i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
Tiež je dobré vedieť, čo asi má ten ktorý program vyvolať... Napríklad Lucid Dream má vyvolať, alebo skôr uľahčiť vyvolanie takzvaného lucídneho sna, tj. sen, ktorý si uvedomíš a plne ho ovládaš. .... Pozrel som si to video a ani tá moderátorka sa mi tiež nezdala ( ... tak potom mu tá hudba príde nejaká iná, ale nemám pocit, že by som z toho bola nejaká zvláštna ...) no.... podľa mňa na nej bolo cítiť... však nehovorila nič smiešne .... Inak... treba to tiež vedieť počúvať... mať vypnuté rôzne hardwarové efekty (equalizér, surround, ...), pretože tie zvuky sú určené presne do ktorého ucha majú zaznieť .... Skúste počúvať ten šum a predstaviť si napríklad, že je to šum mora, alebo lístia..... niekomu naopak pomáha sústrediť sa na to pípanie a akob ho v mysli napodobňovať ..... Vyskúšajte... mne sa zatiaľ najviac páčili: Marihuana 2 a A-Bomb 1.
-
JohnFrusciante
Star
-
punkerka115
Light Expert
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No vies ... ked pri tom daco robis na PC pripadne vyvyjas nejaku iny psychicku cinnost a nesustredis sa na zvuk tak to nefunguje ... proste ten zvuk musi byt jedine co vnimas ... a potom to funguje ... mne zatial fungovalo skoro vsetko, ale ucinok je velmi kratkodoby ...JohnFrusciante napísal:skusil som to. a musim povedat ze JE TO DRIST
-
blazer
Professional
Ok, ja som skusil 5HTP1, lahol som si a vydrzal som sa sustredit len na zvuky celych 25 minut. Vstal som, otvoril oci a nic... nic sa mi nezdalo smiesne. Tak som si povedal, ze nevadi idem dalej. Seriozdne som si lahol zavrel oci a 35 minut pocuval Black Sunshine 1. Ked som otvoril oci zastipali ma, ale to len z toho ze boli ldho zavrete. Nic take co tam pisu, ze vsetko ma svietit, alebo ze budem nachylny na svetlo sa nedialo. Zatial to povazujem za blbost! Este zopar drog vyskusam, ale uz velmi nepredpokladam ucinok 
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
daniel.daniel
Medium Star
skusil som si sosnut demo a nejako je to vacsia blbost ako by som cakal. bol tam len alkohol a content. skusil som teda ten alkohol a akurat sa mi tocila hlava a bolela ma. to je pochopitelne, z takeho zvuku sa aj tocit a boliet musela. takze tomu verim
nema to nic spolocne s alkoholom. takze u mna to je uplne nanic. potom som skusil content. ani som si necital, ze co to ma spravit. pustil som si to a po tych 25 (tusim) minutach otvoril oci. no a nic to nespravilo. absoluuuutne nic. ale aspon ma potom bolela hlava az do vecera 
-
daniel.daniel
Medium Star
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
daniel.daniel
Medium Star
-
MasterSvegga***
Light Expert
no to je dost divna novinka ze ked mas dlho zavrete oci tak ta budu stipat, to potom ked chodis spat tak ta rano musia desne bolietblazer napísal:Ok, ja som skusil 5HTP1, lahol som si a vydrzal som sa sustredit len na zvuky celych 25 minut. Vstal som, otvoril oci a nic... nic sa mi nezdalo smiesne. Tak som si povedal, ze nevadi idem dalej. Seriozdne som si lahol zavrel oci a 35 minut pocuval Black Sunshine 1. Ked som otvoril oci zastipali ma, ale to len z toho ze boli ldho zavrete. Nic take co tam pisu, ze vsetko ma svietit, alebo ze budem nachylny na svetlo sa nedialo. Zatial to povazujem za blbost! Este zopar drog vyskusam, ale uz velmi nepredpokladam ucinok
-
blazer
Professional
No nemyslel som to tak strasneSheep napísal:no to je dost divna novinka ze ked mas dlho zavrete oci tak ta budu stipat, to potom ked chodis spat tak ta rano musia desne boliet