnych hráčov, ale jednu formáciu kúpiš starú a skúsenú, aby Ťa mal kto ťahať hore...
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hehe no ale stale to nebude ono,nebudu mat taky velky ice-time akoby mali bez starcov...a jedna formacia to neutiahne,musia byt aspon 2 skusene formacie a to je poto onicom omladenie

ked starci tahaju,musia hrat presilovky,oslabovky...a potom mladi ich nehraju a maju ovela menej skusenosti a horsie treningy

inak aky mas nick na HA??

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 22:38 )
ludia toto je jedine taketo velke forum o HA piste sem viac,dotiahnite kamosov...PISTEEE nudaaa tuuu
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

co už

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

kedysi som sem písaval pravidelne ale kedže nikto na moje posty neodpisoval vykašlal som sa na to....písal som si tu s jednym, dvoma hráčim HA... to ma nebavilo
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

omg tak ich sem treba pritiahnut
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

píšeš ako stary harcovník, tak predpokladám, že sa pochlapíš a hráčov sem pritiahneš...

GL
mike-DK
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike-DK »

Tak aj ja som sa rozhodol omladit... A hned uz aj zostupujem o 1 ligu dole..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja sa teraz sustredim na zlepsovanie treningovych, regeneracnych priestorov hlavne... nejak som to zanedbaval.... ale uz mam treningove nad 50% a reg. k 50% sa to blizi
Lebo bez toho by som na ehm ehm kupoval perspektivnych hracov ked ich nemozem dobre trenovat
mike-DK
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike-DK »

Ja mam treningove aj regeneracne na 100% co sa mi super hodi, kedze najstarsi hrac v mojom time ma 21 rokov :D
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... am_id=9335#

http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... gue_id=156

Viac nez polovica hracov nasho timu sa ocitla na trhu,racte si vybrat :) Ak mate SB,mate to jednoduche,vidite ich modrou farbou...ak nie,nevadi,staci klikat postupne na hracov,od IS 145 a nizsie su takmer vsetci na trhu...keby nieco,piste postu.

kliknite na tie linky,a vyberte si ak chcete :)

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 18:30 )
piste sem daco :D

posielal som kamosovi dnes screeny aj on mne,tak to hodim aj sem kym stratim tie linky :)

Obrázok

Obrázok

henti dvaja zvyrazneni nepreskumani obrancovia maju 88 kvalitu a 88 potencial a 90/88[/img]
JAJO555
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

hockeyarena

Príspevok od používateľa JAJO555 »

neviem taketo stretegie mna moc nebavia skvor neake nhl
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

To nie je stratégia, je to fakt veľmi jednoduchá hra. :)
3 dni dozadu vyšla nová verzia, nová možnosť taktiky, zástupca účtu a kopa iných suúer vecí. A hneď je to o čosi lepšie. 8)

Inak, ak chcete super juniora 18 rokov, 88 IŠ, kvalita 97 a potík -1 so skúsenosťami 33, ráčte si bidnúť:
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=14875789
Vyvolávačka 200 miliónov je fakt ľudová na jeho schopnosti a možnosti.
O 2 dni bude mať už 90 IŠ a 34 skúseností. :) Je to proste borec...
jakab01
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jakab01 »

ja to tiež hrávam, aj keď nie veľmi úspešne. Som v siedmej lige a vyššie ma to veľmi neťahá aj preto, že rád pracujem s vlastnými hráčmi z juniorky a keď nedojde dosť dobrých je to trošku horšie... Vlastne aspoň mám kľud a môžem stavať štadión, juniorku a podobné srandičky.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... php&id=967
hadam viete, za koho hlasovat :D
Dakujem za pripadne hlasy. :oops:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

hral som tohto manazera asi 3 sezony..prestalo ma to bavit...presiel som na power play manager ktory si myslim je na vyssiej urovni..mozno by ste mohli skusit...alebo hrat oboch manazerov naraz
gangsta_boyz
Novice
Novice

ha

Príspevok od používateľa gangsta_boyz »

ja hram HA uz takmer tri roky..a zatial som sa dostal 9 do 5 celkom rychlo len tu je to o niecom inom..caka ma tretia sezona v 5ke ciel je PO..a hram aj power play managera vo finalnej verzii som v druhej lige..snad sa bude darit
Napísať odpoveď