|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3249 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
V reflexe  |
Vyrastrovaný
Inak fajn rozhovor, len otázky boli strašne suché, ale čo narobíme. Je to fajn pre zviditeľnenie. Inak hojkove príspevky s diakritikou - LOL
Inak spomínam si, že svojho času tu mal aj niekto blog o živote na hojku, boli tam tuším dva dni spracované, potom ot dotyčného prestalo baviť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1113 Bydlisko: k- onanisti neznášam vás Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:16 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu  |
A tak ved komentovat by mohol, on sa komunikacii nebrani, ale okrem vyrastrovanej tvare (a pravdepodobne aj postavy) by mal mat zmeneny hlas a byt otoceny chrbtom ku kamere s kapucnou na hlave  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2507 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
nač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu  |
Hej a vpozadi Madonna o ktoru nezajem..
Osobne by som vedel dat lepsie otazky: "uz ste niekoho zastrelil?", "aky velky je plh velky?", toto bolo fakt dost uzkoprse, nuz ale co.. pockame si na redaktorov z The Sun. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1652 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:19 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
kto povedal že to porovnávam? iba písal že väčšie nepozná tak som mu jedno z tých väčších ukázal  |
ok samozrejmä zle som sa vyjadril .. nemal som na mysli geekovske fora, na ktorych sa vsetko toci len okolo PC samozrejmä ze poznam spominane O DOST VACSIE FORUM, dost vela info. som tam nasiel ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
chlapci, dobry spanok obcas riesi taketo problemy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
a terazz ked sa o hojkovi dozvie BBC si predstavte ten titulkok...Taka fotka ze nic a tma a HOJKO, the secret admin of best forum? kto je to?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 866 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
a zrazu sa otoci a uvidime tvar uplne obycajneho chlapa z martina
/nuz, ale keby vyskocil z pokeballu to by bolo nieco uplne ine  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 687 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
| Jeremy napísal: |
a terazz ked sa o hojkovi dozvie BBC si predstavte ten titulkok...Taka fotka ze nic a tma a HOJKO, the secret admin of best forum? kto je to?  |
jasne.. nieco ako: "Aky je to pokemon?"
.. bez urazky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
| tomek00 napísal: |
jasne.. nieco ako: "Aky je to pokemon?"
.. bez urazky  |
na temu ako si predstavujem ze vyzera hojko by mohla byt aj dalsia tema
a k clanu no co nieje to dokonale ale lepsie ako dratom do oka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3552 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:12 Predmet: |
|
|
| Jeremy napísal: |
na temu ako si predstavujem ze vyzera hojko by mohla byt aj dalsia tema
a k clanu no co nieje to dokonale ale lepsie ako dratom do oka  |
tusim davno tu bola fotka celeho hojko teamu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:13 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
to by som chcel vazne tu fotku vidiet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2375 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:13 Predmet: |
|
|
proti foru ani pol krivého slova nemam ...
ale na otazku ci sa mi pacil clanok som dal ze NIE
a to len preto ze chceme cisla cisla a cisla
najlepsie uz v Eurach
------
+ kedy sa menili ranky kde to najdem co to znamena ( tie ranky nove ) ale super som rad GURU sa mi paci ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 371 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
tiez by som ju chcel vidiet .k teme rozhovor je zaujimavy a toto forum je fakt paradne dufam ze sa tu udrzi este poriadne poriadne dlho(to si musim zaklopat)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1367 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:32 Predmet: |
|
|
mne sa ten clanok velmi pacil aj ked 95% som uz vedel heh  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |