|
| Autor |
Správa |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 18:53 Predmet: |
|
|
| JohnFrusciante napísal: |
| skusil som to. a musim povedat ze JE TO DRIST |
No vies ... ked pri tom daco robis na PC pripadne vyvyjas nejaku iny psychicku cinnost a nesustredis sa na zvuk tak to nefunguje ... proste ten zvuk musi byt jedine co vnimas ... a potom to funguje ... mne zatial fungovalo skoro vsetko, ale ucinok je velmi kratkodoby ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 08 Máj 2007, 21:12 Predmet: |
|
|
ten program je podla mna urceny nato aby sa snim liecili nejake psychicke choroby a pod...urcite nie nato aby ste si to pocas normalnej nalady pustali, pokial niekto pozna nejakeho lekara z takehoto odboru mohol by zistit ze ako to vlastne funguje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1647 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 21:17 Predmet: |
|
|
Jeden kamos ma na to nahaluzil tak sme to spolu pocuvali pol hodinu. Jemu nebolo vobec nic a mna brutalne bolela hlava. Ale ziaden efekt to na nas nemalo.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paradajka Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 468 Bydlisko: horne dolne Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 21:32 Predmet: |
|
|
idem skusit potom dam vediet ak prezijem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1307 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2007, 15:21 Predmet: |
|
|
Ok, ja som skusil 5HTP1, lahol som si a vydrzal som sa sustredit len na zvuky celych 25 minut. Vstal som, otvoril oci a nic... nic sa mi nezdalo smiesne. Tak som si povedal, ze nevadi idem dalej. Seriozdne som si lahol zavrel oci a 35 minut pocuval Black Sunshine 1. Ked som otvoril oci zastipali ma, ale to len z toho ze boli ldho zavrete. Nic take co tam pisu, ze vsetko ma svietit, alebo ze budem nachylny na svetlo sa nedialo. Zatial to povazujem za blbost! Este zopar drog vyskusam, ale uz velmi nepredpokladam ucinok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MasterSvegga*** Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2007 Príspevky: 47 Bydlisko: k0SiC3 Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2007, 16:15 Predmet: |
|
|
chcel by som vyskusat . . . odkial to mate ??abo kde ste to stiahli ?? plss  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paradajka Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 468 Bydlisko: horne dolne Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2007, 16:19 Predmet: |
|
|
je to chu**** mne to nefunguje zatal tiez ale idem skusat dalej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
daniel.daniel Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 238
Zaslal: 09 Máj 2007, 16:21 Predmet: |
|
|
Ja som vyskusal kokain. Uplne som sa na ten zvuk sustredil a nezabralo to.
skus to pohladat na lamky.net |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak Medium Expert

Stav:  Založený: 20.11.2006 Príspevky: 99
Zaslal: 09 Máj 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
skusil som si sosnut demo a nejako je to vacsia blbost ako by som cakal. bol tam len alkohol a content. skusil som teda ten alkohol a akurat sa mi tocila hlava a bolela ma. to je pochopitelne, z takeho zvuku sa aj tocit a boliet musela. takze tomu verim nema to nic spolocne s alkoholom. takze u mna to je uplne nanic. potom som skusil content. ani som si necital, ze co to ma spravit. pustil som si to a po tych 25 (tusim) minutach otvoril oci. no a nic to nespravilo. absoluuuutne nic. ale aspon ma potom bolela hlava az do vecera  |
|
| Návrat hore |
|
 |
daniel.daniel Light Star

Zaslal: 09 Máj 2007, 16:32 Predmet: |
|
|
vsak ked sa poriadne opijes tak sa ti toci a boli ta hlava. tak na tebe to potom fungovalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Máj 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
| daniel.daniel napísal: |
Ja som vyskusal kokain. Uplne som sa na ten zvuk sustredil a nezabralo to.
skus to pohladat na lamky.net |
momentálne neprijímame anonymné registrácie. Čiže registrovaný môžte byť iba na základe pozvánky. . . toto mi pise ked tam chcem ist (zaregistrovat sa) je aj ina stranka ??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
daniel.daniel Light Star

Zaslal: 09 Máj 2007, 16:42 Predmet: |
|
|
| skus pobehat nejake warez fora. ak nevies ake tak ti pomoze google |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Máj 2007, 16:43 Predmet: |
|
|
| daniel.daniel napísal: |
| skus pobehat nejake warez fora. ak nevies ake tak ti pomoze google |
diky uz mam,stahuhujem, som zvedavy
mam to a fest ma boli hlava, ale prijemne .. .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 09 Máj 2007, 17:06 Predmet: |
|
|
| blazer napísal: |
Ok, ja som skusil 5HTP1, lahol som si a vydrzal som sa sustredit len na zvuky celych 25 minut. Vstal som, otvoril oci a nic... nic sa mi nezdalo smiesne. Tak som si povedal, ze nevadi idem dalej. Seriozdne som si lahol zavrel oci a 35 minut pocuval Black Sunshine 1. Ked som otvoril oci zastipali ma, ale to len z toho ze boli ldho zavrete. Nic take co tam pisu, ze vsetko ma svietit, alebo ze budem nachylny na svetlo sa nedialo. Zatial to povazujem za blbost! Este zopar drog vyskusam, ale uz velmi nepredpokladam ucinok  |
no to je dost divna novinka ze ked mas dlho zavrete oci tak ta budu stipat, to potom ked chodis spat tak ta rano musia desne boliet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1307 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2007, 17:08 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
no to je dost divna novinka ze ked mas dlho zavrete oci tak ta budu stipat, to potom ked chodis spat tak ta rano musia desne boliet  |
No nemyslel som to tak strasne Uplne som cakal kto ma bude chytat za slovicka . Jednoducho oci si chvilku musia zvykat na z tmy na svetlo (rozsirenim/zuzenim zrenicky). To som myslel. Inac vazne nic.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|