zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
jankyi napísal:zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
jankyi napísal:zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
chcel by som to zacat pozerat jak to tu setci chvalite X) len na TL je pack od TL verzii HDTV mno tak som kukal titulky (titulky.com/opensubtitles.org) a nikde na tie hdtvcka neboli na titulkach boli len na nejake dvdripy.. nevedel by mi dakto poradit kde stiahnut na prvu seriu (hdtv) titulky? dik
Kelko napísal:chcel by som to zacat pozerat jak to tu setci chvalite X) len na TL je pack od TL verzii HDTV mno tak som kukal titulky (titulky.com/opensubtitles.org) a nikde na tie hdtvcka neboli na titulkach boli len na nejake dvdripy.. nevedel by mi dakto poradit kde stiahnut na prvu seriu (hdtv) titulky? dik
sa mi zdá že tie tiulky budú pasovať na tie HDTV.. Neviem už ako to bolo..ale väčšinou je len jeden formát časti HIMYM.. možno sa mýlim..stiahni jednu časť stiahni tie titulky a uvidíš...
btw: môžeš skúsiť ešte titulkykserialum.net
Kelko napísal:chcel by som to zacat pozerat jak to tu setci chvalite X) len na TL je pack od TL verzii HDTV mno tak som kukal titulky (titulky.com/opensubtitles.org) a nikde na tie hdtvcka neboli na titulkach boli len na nejake dvdripy.. nevedel by mi dakto poradit kde stiahnut na prvu seriu (hdtv) titulky? dik
Tahajte, pozerajte...novy diel nebol sice az tak extremne vtipny, ale zato sa toho velmi vela stalo
A zaroven sa tym konci aj tretia seria a stvrta bude az na jesen...
No mam taky pocit ze serial si pozriem este raz od zaciatku Pekne ukončenie tretej serie.Stella podla mna matkou deti nebude.
Byt tak aj pri natacani..