Internet zadara !!!! Dslkari teste sa !!!
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
da sa to specifikovat ako zavist alebo to moze byt pre ludi skor ,,nezvyk" by som povedal...lebo ked vydia jedneho ako sedi na lavicke a robi nieco na notebooku si pomyslia ze je debil...ale ked uz uvidia dalsich dvoch alebo troch tak sa im to bude zdat bezne...a niektory mladsi sa este aj prisposobia a budu robit to iste...u starsich je to ine....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ak sa mozem teda spytat ja som tak trochu lama v tejto oblasti tak sorry, ako rychlo by mi to ficalo? Podla mna je to trochu zbytocne ze vyjdem z domu na lavicku a surfujem. Ved na kazdom kroku je nejake IC a radsej pojdem tam sadnut, dam si k tomu kavicku, posurfujem hodinku, pozrem co potrebujem a dam im 100 korun. Moj skromny nazor...
-
canopus
Addict
vsak o tom som hovoril,ze je to trapne,kto z vas by to vyuzil?mojho nzoru malokto,ja som este takeho cloveka nikde nevidel,aby si zo sebou nosil notebook,a aby ho niekde vytieahol,len kvli tomu aby surfoval napesej zone,apod.
ja osobne by som sa takto nezhadzoval,preco mam vuzit net,ked zbehnem do net cafe apod,
ja osobne by som sa takto nezhadzoval,preco mam vuzit net,ked zbehnem do net cafe apod,
Nie vsade su napriklad Net CAfe zrovna prijemne miesto. Niektore su neustale precpane kopou deciek, ktore sa tam hraju hry, vykrikuju a robia bordel. To nie je velmi prijemne.
A sediet si vonku na slniecku na terase kaviarne, popijat kavicku (alebo cokolvek ine) a moc si pri tom surfovat na nete. No mne sa to zda celkom fajn.
A sediet si vonku na slniecku na terase kaviarne, popijat kavicku (alebo cokolvek ine) a moc si pri tom surfovat na nete. No mne sa to zda celkom fajn.
A este otazka.. heh.. to mozem byt prihlaseny 2x?
Napr. byt na DSL pod tym prihlasovacim menom/heslom nahlaseny doma.. a sucasne aj vonku? 
Bo mam terazky k dispozicii notebook s wifi.. a byvam nedaleko jedneho z vyssie spominanych hotspotov.. ale loginom na DSL disponuje priatelka..
Tak reku ci ked ja sa pripojim, neodpoji ju? 
Inak som za hotspoty.. a ich rozsirovanie.. vyuzitie na letiskach, ale aj pesie zony.. obchodne centra.. ved kolkokrat by sa mi to napr. zislo, ked som bol na sluzobke v BA..
Ale co som cital prispevok na inej diskusii, tak vraj realne rychlosti su dost mizive.. udajne je problem stiahnut aj jeden email.. 
Bo mam terazky k dispozicii notebook s wifi.. a byvam nedaleko jedneho z vyssie spominanych hotspotov.. ale loginom na DSL disponuje priatelka..
Inak som za hotspoty.. a ich rozsirovanie.. vyuzitie na letiskach, ale aj pesie zony.. obchodne centra.. ved kolkokrat by sa mi to napr. zislo, ked som bol na sluzobke v BA..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
radil by som vacsine z vas vycestovat dalej ako je Zakopane alebo Miskolc a videli by ste, ze tam sa na ludi s notebookmi na kolenach nikto nepozera ako na debilov(okrem SK turistov)taketeo skostnatene nazory ma vzdy potesia
nikto tu nehovori o tom, ze by ste teraz mali "just" chodit na hotspoty a surfovat tam, ale oki ako myslite, zite v stredoveku nadalej.
btw otazka s dvojitym prihlasenim zaujima aj mna..
-
dair
Guru wannabe
no konecne aj u nas. Vsade po Europe vo vecsich mestach to je vsade po centrach a letiskach len u nas ako v LAMOve....
Btw to co sa tu spomina ze je to na p***, ze to teraz maju ludia behat s notasmi a suffovat po meste je na smiech (zdravim canopusa
) tak to je CISTY SLOVENSKY ROZUM ZE KED ZADARMO TAK NECH AJ CREVA POTRHA...
X krat som take nieco vyuzil na info po Svedsku, Norsku a Finsku a nebolo mi ani blbe ani ziadna hanba.... fakt LOL
Akurat co ked niekto za mnou dosiel ako posledne kamarat z Chille tak sa cudoval ze tu ziadne take miesta nie su
Btw to co sa tu spomina ze je to na p***, ze to teraz maju ludia behat s notasmi a suffovat po meste je na smiech (zdravim canopusa
X krat som take nieco vyuzil na info po Svedsku, Norsku a Finsku a nebolo mi ani blbe ani ziadna hanba.... fakt LOL
Akurat co ked niekto za mnou dosiel ako posledne kamarat z Chille tak sa cudoval ze tu ziadne take miesta nie su
ok ja proti tomu nic nemam ved je to v pohode, ale ak ma na mna niekto kukat ako na debila, tak dakujem neprosim. Radsej naozaj zajdem do IC. Navyse u nas si hned pomyslia: "pozri vytiahne notebook a mysli si ze je velky caaavo." Jednoducho primitivne nazory poniektorych obcanov. A navyse uz sa vidim ako by som sedel niekde na lavicke a pride ku mne banda pocernejsich obcanov a uje*e mi komplet notebook aj s topankami, ze aby som nebol az taky frajer.miki24686 napísal:radil by som vacsine z vas vycestovat dalej ako je Zakopane alebo Miskolc a videli by ste, ze tam sa na ludi s notebookmi na kolenach nikto nepozera ako na debilov(okrem SK turistov)taketeo skostnatene nazory ma vzdy potesianikto tu nehovori o tom, ze by ste teraz mali "just" chodit na hotspoty a surfovat tam, ale oki ako myslite, zite v stredoveku nadalej.
