no na MS pôjde tak maximálne 5 hráčov z našej ligy (pravdepodobne ich bude ešte menej) takže na tvojom mieste by som sa na túto tému moc nevyjadroval keď nevieš o čom je rečtomasito13 napísal:no teraz je ten nas reprezentacny tim dost slaby jediny dobry hraci tak Hossa-marian a Lasak alebo Krizan uplne nikto iny skoro vsetko ostatne je slovenska extraliga
Hraci NHL a reprezentacia...
tieto majstrovstva nedopadnu podla mna dobre, bude to onicom, a co sa tyka toho ze tam nebudu hraci z NHL (vacsina) tak to su blbe odpovede ze preco nejdu hrat (okrem operacii), ale ked napise napr. Gaborik ze nechce riskovat zranenie tak to je onicom "vyhovorka" to nemusi hrat cely rok aby sa nahodou nezranil (spadne v kupelny a zlomi si nohu)
a ako povedal p4ra bodaj by sme sa mylili ( i ked s Jurcinom to bude tazke ked namiesto nicenia superov bude nicit nasich
)
a ako povedal p4ra bodaj by sme sa mylili ( i ked s Jurcinom to bude tazke ked namiesto nicenia superov bude nicit nasich
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
ja sa tým hráčom ani nečudujem - veď uznajte - oni prišli, odohrali maximum, ale vďaka tupému trénerovi (ktorého jediný úspech je jeho syn Marián), ktorý nikdy nič nedosiahol, ich snaha vyletela hore komínom. asi chcú kompetentných prebudiť k činnosti - už po ms 2005 ma ísť Hossa dobrovolne preč - aj Šupler, Bokroš by boli lepší ako je on.
no zato, že sme vyhrali základnú skupinu môžu hráči, ale zato, že sme prehrali vo 1/4 finálu už môže trenér dobrá logikaartabanes napísal:ja sa tým hráčom ani nečudujem - veď uznajte - oni prišli, odohrali maximum, ale vďaka tupému trénerovi (ktorého jediný úspech je jeho syn Marián), ktorý nikdy nič nedosiahol, ich snaha vyletela hore komínom. asi chcú kompetentných prebudiť k činnosti - už po ms 2005 ma ísť Hossa dobrovolne preč - aj Šupler, Bokroš by boli lepší ako je on.
ale trener im nepovie aby hrali ako zaciatocnici (ak s ceskom na olympiade), trener im moze povedat hocico ale ked si to hraci nezoberu "k srdcu" tak to nikam nevedieartabanes napísal:neviem ako moze mat niekto taky nazor, ze hraci si hraju co chcu - ved kazdy sudny clovek vie ze hraci si hraju to, co im trener povie aby hrali - ak sa im to nepaci, tak pod tym trenerom hrat nechcu - ako niektory nasi hokejisti
to je jasne ze on im dava take prikazy, ale ked ti hraci nevedia strelit gol, alebo sa nevedia presadit a podobne, tak to nie je trenerova chybaartabanes napísal:to nejde o to ze hrat ako zaciatocnici alebo nie. on diktuje konkretnu strategiu - napriklad - neutocte dopredu, ziadne brejky - mohli by sme dostat gol, hlavne branit - vsetci -a ak ho neposluchaju, tak co tam robi???
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslis ten bronz z Helsink?artabanes napísal:si prosim ta porovnaj ako hrali proti silným rusom a ako proti čajovým čechom - extrémne markantný rozdiel - a boli to tí istý hráči - ja vidím chybu jedine v trénerovi - čo je tréner Hossa, tak sme nič nedosiahli (to striebro bol ešte dozvuk filcovho vplyvu)