zas pirius je ekonomicky preto lebo spori palivo pri brzdeni teda rekuperaciou el energie a oni jazdili na okruhu.
no na konci povedal aspon pokial som ja pochopil ze neje dolezite nacom jazdite ale ako jazdite....a ten sofer na bmw

myslim ze jadit tak na bramboraku je brrr

pamatam sa ked som sa na semafore dohodol "turovanim" s jednym typkom na M3 on sa usmial a prikyvol....ked naskocila oranzova on uz vystartoval ako raketa na zelenu som uz nevedel v dialke precitat jeho SPZku....
vsetci ktorych som mal v aute sa smiali ze jak som ho oyebabral.....myslim zeby mi zato benzinky mali platit

sa mi to paci ako lahko niekoho tym odzubem

ale zas....mat taky voz sa neda jazdit pomaly
mne sa velmi paci 525 D....malo zerie krasne ide...
ked si vezmete oblubenu
H-ovno
T-o
P-ojede
myslim fabiu tak sa spytajte majitelov na kolko jazdia ked su v aute 2-3 ludia.
dalej jeden znamy doviezol pred nedavnom 528i...benin som sa spytal ci je blazon a mi vysvetlil ze jazdi na 8-9 litrov v meste som len cumel...na tolko jazdim ja a to mam 1.5....teda rozdiel viac ako liter a rovnaka spotreba no ist s nim na sprinty by som neriskoval....
dalej BMW 12 valce neviem ci aj ine proste pri konstantnej rychlosti sa im vypinaju valce a jazdia len na 4 co je perfektne vymyslene...pri stlaceni plynu sa zapnu opat vsetky valce...