|
| Autor |
Správa |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 562 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 21:51 Predmet: Instalacia ICQ 5.1 na Ubuntu... |
|
|
Caveste,
spravil som si vdaka spolahlivym internetovym zdrojom dualboot Ubuntu 7.10/Win XP na mojom novom laptope, vsetko bezi vyborne, niekedy si vravim, ze na co mam Windows , ale zatial som nenasiel sposob ako nainstalovat ICQ 5.1, lebo ho potrebujem kvoli hram co hram s kamoskou a furt chodit do Windowsu sa mi neste ... Neviete niekto ako na to ? Mam uz aj Wine, aj ies4linux, IE6 instalnuty a pise ze chyba nejake dll ci co ked spustim icq setup  |
|
| Návrat hore |
|
 |
galleon Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.07.2007 Príspevky: 234 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 22:14 Predmet: |
|
|
| no skus emulator wine ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
berynatorko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2007 Príspevky: 72
Zaslal: 19 Dec 2007, 22:59 Predmet: |
|
|
WINE IS NOT an EMULATOR
ale teraz k veci, pise aj kniznicu co chyba? |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 562 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 23:33 Predmet: |
|
|
No poviem, ze mam udajne IE starsi ako 5, pritom mam 6ku a nejaku dll library nevie najst.
Ked to neni emulator, tak preco potom ked dam Open with... tak tak je aj Open with Wine emulator ? Zeby spravili chybu tvorcovia programu ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4336
Zaslal: 20 Dec 2007, 2:06 Predmet: |
|
|
Nechápem, keď niekto chce v Linuxe používať programy určené pre Windows.
Ten text tam nedali tvorcovia Wine (lebo oni vedia, že Wine nie je emulátor).  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

|
Zaslal: 20 Dec 2007, 3:19 Predmet: |
|
|
A co je teda vlastne Wine ?
Preco chce niekto pouzivat programy na Linuxe ktore su na Windows ? Lebo na Linuxe niektore programy nejdu (a nemaju na linuxe schopnu nahradu), ktore su na Windows a niekto nema dualboot alebo sa mu nechce behat do Windowsu kvoli tej veci, preto podla mna . |
|
| Návrat hore |
|
 |
SAmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.12.2006 Príspevky: 47
Zaslal: 20 Dec 2007, 9:14 Predmet: |
|
|
Wine is an Open Source implementation of the Windows API on top of X, OpenGL, and Unix.
vo wine myslim mozes pridavat dll ka z win instalacie, mas to tam pod Libraries.
btw. skus "ine " hry s kamoskou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 667 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2007, 14:12 Predmet: |
|
|
Možno kravina ale možno pomôže, skús obísť tú inštaláciu, resp. nainštaluj ICQ z Windowsu a wo Wine spusť rovno samotné ICQ.
/pozn: nebite ma, do Linuxu vidím ako kura do piva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4336
Zaslal: 20 Dec 2007, 20:42 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
A co je teda vlastne Wine ?
Preco chce niekto pouzivat programy na Linuxe ktore su na Windows ? Lebo na Linuxe niektore programy nejdu (a nemaju na linuxe schopnu nahradu), ktore su na Windows a niekto nema dualboot alebo sa mu nechce behat do Windowsu kvoli tej veci, preto podla mna . |
Nič v zlom, ale na komunikáciu cez ICQ je kopec schopných programov aj pre Linux. |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2164
Zaslal: 20 Dec 2007, 22:13 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
| Nič v zlom, ale na komunikáciu cez ICQ je kopec schopných programov aj pre Linux. |
ale tu vobec nejde o komunikaciu. on chce hrat icq hry  |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1308 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2007, 1:22 Predmet: |
|
|
| omg! to aj dakto hrava?! clovek by si myslel, ze icq client je icq klient a nie multiplayer framework. uf. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SAmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.12.2006 Príspevky: 47
Zaslal: 21 Dec 2007, 12:00 Predmet: |
|
|
| q-parser napísal: |
| omg! to aj dakto hrava?! clovek by si myslel, ze icq client je icq klient a nie multiplayer framework. uf. |
lol ze multiplayer framework, sa mi to lubi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ground-tm Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2007 Príspevky: 54
Zaslal: 05 Jan 2008, 14:13 Predmet: |
|
|
no neviem ako ty , ale ja by som sa na tvojom mieste s tou kamoskou hral radsej nazivo
a na kompe by som sa venoval cs-ku abo niecomu kvalitnejsiemu ako biliard abo slidealama.....
a ak tak strasne chces hrat cez net tak odporucam mirandu kde mas ovela viac hier ako v icq, a hlavne IBA tie ktore chces.
pre: r4wMUnt34q
kazdy program ktory sa aspon trocha pouziva vo win ma svoju nahradu v linuxe(sice ja by som povedal ze skor win ma nahradu linuxovych programov) |
|
| Návrat hore |
|
 |
juraj++ Light Expert

Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 48
Zaslal: 06 Jan 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
| daj si mirandu je to vlastne icq pre linux, napises si tam icq cislo a heslo a budes tam mat aj ten isty zoznam ako na icq |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1687 Bydlisko: na ihrisku medzi kruhmi Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
miranda je icq pre linux...hmm moze byt
priamo v ubuntu je pidgin co je inac tak debilny klient na ICQ ze diky pekne...moje kontakty si zvykli ze nehram hry na icq lebo mirandujem...nech si zvykne aj ona.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|