Hudba robi svoje...
-
Apollo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hudba robi svoje...
Urcite sa kazdemu stava teda aspon mne ked sam pocuvam hudbu isteho tipu spomeniem si na rozne zazitky zo zivota. Tiez nemozem pocuvat njaku jemu hudbu ked som smutny je mi fakt do
potom. Opak je vesela nalada, pustite njaku cool pesnicku. Potom som plny energie niekde by som najradsej zasiel, njaka akcia atd.
-
Colortraincleaner
Medium Star
no spoznam ... nam hrali na poslednom triednom sraze ... resp. po maturite sme mali taku akciu v sale kde nam pustili last track nez sme sa vsetci naveky rozosli pesnicku Dancing with the tears in my eyes (neviem kto ju spieva) a teraz ked ju napriklad zahraju v radiu tak sa mi chce az revat ... nasa trieda bola poskladana viacmenej z ludi co byvali tak 20 km od seba ... takze je mi jasne ze pokial potkam jedneho, dvoch tak to bude uspech ale vsetkych tazko ... rozne odisli aj do zahranicia a tak ... bolo to s nimi fest fajne ... ach nostalgia.
no a naopak, ked pijem vklube a naraz vystreli naku ultra hitovku (nezabudne ked raz znicohonic dakdo pustil v takovom trocha luxus klube Daveys Days od Toy Dolls ... to som sa nezpoznal este 10minut po tom ked ta pesnicka skoncila !
)
no a naopak, ked pijem vklube a naraz vystreli naku ultra hitovku (nezabudne ked raz znicohonic dakdo pustil v takovom trocha luxus klube Daveys Days od Toy Dolls ... to som sa nezpoznal este 10minut po tom ked ta pesnicka skoncila !
Mne pesnicky pripominaju situacie aj ludi 
Par pesniciek mi dokonca pripomina pocitacove hry, pri ktorych dana pesnicka hrala najviac.
A co sa tyka vplyvu na naladu, tak to u mna ucinkuje tak, ze vacsinou sa nalada "nasobi", teda ked mam dobru naladu, tak si ju pesnickou lahko zlepsim este viac a plati to casto aj opacne, ale v poslednej dobe mi pri zlej nalade dost pomaha Simple plan - Untitled, pri tom si vzdy poviem, ze na tom nie som az tak zle ako ten, o kom je ta pesnicka...
Par pesniciek mi dokonca pripomina pocitacove hry, pri ktorych dana pesnicka hrala najviac.
A co sa tyka vplyvu na naladu, tak to u mna ucinkuje tak, ze vacsinou sa nalada "nasobi", teda ked mam dobru naladu, tak si ju pesnickou lahko zlepsim este viac a plati to casto aj opacne, ale v poslednej dobe mi pri zlej nalade dost pomaha Simple plan - Untitled, pri tom si vzdy poviem, ze na tom nie som az tak zle ako ten, o kom je ta pesnicka...
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
Vesper
Professional
ja mam tiez vela pesniciek ktore vo mne evokuju nejaku naladu... nebudem sa rozpisovat o tom ze niektore metalove (zvlast doom a niekedy aj pagan/folk) vo mne vyvolavaju depresiu a rozne negativne ladene pocity, ale mam jednu piesen pri ktorej vzdy ked si ju vypocujem na mna padne pokoj a prijemna tepla atmosfera a dokonale sa jej hodi nazov Bruce Springsteen- Sunny Day 
-
matus121
Light Professional
Re: Hudba robi svoje ..
no to mas jasne, ze hudba robi svoje, pokial sa jedna o tie sladaky, tak to si radsej ani velmi nepustam, ked chcem abyma nieco rozveselilo, tak si pustim niejake veselu pesnicku alebo nieco v style diska a techna: Zasa nieco ako rock ma dokaze poriadne vyburcovatApollo napísal:Urcite sa kazdemu stava teda aspon mne ked sam pocuvam hudbu isteho tipu spomeniem si na rozne zazitky zo zivota. Tiez nemozem pocuvat njaku jemu hudbu ked som smutny je mi fakt dopotom. Opak je vesela nalada, pustite njaku cool pesnicku. Potom som plny energie niekde by som najradsej zasiel, njaka akcia atd.
