How I met your mother [spoilers]
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no dpc... sice nie nejaky super diel.. ale velmi rad som si ho pozrel.. uplne ma dostalo ked barney povedal tomu novemu wingmanovi ze moze teda byt jeho wingman.. a potom, ze sa musi kuknut do diara a tam zacal za sklom tancovat.. ked robil robot dance.. tak to bola supa akoze 
no v tomto diely sa akurat trosku posunula situacia medzi Tedom a Stelou
V tomto diely bola Stela odost krajsia.. treba uznat...
no v tomto diely sa akurat trosku posunula situacia medzi Tedom a Stelou
V tomto diely bola Stela odost krajsia.. treba uznat...
Pri 3x18 som mal ten pocit aj ja, ale v 3x19 bolo zopar dobrych hlasokSRneC napísal:dost ma trapi, ze akosi som na vlnovej dlzke scenaristov a vtipy predpovedam ..ak uz nie konkretne hlasky ale aspon o aky for pojde![]()
ale nastastie par momentov ma vie vzdy vyrehotat
Musim povedat, ze Britney to tam teraz podla mna trochu kazila, ale inak dobry diel, hlavne tie sceny so psami
-
Šu-Do
Redeemer
lol.. akoze fakt ma vobec nenapadlo ze to bude Britney... urobili z nej hroznu hlupanu aj ked asi taka je..
ze sa na to dala..
v podstate nic nove sme sa nedozvedeli.. Stella tam ani nebola.. v podstate sa jednalo len o ich byt a o malby.. inak nic... lol a ked barney dosiel do baru obleceny ako Britney..
skoro som skapal.. a on ma akoze uplne v pazi toho s kym sa vyspi.. vsak uplne na to sere.. tak ako ked lezal v posteli s Britney 
zaujimalo by ma ze ci dal Barney Britney spravnu adresu k Tedovi
v podstate nic nove sme sa nedozvedeli.. Stella tam ani nebola.. v podstate sa jednalo len o ich byt a o malby.. inak nic... lol a ked barney dosiel do baru obleceny ako Britney..
zaujimalo by ma ze ci dal Barney Britney spravnu adresu k Tedovi
zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
Ale je tam guestbook http://www.howimetyourmother.webz.cz/?page=guestbookjankyi napísal:zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
//Gangy: na lamkach su niekedy pomali, v tom guestbooku je to vzdy skor
Lamky.net? Torrentleech.org?jankyi napísal:zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
-
Soviet
Darca
sa mi zdá že tie tiulky budú pasovať na tie HDTV..Kelko napísal:chcel by som to zacat pozerat jak to tu setci chvalite X) len na TL je pack od TL verzii HDTV mno tak som kukal titulky (titulky.com/opensubtitles.org) a nikde na tie hdtvcka nebolina titulkach boli len na nejake dvdripy.. nevedel by mi dakto poradit kde stiahnut na prvu seriu (hdtv) titulky? dik
btw: môžeš skúsiť ešte titulkykserialum.net