Internet v malej obci.....
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
no odporucam zobrat si od nich neagregovanu sluzbu.
v tom pripade pri dodrzani vsetkych podmienok poskyovatela ti to pojde stale dobre... neviem kde tam ty vidis problem, (pochybujem ze ti tvoji "znami" co to maju maju sluzbu s neagregovanym konektom.)
wifi na malych dedinach vacsinou co ja viem ide lepsie ako v mestach.
ale ak chces rychly a stabilny konekt musis si ho proste narozdiel od mesta tucne zaplatit.
take tie sluzbicky za 300 korun s agregaciou 1:4 su zvycajne pre inych uzivatelov ako si ty co chces mat 2mbit garant....
v tom pripade pri dodrzani vsetkych podmienok poskyovatela ti to pojde stale dobre... neviem kde tam ty vidis problem, (pochybujem ze ti tvoji "znami" co to maju maju sluzbu s neagregovanym konektom.)
wifi na malych dedinach vacsinou co ja viem ide lepsie ako v mestach.
ale ak chces rychly a stabilny konekt musis si ho proste narozdiel od mesta tucne zaplatit.
take tie sluzbicky za 300 korun s agregaciou 1:4 su zvycajne pre inych uzivatelov ako si ty co chces mat 2mbit garant....
Mám pre teba pár správ keby si si pozrel poriadne tabulku tak by si prišiel na jednu vec v DUBNIKU neposkytuju 5GHz wifi ale iba 2,4kele napísal:toto je ta firma akurat som im napisal mail.... http://www.konfer.sk/
pockam na odpoved a uvidime.
maju mi napisat ohladom 5GHz pripojky
Dalej keby si tam chcel použivať T-mobile rychly internet tak hold smola pretože podla pokrytia na T-mobilu stranke presne si v mrtvej zone kde nemaju dosah signalom pre rychly internet takže by ti to šlapalo bud strašne pomaly alebo často padalo.
tak ako spominal mathev nadomnou tak oplati sa ti zobrať NEAGREGOVANÉ (iba ty sám budeš mať celý rychlosť) a bez FUP (denný dátovy limit) wifi pripojenie cez 2,4ghz o UP/DOWN 512kbits neviem čo chcu povedať tým BOOST ale asi to bude že to vie šlapať aj 1024 podla vytaženosti ich servra predpokladam cena 1069 korun je fajn... nerieš tu 5GHz ked tam nieje možnosť... ked tam maju iba oni 2,4 tak to nič nebude rušiť pojde ti to v pohode.
byť tebou dal by som si ešte aj 24 mesačnu viazanosť a budeš mať zariadenie a zapojenie iba za 599,- v pripade 12 mesiacov 1990,- čo je vždy lepšie ako 4000 za zariadenie.... ak si trošku šikovný tak zariadenie by si si bol schopny možno zohnať sám a lacnejšie za daku dvojku a nemusel by si sa vobec viazať.. nuž ale to už je na tebe....
No to je asi všetko čo som ti chcel napisať....
Pisal som im ten mail oni my odpisali ze v Dubniku je moznost pripojenia 5G pripojky...... ked mi to oni napisali tak asi to tam dostupne jesebci napísal:Mám pre teba pár správ keby si si pozrel poriadne tabulku tak by si prišiel na jednu vec v DUBNIKU neposkytuju 5GHz wifi ale iba 2,4
Dalej keby si tam chcel použivať T-mobile rychly internet tak hold smola pretože podla pokrytia na T-mobilu stranke presne si v mrtvej zone kde nemaju dosah signalom pre rychly internet takže by ti to šlapalo bud strašne pomaly alebo často padalo.
pozeral som tu mapu este predtym nez som zalozil tento prispevok je tam pokrytie polovice dediny a ja som v tom pasme kde by malo byt plne dostupne pripojenie bez vypadkov
Maju neaktualne udaje na stranke za to ja už nemožem... ale ked ti daju 5ghz tak tym lepšie dalej im povedz že prechadzaš od T-comu k nim na stranke maju uvedené že ked prechadzaš od konkurencie tak dostaneš nejake vyhody ... neviem či to budu brať ako konkurenciu ale skusiť možeškele napísal:Pisal som im ten mail oni my odpisali ze v Dubniku je moznost pripojenia 5G pripojky...... ked mi to oni napisali tak asi to tam dostupne je
pozeral som tu mapu este predtym nez som zalozil tento prispevok je tam pokrytie polovice dediny a ja som v tom pasme kde by malo byt plne dostupne pripojenie bez vypadkov
potom napiš ako si sa rozhodol...
WiFi na dedine vobec nemusi chodit dobre. Na jednej strane tam nemusi byt dokopy ziadne rusenie, ale na druhej strane konekt moze byt potrebne dotiahnut velmi zlozitou trasou. Pokial ta trasa nie je naozaj kvalitne spravena so zaloznymi zdrojmi, ktore to dokazu udrzat zo 2-3 dni, potom to je naozaj "zazitok". Vypadky aj 2-3 dni v kuse.
-
mathev
Star
v tomto konkretnom pripade v okoli novych zamkov je Rovina takze ziadny zlozity konekt sa nekona... verim tomu ze clovek co tam poskytuje internet v dedinkach to bude mat nejak slusne poriesene... v dnesnej dobe uz su tie routerboardy a ich operace systemy na trosku vyssej urovni a nizkej cene tak kazdy normalny provider uz si moze dovolit pouzivat kvalitne zariadenia...Robert napísal:WiFi na dedine vobec nemusi chodit dobre. Na jednej strane tam nemusi byt dokopy ziadne rusenie, ale na druhej strane konekt moze byt potrebne dotiahnut velmi zlozitou trasou. Pokial ta trasa nie je naozaj kvalitne spravena so zaloznymi zdrojmi, ktore to dokazu udrzat zo 2-3 dni, potom to je naozaj "zazitok". Vypadky aj 2-3 dni v kuse.
-
NumBer_One
Star
Kód: Vybrať všetko
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1889.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 236.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu). p.s platím 350 SKK mesačne
od akej firmi to mas??? a kde byvas??? urcite to poskytuju len v okoli tvojej dediny nie?!NumBer_One napísal:Kód: Vybrať všetko
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1889.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 236.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
p.s platím 350 SKK mesačne
-
NumBer_One
Star
-
NumBer_One
Star