Lamky.net? Torrentleech.org?jankyi napísal:zdravim vas, mozem sa spytat odkial stahujete nove casti? ja som zvykol stahovat z www.howimetyourmother.webz.cz, kde davali vzdy linky na novu cast do komentarov k clanku, avsak uz priblizne tri tyzdne tam komentare nie su...
How I met your mother [spoilers]
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sa mi zdá že tie tiulky budú pasovať na tie HDTV..Kelko napísal:chcel by som to zacat pozerat jak to tu setci chvalite X) len na TL je pack od TL verzii HDTV mno tak som kukal titulky (titulky.com/opensubtitles.org) a nikde na tie hdtvcka nebolina titulkach boli len na nejake dvdripy.. nevedel by mi dakto poradit kde stiahnut na prvu seriu (hdtv) titulky? dik
btw: môžeš skúsiť ešte titulkykserialum.net
Tu mas titulky aj na hdtv http://www.howimetyourmother.webz.cz/?page=titulkyKelko napísal:chcel by som to zacat pozerat jak to tu setci chvalite X) len na TL je pack od TL verzii HDTV mno tak som kukal titulky (titulky.com/opensubtitles.org) a nikde na tie hdtvcka nebolina titulkach boli len na nejake dvdripy.. nevedel by mi dakto poradit kde stiahnut na prvu seriu (hdtv) titulky? dik
Je tam 1. a 2. seria, neviem ako je to s tretou, prinajhorsom si to prehodis sam napriklad cez Subtitle Workshop.
-
Šu-Do
Redeemer
Kelko
tu mas 1 seriu v HDTV (titulky)
a este priloha 2 su vsetky titulky ktore mam... mozno su tam aj HDTV druha seria.. lebo 2 seriu mam diely iba DvDRIP.. tretiu seriu uz HDTV
inak.. prva seria je HDTV na TL ako pack.. titulky mas v prilohe 1
ako druhy pack druha seria su DvDRipy.. to je v prilohe 2
tu mas 1 seriu v HDTV (titulky)
a este priloha 2 su vsetky titulky ktore mam... mozno su tam aj HDTV druha seria.. lebo 2 seriu mam diely iba DvDRIP.. tretiu seriu uz HDTV
inak.. prva seria je HDTV na TL ako pack.. titulky mas v prilohe 1
ako druhy pack druha seria su DvDRipy.. to je v prilohe 2
- Prílohy
-
- Titulky How I met your mother.rar
- (1.51 MiB) 136 stiahnutí
-
- HIMYM TITULKY HDTV.rar
- (204.07 KiB) 111 stiahnutí
Kamo nic protitebe ale to by si nebol ty keby sa ti nieco nepacilo na komentaroch druhych a toboz ked sa kritizuje neco co sa ti paciGangy napísal:Otazka je ci to naozaj ide dolu vodou alebo si to len nahovaras aby si to mohol kritizovat a odlisit sa tak od ostatnych.
btw. 1. seriu som zozral okamzite v 2. sa to imho zbytocne natahovalo 3. sa to rozbehlo a zral som kazdu cast do 14. potom do ide do kanala... ,a ked sa barney vyspal s robin uz som si povedal ze scenaristi asi nevedia co napisat tak bude spat kazdy s kazdym. hawgh
//ano je to cele o tebe lebo osobnost tvojho kadra je proste jedinecna a vecna . . .ako Highlander, ktory bol taky egocentrik az prisiel o hlavu
To, ze bude Barney s Robin bolo jasne od prvej serie, ked ich zacal stary Ted volat ze teta Robin a ujo Barney...tak len nevymyslaj zbytocne. A posledny diel uzatvaral seriu, takze fory museli ist trochu dopozadia a nechat priestor dokonceniu pribehu, ale to si urcite pamatas z konca prvej aj druhej serie.Kesoman napísal:Kamo nic protitebe ale to by si nebol ty keby sa ti nieco nepacilo na komentaroch druhych a toboz ked sa kritizuje neco co sa ti paci, ale je to imho takze...
peace
btw. 1. seriu som zozral okamzite v 2. sa to imho zbytocne natahovalo 3. sa to rozbehlo a zral som kazdu cast do 14. potom do ide do kanala... ,a ked sa barney vyspal s robin uz som si povedal ze scenaristi asi nevedia co napisat tak bude spat kazdy s kazdym. hawgh
Jedinu vyhradu k 3tej serii mam v tom, ze dotiahli Britney aj do druheho dielu, kde bola podla mna skor na skodu.
-
Šu-Do
Redeemer
lenze on tak vola aj Lily a Marshala.. a aj tak.. urcite scenaristi nevedeli ze sa toto stane uz v prvej serii ked ich tak volal... a Barney a Robin nejsu pribuzny k Tedovi (teda zatial sa o tom teda nevie)GothaR napísal:To, ze bude Barney s Robin bolo jasne od prvej serie, ked ich zacal stary Ted volat ze teta Robin a ujo Barney...
ale nic sa nemeni na popularite tohto serialu.. u mna je stale na vysokej urovni.. len idem kuknut 20 cast.. kedze kritik Gangy oznacil diel ako za paradny tak sa tesim