dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu
Opak napísal:dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu
A tak ved komentovat by mohol, on sa komunikacii nebrani, ale okrem vyrastrovanej tvare (a pravdepodobne aj postavy) by mal mat zmeneny hlas a byt otoceny chrbtom ku kamere s kapucnou na hlave
Opak napísal:nač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu
Hej a vpozadi Madonna o ktoru nezajem..
Osobne by som vedel dat lepsie otazky: "uz ste niekoho zastrelil?", "aky velky je plh velky?", toto bolo fakt dost uzkoprse, nuz ale co.. pockame si na redaktorov z The Sun.
audiotrack napísal:kto povedal že to porovnávam? iba písal že väčšie nepozná tak som mu jedno z tých väčších ukázal
ok samozrejmä zle som sa vyjadril .. nemal som na mysli geekovske fora, na ktorych sa vsetko toci len okolo PC samozrejmä ze poznam spominane O DOST VACSIE FORUM, dost vela info. som tam nasiel ...
Jeremy napísal:a terazz ked sa o hojkovi dozvie BBC si predstavte ten titulkok...Taka fotka ze nic a tma a HOJKO, the secret admin of best forum? kto je to?
jasne.. nieco ako: "Aky je to pokemon?"
.. bez urazky
Sheep napísal:tusim davno tu bola fotka celeho hojko teamu
tiez by som ju chcel vidiet .k teme rozhovor je zaujimavy a toto forum je fakt paradne dufam ze sa tu udrzi este poriadne poriadne dlho(to si musim zaklopat)
Sheep napísal:tusim davno tu bola fotka celeho hojko teamu
To bola, ale to bol fake, len to teraz neviem najst. Kedysi som po nej asi aj dve hodiny googlil ale nenasiel
//Dizzy: ano presne tato
mne sa zda, ze na 95% bol ten vzadu v modrom t0m4s3 a napravo od neho Hojko. Potom tam bol este asi obel1x a posledny asi kobalt
inak k tomu obrazku som videl aj komentar ze : pařba na fakultě výpočetní techniky
R1k1nko napísal:mozno su to ludia co su v ponuke avatarov :
samozrejme si netrufnem povedat kto je kto ...
No posledneho mal jeden pouzivatel, ktory pravdepodobne kvoli tomu avataru nebol velmi oblubeny a tu druhu fotku mal jeden starsi pan, aspon sa tak vyjadroval a mozno to je aj jeho realna podoba
No a ten cernoch? Neviem, radsej netipujem kto z vedenia by to mohol byt
GothaR napísal:To bola, ale to bol fake, len to teraz neviem najst. Kedysi som po nej asi aj dve hodiny googlil ale nenasiel
//Dizzy: ano presne tato
mne sa zda, ze na 95% bol ten vzadu v modrom t0m4s3 a napravo od neho Hojko. Potom tam bol este asi obel1x a posledny asi kobalt
inak k tomu obrazku som videl aj komentar ze : pařba na fakultě výpočetní techniky
myslim ze ten uplne nalavo je Lammer dalsi hojko, dalsi je asi feede a t0m4s3 je posledny