| hravate pc games? |
| ano.volny cas travim hranim |
|
21% |
[ 22 ] |
| z casu na cas.ked mam cas tak ano |
|
35% |
[ 36 ] |
| uz velmi nie |
|
37% |
[ 38 ] |
| pc games je uplna strata casu |
|
5% |
[ 6 ] |
|
| Celkom hlasov : 102 |
|
| Autor |
Správa |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2475 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 23:25 Predmet: Hrate pc games??? |
|
|
| ja osobne som uz z toho vyrastol aj ked mam iba 15..ale ked cas da tak stale zahram stronghold crusader lebo je to moja laska...ale aj to uz velmi zriedka..cakam vase nazory.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2267 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 23:37 Predmet: |
|
|
nikdy ma pc hry nelakali nejako extra, sem tam nejake auta, popr CS, ale to ma vazne bavilo velmi (denne max hodinu a to cele tak slo tyzden), pak ma to omrzelo,...
dlho nist a teraz som si zhaluze nainstaloval kamiony, nech sa zahram :_DDD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2996
Zaslal: 23 Sep 2006, 6:57 Predmet: |
|
|
Hrám nepravidelne, niekedy keď ma niečo baví tak to drtim aj dlhšie ale hrávam len tak 1hod denne. Za PC viem čas tráviť aj inak ako hranim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 7:42 Predmet: |
|
|
Keď som ešte nemal internet, tak som gamblil každý, každučký deň, hral som jednu hru za druhou, ale potom, keď mo zapojili ten super sexy zelený kábel, tak som hranie obmedzil na minimum
Bohužiaľ som ale aj obmedzil čas na hranie tých lepoších gamesiek, napr. ma velmi mrzí, že som nestihol doteraz dohrať Far Cry na realistic difficulty, Hitman 4 na najvyššiu obtiažnosť alebo ToCa3.
Hold, musím si nájsť čas, čo bude pre mňa velmi ťažké.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 11:12 Predmet: |
|
|
Ja moc PC hry nehram. Jednak na to nemam trpezlivost, naladu a ani cas.
A ked uz tak, bavia ma hry ako Civilization a Rise of Nations |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2377 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 11:15 Predmet: |
|
|
Samozrejme, že hrávam, len už som prešiel toľko hier, že už nemám dokopy čo hrať (na mojej PC zostave ). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1103 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 11:27 Predmet: |
|
|
no neviem neviem, da sa povedat, ze nehravam ani malo, ani vela  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato987 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 129 Bydlisko: naa vidieku Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 12:28 Predmet: |
|
|
| nikdy som velmi nehraval raz za cas ma nieco chyti |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2780 Bydlisko: Cocksuckers! Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 13:40 Predmet: |
|
|
kedy ako, sice uz mam viac rokov ale stale dookola hravam to iste. uz ani nehladam nove hry. drvim tak civ3 uz par mesiacov. ked mam na to cas a nemam co robit tak preco nie? niekedy sa nebavkam niekolko tyzdnov, mesiacov a potom to zase dakedy dozeniem. ja sa bavkam uz asi od troch rokov takze ja som taky hravy clovek ale rad spominam na casy Transport Tycoona alebo civ1. aj ked pravda je ze detstvo som si na tom odje*bau ale co uz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 15:46 Predmet: |
|
|
| ano zcasu na cas lebvo som dost zaneprazneni skola (akoze)ale vela sportujem ale najviac futbal ked ze ho hravam za klub atreningy zrazy atak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frostik Spammer

Stav:  Založený: 02.09.2006 Príspevky: 76 Bydlisko: Košice;THC Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 20:16 Predmet: Re: Hrate pc games??? |
|
|
| pinacolada napísal: |
| ja osobne som uz z toho vyrastol aj ked mam iba 15..ale ked cas da tak stale zahram stronghold crusader lebo je to moja laska...ale aj to uz velmi zriedka..cakam vase nazory.. |
cuvaj aj mam 17 a rad si zabavim CS abo LfS hej je to prijemene odrega |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mark2BT Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 202 Bydlisko: Velky Krtis City Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 8:46 Predmet: |
|
|
| No, ja uz hravam vacsinou len abandonware a z novych hier to su len tie, ktore ma zaujmu a to len cez vikend... |
|
| Návrat hore |
|
 |
husis Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 106 Bydlisko: Povazska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 11:16 Predmet: |
|
|
| obcas si teraz zaharm NHL 07 ale inak ma uz hranie nebavi |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 554 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 1:42 Predmet: |
|
|
Hraval som velmi casto Counter-strike 1.6 a mal som aj klan, ale nebrali to tak vazne ako ja a navyse som dostal k novemu skolskemu roku zakaz hrat Pc hry kvoli skole, aby som nevyletel hned v prvom semestri .. Zistil som (sice uz aj pred tym), ze PC hry su viac-menej strata casu (nie, iba ked to hrate profesionalne) a ked ich uz hrate dlho a vsetko v tej hre poznate, tak vas uz ani nerozvyja.. Chce to proste REAL LIFE ! To je ovela vacsi fun..
EDIT: Inac paci sa mi, ked vytiahnem nejaku prachom zapadnutu temu a hned sa na nu zacne diskutovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2904 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 9:00 Predmet: |
|
|
Ja skoro vobec nehravam. Obcas pride taka prilivovka, napr. teraz to bola zuma (vdaka will.i.am-ovi) a kedysi davnejsie som hraval CS a UT. Tie casy su vsak davno prec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|