-
canopus
Addict
ja nie som proti tomu,to si nemyslite,ale aby som chodil do mesta s notebookom,dobra predstava,
nebudem robit rokovanie niekde v restauracii alebo v v kaviarni,ke rokovanie tak v kancelarii predsa
tie rychlosti su mizive,to je pravda
u nas je doba este zatial ina ako na zapade a to mi date za pravdu
a aby som zhanal nejaku info,tak mam predsa mobil a operatora,ktory mi zisti vacsinu co chcem,btw aj mobily maju net
nebudem robit rokovanie niekde v restauracii alebo v v kaviarni,ke rokovanie tak v kancelarii predsa
tie rychlosti su mizive,to je pravda
u nas je doba este zatial ina ako na zapade a to mi date za pravdu
a aby som zhanal nejaku info,tak mam predsa mobil a operatora,ktory mi zisti vacsinu co chcem,btw aj mobily maju net
Chodievas na obchodne rokovania? Niekedy viac dojednas v restike pri obede ako na serioznom obchodnom rokovani v kancliku.canopus napísal:nebudem robit rokovanie niekde v restauracii alebo v kaviarni,ke rokovanie tak v kancelarii predsa
Par krat sa mi tiez stalo, ze som siel z KE do BA na jednanie so spanielmi, ktori pre zmenu kvoli mne prisli do BA z Viedne..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to je taky pravdaprosex napísal:ok ja proti tomu nic nemam ved je to v pohode, ale ak ma na mna niekto kukat ako na debila, tak dakujem neprosim. Radsej naozaj zajdem do IC. Navyse u nas si hned pomyslia: "pozri vytiahne notebook a mysli si ze je velky caaavo." Jednoducho primitivne nazory poniektorych obcanov. A navyse uz sa vidim ako by som sedel niekde na lavicke a pride ku mne banda pocernejsich obcanov a uje*e mi komplet notebook aj s topankami, ze aby som nebol az taky frajer.
-
jjj
Guru wannabe
Mam ten navod na pripojenie najdete ho v prilohe
Slovak Telecom pripravil v spolupráci so svojou dcérskou spoločnosťou T-Mobile Slovensko príjemné prekvapenie: všetkým svojim DSL zákazníkom poskytne počas letných mesiacov bezplatný prístup na bezdrôtový internet vo všetkých lokalitách pripojenia T-Mobile HotSpot.
Akcia bude prebiehať v mesiacoch jún a júl, počas ktorých zákazníci s vysokorýchlostným pripojením od T-Comu budú môcť bezplatne využívať službu založenú na štandarde bezdrôtového pripojenia Wi-Fi vo všetkých lokalitách pripojenia T-Mobile HotSpot (zoznam lokalít nájdete v prílohe, resp. na stránkach T-Mobile http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=121005). Ide predovšetkým o letiská, výstavné priestory, obchodné centrá a hotely po celom Slovensku. Na využitie HotSpotov je potrebné mať k dispozícii bežný notebook s bezdrôtovým rozhraním (Wi-Fi kartou).
Pre koho je služba určená:
* Služba je určená pre existujúcich a nových zákazníkov vysokorýchlostného DSL internetu (služba DSL Internet, VRI, VRI Plus)
* Službu budú môcť využívať 2 mesiace zadarmo, a to od 1.6.2006 do 31.7.2006.
* Zákazníci budú môcť teda využiť pre pripojenie do internetu okrem štandardného DSL pripojenia aj alternatívne bezdrôtové pripojenie
* Pre prístup do internetu prostredníctvom HotSpotu nie je potrebné žiadať o prístupové meno a heslo,
* Pri autentifikácii stačí použiť existujúce meno a heslo, ktoré zákazníci používajú pri pripájaní sa do internetu cez DSL prístup od T-Comu.
Slovak Telecom pripravil v spolupráci so svojou dcérskou spoločnosťou T-Mobile Slovensko príjemné prekvapenie: všetkým svojim DSL zákazníkom poskytne počas letných mesiacov bezplatný prístup na bezdrôtový internet vo všetkých lokalitách pripojenia T-Mobile HotSpot.
Akcia bude prebiehať v mesiacoch jún a júl, počas ktorých zákazníci s vysokorýchlostným pripojením od T-Comu budú môcť bezplatne využívať službu založenú na štandarde bezdrôtového pripojenia Wi-Fi vo všetkých lokalitách pripojenia T-Mobile HotSpot (zoznam lokalít nájdete v prílohe, resp. na stránkach T-Mobile http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=121005). Ide predovšetkým o letiská, výstavné priestory, obchodné centrá a hotely po celom Slovensku. Na využitie HotSpotov je potrebné mať k dispozícii bežný notebook s bezdrôtovým rozhraním (Wi-Fi kartou).
Pre koho je služba určená:
* Služba je určená pre existujúcich a nových zákazníkov vysokorýchlostného DSL internetu (služba DSL Internet, VRI, VRI Plus)
* Službu budú môcť využívať 2 mesiace zadarmo, a to od 1.6.2006 do 31.7.2006.
* Zákazníci budú môcť teda využiť pre pripojenie do internetu okrem štandardného DSL pripojenia aj alternatívne bezdrôtové pripojenie
* Pre prístup do internetu prostredníctvom HotSpotu nie je potrebné žiadať o prístupové meno a heslo,
* Pri autentifikácii stačí použiť existujúce meno a heslo, ktoré zákazníci používajú pri pripájaní sa do internetu cez DSL prístup od T-Comu.
- Prílohy
-
- hotspot.rar
- (694.47 KiB) 175 stiahnutí