edit.. vela veci sa podoba, takze to bude rychle..
Instalacia Backtrack na HDD
Re: Instalacia Backtrack na HDD
ok, ja to budem musiet prepisat rucne.. heh.. takze to potrva.. zopar hodin..
ja len taka otazka. xorg sa da prepisat ked system bezi z live cd ?
ok, je to prepisane.. teraz mam co robit? Ako to ulozit?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ukladá sa tuším ctrl+s alebo alt+s
z live CD to snáď pôjde uložiť ale problém bude asi po reštarte že to bude treba znova upravovať
z live CD to snáď pôjde uložiť ale problém bude asi po reštarte že to bude treba znova upravovať
ctrl+x a potom Y
ulozene, a teraz mam skusit startx?
podla vsetkeho zle prepisane xorg. skontroluj ho este raz
chybu pise na riadku 55, a to je ten riadok, ktory som oznacil cervenou farbou v obrazku, ibaze mne sa to nezmesti do celeho riadku, lebo hento malo byt este o riadok vyssie, to patri k tomu prikazu.. Co mam s tym robit? ako to nasukam do toho riadku?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:13)
no, podarilo sa mi to dat do toho riadku, spustil som startx a vypisalo mi tu istu chybu ako na zaciatku, ze ISyour VideoRAM set too low?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:17)
Nebude problem v tom, ze moj monitor podporuje rozlisenie obrazovky max do 1024 x 600 pixelov? lebo to je 10" monitor.. A startx sa spusta tusim so 1024 x 765 alebo tak neco.. Da sa nejak nastavit max rozlisenie displeja pri pustani startx? thx za vydatnu pomoc..
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:13)
no, podarilo sa mi to dat do toho riadku, spustil som startx a vypisalo mi tu istu chybu ako na zaciatku, ze ISyour VideoRAM set too low?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:17)
Nebude problem v tom, ze moj monitor podporuje rozlisenie obrazovky max do 1024 x 600 pixelov? lebo to je 10" monitor.. A startx sa spusta tusim so 1024 x 765 alebo tak neco.. Da sa nejak nastavit max rozlisenie displeja pri pustani startx? thx za vydatnu pomoc..
napis daj enter.
potom skus startx
Kód: Vybrať všetko
fixvesapotom skus startx
ide tooooooooooooooooooooooo kamko...... fixvesa FUNGUJE!!!!!!!!!! co znamena ten prikaz???? a po restarte pc mam ten prikaz napisat a dat startx a stale to pojde???
ide ale len v rezime VESA . hej bude ho treba napisat pred startom z live cd. teraz si nainstaluj system podla navodu co je hned v druhom prispevku. ten install.sh na ploche. ak bude nainstalovany potom mozeme skusit nejako nastavit xorg. ale bude to na dlhsie
a ten install.sh mam stiahnut odnekadial? nevjem to nainstalovat.. helfnes mi? za pomoc ti poziciam rapidshare ucet na jeden den 
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 23:15)
aha.. ja tu nemam install.sh .. a som v p... Mam zlu verziu bt3? mna asi .. ..
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 23:15)
aha.. ja tu nemam install.sh .. a som v p... Mam zlu verziu bt3? mna asi .. ..
ten isntall.sh nie je na ploche ? ktora verzia backtrack ? backtrack 3 alebo backtrack 4 ?
ja mam bt 3..
ok ci trojka ci 4 je to jedno. nejako to doklepeme. na pocitaci mas aj win alebo tam bude len backtrack ?
win 7 mam nainstalovany a ten tam chcem aj nehat..
ok. otvor terminal/konzolu.(nemam nainstalovany backtrack takze si ho musis pohladat) bude niekde v menu. napis . potom odfot co ti vratilo (predpokladam ze siet funguje, pc je pripojeny automaticky )
Kód: Vybrať všetko
apt-get install ubiquityRe: Instalacia Backtrack na HDD
no, chcel som sa pripojit na net, zapojil som usb wireless card, dal som vyhladat wlan siete, naslo mi moju wep siet, dal som share key a dal wep key a nepodarilo sa mi spojit, asi som mal dat open key, teraz, ket chcem vyhladat siet, tak sa automaticky chce pripojit, ale nevjem to prenastavit na open key..
a ten prikaz mam kde napisat? do konzoly, alebo mam ist prec z startx a tam napisat ten prikaz?..
a ten prikaz mam kde napisat? do konzoly, alebo mam ist prec z startx a tam napisat ten prikaz?..