Hudba robi svoje...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

ja si treba spojujem dovolenku u mora s kamosmi a album Hold your colour od Pendulum ... pocul som to tam prvy krat a ked som prisiel nazpat tak som si musel hned zohnat ... tie pesnicky na tom albume mi pripominaju tu super atmosferu, nocne uteky pri a po mori pred vsetkym co nas nahanalo ... a tak dalej :)
ale ked na tom albume pride pesnicka, ktora sa vola takisto ako album, tak musim preeskocit ... lebo si vybavim jednu krasnu babu s ktorou som si stale pozeral do oci a nemal odvahu jej nic povedat ... krasne sme sa na seba pozerali v buse, v hoteli a ked sme odchazali a vedel som ze su to posledne minuty ked ju uvidim, usmiala sa na mna, pozrela sa na mna tymi krasnymi ocami a v mp3ojaku mi bezela pasaz z tej pesnicky, kde sa zrovna zpievalo:"she´s lookin to your eyes..." keby som tu pesnicku pocul v nakej depke s myslenkou na nu tak isto ... :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Colortraincleaner: Ja prave pocuvam ten album, resp. pocuvam ho kazdy den v praci, doma atd.. A co sa tyka tej pesnicky, tak vzdy ked pocujem prave Hold Your Color, tak myslim na jednu osobu, kt. tiez nedokazem nic povedat a ani to nikdy neurobim. Ani sam netusim preco, ale proste nie.. Na druhu stranu, nie som z toho smutny, skor mi robi radost, ze ked tu pesnicku pocujem, vzpomeniem si na nu.

Z coho som ja smutny, ked pocujem albumy od 3 Doors Down a vzpomeniem si na dovolenku spred 3 rokov, ked som sa rozisiel na dovolenke so svojou priatelkou..

Potom pri albume od Audioslave tiez mam spomienky atd. ...

Jo, muzika dokaze fakt divy. Chillout mi zase pripomina Klikkfest spred 2 rokov, ked sme organizovali s kamaratom historicky prvy chillout stage na tom festivale..
Rotten77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rotten77 »

sacek napísal:ked som smutny jednoznacne JM - Zrada a ked je nalada nejaky ten Disrupt, Skitsystem, Anti Cimex, Shitlickers :wink: to ma vzdy pekne naladi :D
ejha sacek si nam oblubil crustcore jak tak pozeram :D
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

ked citam knihy (dost casto f poslednej dobe) a pustim si hudbu (jedno aku)
tak ked pocujem znova tu ktoru pesnicku, spomenem si na dej f knihe, respektive urciti usek s deja, ked som tu pesnicku pocul
xapete??? skuste to, ak ste mi rozumeli
Apollo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Apollo »

juro145 napísal:ked citam knihy (dost casto f poslednej dobe) a pustim si hudbu (jedno aku)
tak ked pocujem znova tu ktoru pesnicku, spomenem si na dej f knihe, respektive urciti usek s deja, ked som tu pesnicku pocul
xapete??? skuste to, ak ste mi rozumeli
Tak to by som asi nemohol pretoze ked citam njaku knihu musim sa sustredit, aby som sa vzil do deja a nic ma nesmie rusit.
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

joooj hudba to je moje

za svoju osobnu hymnu povazujem Placebo - Drag :D alebo tiez Smashing Pumpkins - Bullet with butterly wings
:?
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Hudba robi svoje...

Príspevok od používateľa Kafko »

Preste tak ,,hudba robi svoje", tiež keď počujem nejakú pesničku čo som kedysi dávno s niekym počúval alebo len tak dokolo počúval tak si spomeniem na to obdobie alebo ma vie hudba naladit na správnu náladu...
Napísať odpoveď