ale ani Handzus nemal bohvieaku sezonu...bol aj zraneny tusim takze nenazbieral az tolko bodov.Scorpi napísal:všetkym trom má volať v noci zo stredy na štvrtok, ale už médiach všetcia povedali, že to nezáleží na nich, ale na generálnych manažéroch takže šanca je takmer nulovánajreálnejšie vidím Zedníka, ale ten mal asi najhoršiu sezónu vo svojej kariére takže aj keď nepríde určite to nebude až taká strata ako Handzuš
Hraci NHL a reprezentacia...
no Handzuš nemal až tak zlú sezónu síce vynechal 20 zápasov, ale nazbieral tuším 45 bodov čo nieje zlé nato, že hráva defenzivného centra (podla mnohých jeden najlepší defenzivný center na svete) a navyše on nikdy nemal vela bodov (maximum okolo 60 bodov) on je tam na iné úlohy
ale zato Zedník ma dávať góly a bodovať (túto sezónu okolo 35b) a navyše prišiel aj o post asistenta kapitána
a v niekolkých zápasoch dokonca vysedával len na tribúne 
bol tu taky nazor ze za vykony su v prvom rade na hracoch, to nie je az taka pravda, hrac vie ako ma hrat, ako ma vystrelit a pod, ale je na trenorovi aby mal svoju taktiku na supera, neda sa nastupit na zapas a povedat hrajte ! a pojde to samo, trener je na to, aby nastudoval nielen vlastnu strategiu, ale hlavne strategiu superov, a pokial to trener nedokaze, priklad trenera bez nejakej extra strategie je Hossa, priklad trenera s jasnou strategiou napr Filc, darmo trener je sucast teamu
sucasny stav je odrazom celej situacie v slovenskom hokeji, aky manazment teda vedenie take vysledky, uvidime ako dopadnu MS, po nich Hossa konci a som zvedavy kto bude trenerom, kedze kazdy rozumny clovek sa po tom ako Stastny povedal vsetkym aka je skutocna situacia, vyhne spolupraci so SZLH, ja len dufam ze nakoniec nebude trener Golonka, alebo niekto jemu podobny, to budeme uz uplne na dne
sucasny stav je odrazom celej situacie v slovenskom hokeji, aky manazment teda vedenie take vysledky, uvidime ako dopadnu MS, po nich Hossa konci a som zvedavy kto bude trenerom, kedze kazdy rozumny clovek sa po tom ako Stastny povedal vsetkym aka je skutocna situacia, vyhne spolupraci so SZLH, ja len dufam ze nakoniec nebude trener Golonka, alebo niekto jemu podobny, to budeme uz uplne na dne