spravil som si vdaka spolahlivym internetovym zdrojom dualboot Ubuntu 7.10/Win XP na mojom novom laptope, vsetko bezi vyborne, niekedy si vravim, ze na co mam Windows
Instalacia ICQ 5.1 na Ubuntu...
-
r4wMUnt34q
Star
Instalacia ICQ 5.1 na Ubuntu...
Caveste,
spravil som si vdaka spolahlivym internetovym zdrojom dualboot Ubuntu 7.10/Win XP na mojom novom laptope, vsetko bezi vyborne, niekedy si vravim, ze na co mam Windows
, ale zatial som nenasiel sposob ako nainstalovat ICQ 5.1, lebo ho potrebujem kvoli hram co hram s kamoskou a furt chodit do Windowsu sa mi neste
... Neviete niekto ako na to ? Mam uz aj Wine, aj ies4linux, IE6 instalnuty a pise ze chyba nejake dll ci co ked spustim icq setup 
-
berynatorko
Medium Expert
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
Nič v zlom, ale na komunikáciu cez ICQ je kopec schopných programov aj pre Linux.r4wMUnt34q napísal:A co je teda vlastne Wine ?
Preco chce niekto pouzivat programy na Linuxe ktore su na Windows ? Lebo na Linuxe niektore programy nejdu (a nemaju na linuxe schopnu nahradu), ktore su na Windows a niekto nema dualboot alebo sa mu nechce behat do Windowsu kvoli tej veci, preto podla mna.
no neviem ako ty , ale ja by som sa na tvojom mieste s tou kamoskou hral radsej nazivo
a na kompe by som sa venoval cs-ku abo niecomu kvalitnejsiemu ako biliard abo slidealama.....
a ak tak strasne chces hrat cez net tak odporucam mirandu kde mas ovela viac hier ako v icq, a hlavne IBA tie ktore chces.
pre: r4wMUnt34q
kazdy program ktory sa aspon trocha pouziva vo win ma svoju nahradu v linuxe(sice ja by som povedal ze skor win ma nahradu linuxovych programov)
a na kompe by som sa venoval cs-ku abo niecomu kvalitnejsiemu ako biliard abo slidealama.....
a ak tak strasne chces hrat cez net tak odporucam mirandu kde mas ovela viac hier ako v icq, a hlavne IBA tie ktore chces.
pre: r4wMUnt34q
kazdy program ktory sa aspon trocha pouziva vo win ma svoju nahradu v linuxe(sice ja by som povedal ze skor win ma nahradu linuxovych programov)
Re: Instalacia ICQ 5.1 na Ubuntu...
ICQ 5.1 na linuxe nerozbehas. V sucasnosti to nie je mozne (ani pod Wine). Jedine rozbehat nejake male xpcko vo vmware/virtualbox/xen/qemu a pustit to v nom.r4wMUnt34q napísal:Caveste,
spravil som si vdaka spolahlivym internetovym zdrojom dualboot Ubuntu 7.10/Win XP na mojom novom laptope, vsetko bezi vyborne, niekedy si vravim, ze na co mam Windows, ale zatial som nenasiel sposob ako nainstalovat ICQ 5.1, lebo ho potrebujem kvoli hram co hram s kamoskou a furt chodit do Windowsu sa mi neste
... Neviete niekto ako na to ? Mam uz aj Wine, aj ies4linux, IE6 instalnuty a pise ze chyba nejake dll ci co ked spustim icq setup