Instalacia Backtrack na HDD
Re: Instalacia Backtrack na HDD
ulozene, a teraz mam skusit startx?
podla vsetkeho zle prepisane xorg. skontroluj ho este raz
chybu pise na riadku 55, a to je ten riadok, ktory som oznacil cervenou farbou v obrazku, ibaze mne sa to nezmesti do celeho riadku, lebo hento malo byt este o riadok vyssie, to patri k tomu prikazu.. Co mam s tym robit? ako to nasukam do toho riadku?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:13)
no, podarilo sa mi to dat do toho riadku, spustil som startx a vypisalo mi tu istu chybu ako na zaciatku, ze ISyour VideoRAM set too low?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:17)
Nebude problem v tom, ze moj monitor podporuje rozlisenie obrazovky max do 1024 x 600 pixelov? lebo to je 10" monitor.. A startx sa spusta tusim so 1024 x 765 alebo tak neco.. Da sa nejak nastavit max rozlisenie displeja pri pustani startx? thx za vydatnu pomoc..
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:13)
no, podarilo sa mi to dat do toho riadku, spustil som startx a vypisalo mi tu istu chybu ako na zaciatku, ze ISyour VideoRAM set too low?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 22:17)
Nebude problem v tom, ze moj monitor podporuje rozlisenie obrazovky max do 1024 x 600 pixelov? lebo to je 10" monitor.. A startx sa spusta tusim so 1024 x 765 alebo tak neco.. Da sa nejak nastavit max rozlisenie displeja pri pustani startx? thx za vydatnu pomoc..
napis daj enter.
potom skus startx
Kód: Vybrať všetko
fixvesapotom skus startx
ide tooooooooooooooooooooooo kamko...... fixvesa FUNGUJE!!!!!!!!!! co znamena ten prikaz???? a po restarte pc mam ten prikaz napisat a dat startx a stale to pojde???
ide ale len v rezime VESA . hej bude ho treba napisat pred startom z live cd. teraz si nainstaluj system podla navodu co je hned v druhom prispevku. ten install.sh na ploche. ak bude nainstalovany potom mozeme skusit nejako nastavit xorg. ale bude to na dlhsie
a ten install.sh mam stiahnut odnekadial? nevjem to nainstalovat.. helfnes mi? za pomoc ti poziciam rapidshare ucet na jeden den 
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 23:15)
aha.. ja tu nemam install.sh .. a som v p... Mam zlu verziu bt3? mna asi .. ..
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 23:15)
aha.. ja tu nemam install.sh .. a som v p... Mam zlu verziu bt3? mna asi .. ..
ten isntall.sh nie je na ploche ? ktora verzia backtrack ? backtrack 3 alebo backtrack 4 ?
ja mam bt 3..
ok ci trojka ci 4 je to jedno. nejako to doklepeme. na pocitaci mas aj win alebo tam bude len backtrack ?
win 7 mam nainstalovany a ten tam chcem aj nehat..
ok. otvor terminal/konzolu.(nemam nainstalovany backtrack takze si ho musis pohladat) bude niekde v menu. napis . potom odfot co ti vratilo (predpokladam ze siet funguje, pc je pripojeny automaticky )
apt-get install ubiquityRe: Instalacia Backtrack na HDD
no, chcel som sa pripojit na net, zapojil som usb wireless card, dal som vyhladat wlan siete, naslo mi moju wep siet, dal som share key a dal wep key a nepodarilo sa mi spojit, asi som mal dat open key, teraz, ket chcem vyhladat siet, tak sa automaticky chce pripojit, ale nevjem to prenastavit na open key..
a ten prikaz mam kde napisat? do konzoly, alebo mam ist prec z startx a tam napisat ten prikaz?..
a ten prikaz mam kde napisat? do konzoly, alebo mam ist prec z startx a tam napisat ten prikaz?..
zostan v startx. vyhladaj nieco ako konzola alebo terminal v menu. mozno to bude rovno dole na panely taka ikonka cierna obrazovka zo znakom > alebo nieco podobne. teda siet bezi ? pre istotu ak otvoris terminal alebo konzolu tak napis (je to ten isty prikaz ping ako vo win)
ping http://www.sme.sk -c 3Re: Instalacia Backtrack na HDD
dal som reboot, teraz by sa mi to malo podarit.. 
ok ale teraz musis opat fixvesa startx... lebo live cd si nepamata (nema ako) ake zmeny si urobil
oks, uz som napojeny na net (mal som zapnute filtrovanie mac adries, preto ma nehcelo pustit) otvoril som si konzolu, dal ten prikaz apt-get install ubiquity ale vypisalo mi command not found
ok a ked napises len ubiquity ?
ak nepojde skus este sudo apt-get ubiquity.
ak vyksoci otazka na heslo tak to je: toor
ak nepojde skus este sudo apt-get ubiquity.
ak vyksoci otazka na heslo tak to je: toor