-
Colortraincleaner
Medium Star
ja si treba spojujem dovolenku u mora s kamosmi a album Hold your colour od Pendulum ... pocul som to tam prvy krat a ked som prisiel nazpat tak som si musel hned zohnat ... tie pesnicky na tom albume mi pripominaju tu super atmosferu, nocne uteky pri a po mori pred vsetkym co nas nahanalo ... a tak dalej
ale ked na tom albume pride pesnicka, ktora sa vola takisto ako album, tak musim preeskocit ... lebo si vybavim jednu krasnu babu s ktorou som si stale pozeral do oci a nemal odvahu jej nic povedat ... krasne sme sa na seba pozerali v buse, v hoteli a ked sme odchazali a vedel som ze su to posledne minuty ked ju uvidim, usmiala sa na mna, pozrela sa na mna tymi krasnymi ocami a v mp3ojaku mi bezela pasaz z tej pesnicky, kde sa zrovna zpievalo:"she´s lookin to your eyes..." keby som tu pesnicku pocul v nakej depke s myslenkou na nu tak isto ...
ale ked na tom albume pride pesnicka, ktora sa vola takisto ako album, tak musim preeskocit ... lebo si vybavim jednu krasnu babu s ktorou som si stale pozeral do oci a nemal odvahu jej nic povedat ... krasne sme sa na seba pozerali v buse, v hoteli a ked sme odchazali a vedel som ze su to posledne minuty ked ju uvidim, usmiala sa na mna, pozrela sa na mna tymi krasnymi ocami a v mp3ojaku mi bezela pasaz z tej pesnicky, kde sa zrovna zpievalo:"she´s lookin to your eyes..." keby som tu pesnicku pocul v nakej depke s myslenkou na nu tak isto ...
-
p4ra
Redeemer
Colortraincleaner: Ja prave pocuvam ten album, resp. pocuvam ho kazdy den v praci, doma atd.. A co sa tyka tej pesnicky, tak vzdy ked pocujem prave Hold Your Color, tak myslim na jednu osobu, kt. tiez nedokazem nic povedat a ani to nikdy neurobim. Ani sam netusim preco, ale proste nie.. Na druhu stranu, nie som z toho smutny, skor mi robi radost, ze ked tu pesnicku pocujem, vzpomeniem si na nu.
Z coho som ja smutny, ked pocujem albumy od 3 Doors Down a vzpomeniem si na dovolenku spred 3 rokov, ked som sa rozisiel na dovolenke so svojou priatelkou..
Potom pri albume od Audioslave tiez mam spomienky atd. ...
Jo, muzika dokaze fakt divy. Chillout mi zase pripomina Klikkfest spred 2 rokov, ked sme organizovali s kamaratom historicky prvy chillout stage na tom festivale..
Z coho som ja smutny, ked pocujem albumy od 3 Doors Down a vzpomeniem si na dovolenku spred 3 rokov, ked som sa rozisiel na dovolenke so svojou priatelkou..
Potom pri albume od Audioslave tiez mam spomienky atd. ...
Jo, muzika dokaze fakt divy. Chillout mi zase pripomina Klikkfest spred 2 rokov, ked sme organizovali s kamaratom historicky prvy chillout stage na tom festivale..
-
Apollo
Medium Expert
Tak to by som asi nemohol pretoze ked citam njaku knihu musim sa sustredit, aby som sa vzil do deja a nic ma nesmie rusit.juro145 napísal:ked citam knihy (dost casto f poslednej dobe) a pustim si hudbu (jedno aku)
tak ked pocujem znova tu ktoru pesnicku, spomenem si na dej f knihe, respektive urciti usek s deja, ked som tu pesnicku pocul
xapete??? skuste to, ak ste mi rozumeli