ale ked na tom albume pride pesnicka, ktora sa vola takisto ako album, tak musim preeskocit ... lebo si vybavim jednu krasnu babu s ktorou som si stale pozeral do oci a nemal odvahu jej nic povedat ... krasne sme sa na seba pozerali v buse, v hoteli a ked sme odchazali a vedel som ze su to posledne minuty ked ju uvidim, usmiala sa na mna, pozrela sa na mna tymi krasnymi ocami a v mp3ojaku mi bezela pasaz z tej pesnicky, kde sa zrovna zpievalo:"she´s lookin to your eyes..." keby som tu pesnicku pocul v nakej depke s myslenkou na nu tak isto ...
Hudba robi svoje...
-
Colortraincleaner
Medium Star
ja si treba spojujem dovolenku u mora s kamosmi a album Hold your colour od Pendulum ... pocul som to tam prvy krat a ked som prisiel nazpat tak som si musel hned zohnat ... tie pesnicky na tom albume mi pripominaju tu super atmosferu, nocne uteky pri a po mori pred vsetkym co nas nahanalo ... a tak dalej
ale ked na tom albume pride pesnicka, ktora sa vola takisto ako album, tak musim preeskocit ... lebo si vybavim jednu krasnu babu s ktorou som si stale pozeral do oci a nemal odvahu jej nic povedat ... krasne sme sa na seba pozerali v buse, v hoteli a ked sme odchazali a vedel som ze su to posledne minuty ked ju uvidim, usmiala sa na mna, pozrela sa na mna tymi krasnymi ocami a v mp3ojaku mi bezela pasaz z tej pesnicky, kde sa zrovna zpievalo:"she´s lookin to your eyes..." keby som tu pesnicku pocul v nakej depke s myslenkou na nu tak isto ...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Colortraincleaner: Ja prave pocuvam ten album, resp. pocuvam ho kazdy den v praci, doma atd.. A co sa tyka tej pesnicky, tak vzdy ked pocujem prave Hold Your Color, tak myslim na jednu osobu, kt. tiez nedokazem nic povedat a ani to nikdy neurobim. Ani sam netusim preco, ale proste nie.. Na druhu stranu, nie som z toho smutny, skor mi robi radost, ze ked tu pesnicku pocujem, vzpomeniem si na nu.
Z coho som ja smutny, ked pocujem albumy od 3 Doors Down a vzpomeniem si na dovolenku spred 3 rokov, ked som sa rozisiel na dovolenke so svojou priatelkou..
Potom pri albume od Audioslave tiez mam spomienky atd. ...
Jo, muzika dokaze fakt divy. Chillout mi zase pripomina Klikkfest spred 2 rokov, ked sme organizovali s kamaratom historicky prvy chillout stage na tom festivale..
Z coho som ja smutny, ked pocujem albumy od 3 Doors Down a vzpomeniem si na dovolenku spred 3 rokov, ked som sa rozisiel na dovolenke so svojou priatelkou..
Potom pri albume od Audioslave tiez mam spomienky atd. ...
Jo, muzika dokaze fakt divy. Chillout mi zase pripomina Klikkfest spred 2 rokov, ked sme organizovali s kamaratom historicky prvy chillout stage na tom festivale..
-
Apollo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak to by som asi nemohol pretoze ked citam njaku knihu musim sa sustredit, aby som sa vzil do deja a nic ma nesmie rusit.juro145 napísal:ked citam knihy (dost casto f poslednej dobe) a pustim si hudbu (jedno aku)
tak ked pocujem znova tu ktoru pesnicku, spomenem si na dej f knihe, respektive urciti usek s deja, ked som tu pesnicku pocul
xapete??? skuste to, ak ste mi rozumeli
Re: Hudba robi svoje...
Preste tak ,,hudba robi svoje", tiež keď počujem nejakú pesničku čo som kedysi dávno s niekym počúval alebo len tak dokolo počúval tak si spomeniem na to obdobie alebo ma vie hudba naladit na správnu náladu...