Hrate pc games???
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hrate pc games???
ja osobne som uz z toho vyrastol aj ked mam iba 15..ale ked cas da tak stale zahram stronghold crusader lebo je to moja laska...ale aj to uz velmi zriedka..cakam vase nazory..
-
Traktorista
Guru
-
Andi_Cibula
Addict
Keď som ešte nemal internet, tak som gamblil každý, každučký deň, hral som jednu hru za druhou, ale potom, keď mo zapojili ten super sexy zelený kábel, tak som hranie obmedzil na minimum 
Bohužiaľ som ale aj obmedzil čas na hranie tých lepoších gamesiek, napr. ma velmi mrzí, že som nestihol doteraz dohrať Far Cry na realistic difficulty, Hitman 4 na najvyššiu obtiažnosť alebo ToCa3.
Hold, musím si nájsť čas, čo bude pre mňa velmi ťažké.
Bohužiaľ som ale aj obmedzil čas na hranie tých lepoších gamesiek, napr. ma velmi mrzí, že som nestihol doteraz dohrať Far Cry na realistic difficulty, Hitman 4 na najvyššiu obtiažnosť alebo ToCa3.
Hold, musím si nájsť čas, čo bude pre mňa velmi ťažké.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
kedy ako, sice uz mam viac rokov ale stale dookola hravam to iste. uz ani nehladam nove hry. drvim tak civ3 uz par mesiacov. ked mam na to cas a nemam co robit tak preco nie? niekedy sa nebavkam niekolko tyzdnov, mesiacov a potom to zase dakedy dozeniem. ja sa bavkam uz asi od troch rokov takze ja som taky hravy clovek
ale rad spominam na casy Transport Tycoona alebo civ1. aj ked pravda je ze detstvo som si na tom odje*bau ale co uz.
-
Frostik
Spammer
Re: Hrate pc games???
cuvaj aj mam 17 a rad si zabavim CS abo LfS hej je to prijemene odregapinacolada napísal:ja osobne som uz z toho vyrastol aj ked mam iba 15..ale ked cas da tak stale zahram stronghold crusader lebo je to moja laska...ale aj to uz velmi zriedka..cakam vase nazory..
-
r4wMUnt34q
Star
Hraval som velmi casto Counter-strike 1.6 a mal som aj klan, ale nebrali to tak vazne ako ja a navyse som dostal k novemu skolskemu roku zakaz hrat Pc hry kvoli skole, aby som nevyletel hned v prvom semestri
.. Zistil som (sice uz aj pred tym), ze PC hry su viac-menej strata casu (nie, iba ked to hrate profesionalne) a ked ich uz hrate dlho a vsetko v tej hre poznate, tak vas uz ani nerozvyja.. Chce to proste REAL LIFE !
To je ovela vacsi fun..
EDIT: Inac paci sa mi, ked vytiahnem nejaku prachom zapadnutu temu a hned sa na nu zacne diskutovat
EDIT: Inac paci sa mi, ked vytiahnem nejaku prachom zapadnutu temu a hned sa na nu zacne diskutovat
-
Runes
Addict
hmm uz moc nie tiez som s toho vyrastol ale obcas dostanem strasne nutkanie nieco hrat napr fallout uplne mi chyba nainstalujem hram par hodin a potom sa k tomu zasa rok nevratim jedine co hravam castejsie je CS ale to len ked sa s kamosom dohodneme sa k nemu do bytu nasackujeme a gamesime tak 5 hodin do mesiaca
hehe toto je moj 400 prispevok
hehe toto je moj 400 prispevok
-
Lord PROXI
King
Hej hravam hry a bavia ma
Hry ako Gothic a vela vela inych (prevazne RPG/MMORPG) ma naozaj uputali a ocarili ... A nemyslim si ze je to strata casu..POkial mate hranice kedy viete dost tak je to v poriadku...(A ja ich myslim si mam
) Treba to striedat s kopu dalsich veci (von,sport etc etc) a uvedomit si ze je to len druh relaxacie nie napln zivota (no ne vazne ,videl som aj ludi kt. proste "nezili" ..Nezili realny svet uplne im preplo v bedne ,vo dne , v noci mysleli na hry ,cele dni hravali,az sa im pomaly zivot rucal atdd
)
-
DeFeAt
Medium Professional
:)
No tak ja hravam este hry. Nie zeby som sa nemohol od nich dostat ale ked mam vsetko splnene tak rad pařím
No ale zas vsetko s mierou... Ved potom ideme vonku s partiou (napr. dnes pit a obletovat kurwy
) alebo len tak sa prejst.. sem-tam sport ako je basketbal alebo aj za skolu hravam basketbal. Ucit sa tiez nezabudam tak nevidim nic v zle v PC hrach, kym nerobite to co moj kamarat. Ked je cely den sam doma, tak od 7:00 rana hraje Warcaft 3.. ty wole az do 21:00 a potom sa naje a pokracuje do 22:30 aj neskor.. a potom ho caka postel
Takze vsetko s mierou