How I met your mother [spoilers]
jj chudak Barney tento diel bol fakt super a konecne nepatri medzi tie ze aha zacnem pozerat a koniec.SUper cast. inak tam co bola lily a spol na tej party s tou kozou tak sa opytala robin ze ci to tam ma dole vyholene
ale v casti(neviem teraz ktora to bola) ked TEd nasiel obraz naheho marshala na tej stolicke z ruzu tak co potom kreslila lily Barneyho s mecom a naheho tak to ho vydela.Ze by dalsia chyba nepozornosti scenaristov? 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
prvy smutny diel...
nechce sa mi to delit.. cize zhrniem spojlery aj ostatok do jedneho
3x18 - Rebound Bro
4d 23:43:19
nechce sa mi to delit.. cize zhrniem spojlery aj ostatok do jedneho
dalsi dielok stalo sa to.. vyspali sa spolu.. vedel som (tusil som).. no ale netusil som ze to dopadne takto...ta vec s kozou bola total nezaujimava.. dej okolo nej bol asi len na zaplnenenie 20 minut... co ma zaujimalo bolo ako to dopadne s tym ich sexom... ale ze to dopadlo tak ako dopadlo mi prislo luto.. ci si to Barney od Teda zasluzil neviem.. mozno neskor pochopim... bolo to take domotane.. sranda s renjim (vodic limuziny a taxi) potom zas taka smutna scena a zas sranda do toho... no ale celkovo sa to skoncilo dost smutne... nakoniec to doslo az k totalnemu krachu kamaratstva.. par dielov bude Ted na Barneyho nastvany a podla mna bude Barney uplne v <> z toho a bude pit alebo podobne somariny.. len si myslim.. ale urcite to vyriesia.. ( ak hned v dalsom diely bol by som fakt akoze prekvapeny) no uvidime...
3x18 - Rebound Bro
4d 23:43:19
// 7000 prispevokako nazov casti napoveda... spamätaj sa... alebo vzchop sa kamos.. zrejme to uz v nasledujucom diely sa akosi poriesi.. no neviem na koho je to myslene.. ci na Teda alebo Barneyho
-
Šu-Do
Redeemer
nie.. avatar som si menil este pred pozretim... nema to nic spolocne s dielom a celkovo s HIMYM.. inak ano.. hovoria ze ujo Barney a teda Robin.. ale tiez hovoria aj ujo Marshal a teta Lili 
barneyho mam stale rad ako aj vsetky ostatne postavy z HIMYM.. neboj ono sa to urovna
mozno naozaj zacnu nieco mat Barney a Robin a Barney sa polepsi... to potom bude divne
uz ho mam teda naspät..
barneyho mam stale rad ako aj vsetky ostatne postavy z HIMYM.. neboj ono sa to urovna
mozno naozaj zacnu nieco mat Barney a Robin a Barney sa polepsi... to potom bude divne
uz ho mam teda naspät..
-
Šu-Do
Redeemer
no dpc... sice nie nejaky super diel.. ale velmi rad som si ho pozrel.. uplne ma dostalo ked barney povedal tomu novemu wingmanovi ze moze teda byt jeho wingman.. a potom, ze sa musi kuknut do diara a tam zacal za sklom tancovat.. ked robil robot dance.. tak to bola supa akoze 
no v tomto diely sa akurat trosku posunula situacia medzi Tedom a Stelou
V tomto diely bola Stela odost krajsia.. treba uznat...
no v tomto diely sa akurat trosku posunula situacia medzi Tedom a Stelou
V tomto diely bola Stela odost krajsia.. treba uznat...
Pri 3x18 som mal ten pocit aj ja, ale v 3x19 bolo zopar dobrych hlasokSRneC napísal:dost ma trapi, ze akosi som na vlnovej dlzke scenaristov a vtipy predpovedam ..ak uz nie konkretne hlasky ale aspon o aky for pojde![]()
ale nastastie par momentov ma vie vzdy vyrehotat
Musim povedat, ze Britney to tam teraz podla mna trochu kazila, ale inak dobry diel, hlavne tie sceny so psami
-
Šu-Do
Redeemer
lol.. akoze fakt ma vobec nenapadlo ze to bude Britney... urobili z nej hroznu hlupanu aj ked asi taka je..
ze sa na to dala..
v podstate nic nove sme sa nedozvedeli.. Stella tam ani nebola.. v podstate sa jednalo len o ich byt a o malby.. inak nic... lol a ked barney dosiel do baru obleceny ako Britney..
skoro som skapal.. a on ma akoze uplne v pazi toho s kym sa vyspi.. vsak uplne na to sere.. tak ako ked lezal v posteli s Britney 
zaujimalo by ma ze ci dal Barney Britney spravnu adresu k Tedovi
v podstate nic nove sme sa nedozvedeli.. Stella tam ani nebola.. v podstate sa jednalo len o ich byt a o malby.. inak nic... lol a ked barney dosiel do baru obleceny ako Britney..
zaujimalo by ma ze ci dal Barney Britney spravnu adresu k Tedovi