Internet zadara !!!! Dslkari teste sa !!!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

Nie vsade su napriklad Net CAfe zrovna prijemne miesto. Niektore su neustale precpane kopou deciek, ktore sa tam hraju hry, vykrikuju a robia bordel. To nie je velmi prijemne.

A sediet si vonku na slniecku na terase kaviarne, popijat kavicku (alebo cokolvek ine) a moc si pri tom surfovat na nete. No mne sa to zda celkom fajn.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A este otazka.. heh.. to mozem byt prihlaseny 2x? :) Napr. byt na DSL pod tym prihlasovacim menom/heslom nahlaseny doma.. a sucasne aj vonku? :)

Bo mam terazky k dispozicii notebook s wifi.. a byvam nedaleko jedneho z vyssie spominanych hotspotov.. ale loginom na DSL disponuje priatelka.. :roll: Tak reku ci ked ja sa pripojim, neodpoji ju? :)

Inak som za hotspoty.. a ich rozsirovanie.. vyuzitie na letiskach, ale aj pesie zony.. obchodne centra.. ved kolkokrat by sa mi to napr. zislo, ked som bol na sluzobke v BA.. :) Ale co som cital prispevok na inej diskusii, tak vraj realne rychlosti su dost mizive.. udajne je problem stiahnut aj jeden email.. :(
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

radil by som vacsine z vas vycestovat dalej ako je Zakopane alebo Miskolc a videli by ste, ze tam sa na ludi s notebookmi na kolenach nikto nepozera ako na debilov(okrem SK turistov)taketeo skostnatene nazory ma vzdy potesia :evil: nikto tu nehovori o tom, ze by ste teraz mali "just" chodit na hotspoty a surfovat tam, ale oki ako myslite, zite v stredoveku nadalej.

btw otazka s dvojitym prihlasenim zaujima aj mna..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

no konecne aj u nas. Vsade po Europe vo vecsich mestach to je vsade po centrach a letiskach len u nas ako v LAMOve....
Btw to co sa tu spomina ze je to na p***, ze to teraz maju ludia behat s notasmi a suffovat po meste je na smiech (zdravim canopusa :wink: ) tak to je CISTY SLOVENSKY ROZUM ZE KED ZADARMO TAK NECH AJ CREVA POTRHA... :D :lol:
X krat som take nieco vyuzil na info po Svedsku, Norsku a Finsku a nebolo mi ani blbe ani ziadna hanba.... fakt LOL :D
Akurat co ked niekto za mnou dosiel ako posledne kamarat z Chille tak sa cudoval ze tu ziadne take miesta nie su :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

miki24686 napísal:radil by som vacsine z vas vycestovat dalej ako je Zakopane alebo Miskolc a videli by ste, ze tam sa na ludi s notebookmi na kolenach nikto nepozera ako na debilov(okrem SK turistov)taketeo skostnatene nazory ma vzdy potesia :evil: nikto tu nehovori o tom, ze by ste teraz mali "just" chodit na hotspoty a surfovat tam, ale oki ako myslite, zite v stredoveku nadalej.

btw otazka s dvojitym prihlasenim zaujima aj mna..
ok ja proti tomu nic nemam ved je to v pohode, ale ak ma na mna niekto kukat ako na debila, tak dakujem neprosim. Radsej naozaj zajdem do IC. Navyse u nas si hned pomyslia: "pozri vytiahne notebook a mysli si ze je velky caaavo." Jednoducho primitivne nazory poniektorych obcanov. A navyse uz sa vidim ako by som sedel niekde na lavicke a pride ku mne banda pocernejsich obcanov a uje*e mi komplet notebook aj s topankami, ze aby som nebol az taky frajer.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja nie som proti tomu,to si nemyslite,ale aby som chodil do mesta s notebookom,dobra predstava,
nebudem robit rokovanie niekde v restauracii alebo v v kaviarni,ke rokovanie tak v kancelarii predsa
tie rychlosti su mizive,to je pravda
u nas je doba este zatial ina ako na zapade a to mi date za pravdu
a aby som zhanal nejaku info,tak mam predsa mobil a operatora,ktory mi zisti vacsinu co chcem,btw aj mobily maju net :P
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

canopus napísal:nebudem robit rokovanie niekde v restauracii alebo v kaviarni,ke rokovanie tak v kancelarii predsa
Chodievas na obchodne rokovania? Niekedy viac dojednas v restike pri obede ako na serioznom obchodnom rokovani v kancliku.
Par krat sa mi tiez stalo, ze som siel z KE do BA na jednanie so spanielmi, ktori pre zmenu kvoli mne prisli do BA z Viedne.. :) takze pohovorit sme si mohli iba v nejakej restike..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A pokial nemam DSL? Tak mozem fajcit hadovi nohy... Kolko je v Blave cca. free hotspotov v baroch/restauraciach?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

prosex napísal:ok ja proti tomu nic nemam ved je to v pohode, ale ak ma na mna niekto kukat ako na debila, tak dakujem neprosim. Radsej naozaj zajdem do IC. Navyse u nas si hned pomyslia: "pozri vytiahne notebook a mysli si ze je velky caaavo." Jednoducho primitivne nazory poniektorych obcanov. A navyse uz sa vidim ako by som sedel niekde na lavicke a pride ku mne banda pocernejsich obcanov a uje*e mi komplet notebook aj s topankami, ze aby som nebol az taky frajer.
to je taky pravda :wink: (najma ked daju hotspot do Krompach :D )
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Mam ten navod na pripojenie najdete ho v prilohe :D

Slovak Telecom pripravil v spolupráci so svojou dcérskou spoločnosťou T-Mobile Slovensko príjemné prekvapenie: všetkým svojim DSL zákazníkom poskytne počas letných mesiacov bezplatný prístup na bezdrôtový internet vo všetkých lokalitách pripojenia T-Mobile HotSpot.

Akcia bude prebiehať v mesiacoch jún a júl, počas ktorých zákazníci s vysokorýchlostným pripojením od T-Comu budú môcť bezplatne využívať službu založenú na štandarde bezdrôtového pripojenia Wi-Fi vo všetkých lokalitách pripojenia T-Mobile HotSpot (zoznam lokalít nájdete v prílohe, resp. na stránkach T-Mobile http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=121005). Ide predovšetkým o letiská, výstavné priestory, obchodné centrá a hotely po celom Slovensku. Na využitie HotSpotov je potrebné mať k dispozícii bežný notebook s bezdrôtovým rozhraním (Wi-Fi kartou).

Pre koho je služba určená:

* Služba je určená pre existujúcich a nových zákazníkov vysokorýchlostného DSL internetu (služba DSL Internet, VRI, VRI Plus)
* Službu budú môcť využívať 2 mesiace zadarmo, a to od 1.6.2006 do 31.7.2006.
* Zákazníci budú môcť teda využiť pre pripojenie do internetu okrem štandardného DSL pripojenia aj alternatívne bezdrôtové pripojenie
* Pre prístup do internetu prostredníctvom HotSpotu nie je potrebné žiadať o prístupové meno a heslo,
* Pri autentifikácii stačí použiť existujúce meno a heslo, ktoré zákazníci používajú pri pripájaní sa do internetu cez DSL prístup od T-Comu.
Prílohy
hotspot.rar
(694.47 KiB) 175 stiahnutí
Napísať odpoveď