Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Izrael ako hrozba globalneho konfliktu?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 26, 27, 28  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Obavate sa hrozby globalneho konfliktu v suvislosti so situaciou na Blizkom vychode?
Ano, zacina to byt vazne
51%
 51%  [ 58 ]
Nie, melu sa tam uz roky
41%
 41%  [ 46 ]
Neviem/Nezaujima ma to
7%
 7%  [ 8 ]
Celkom hlasov : 112

Autor Správa
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 13 Júl 2006, 23:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
no setky zakladne historicke medzniky viazuce sa na blizky vychod sa odvodzuju z biblie a je tam zakotvenny poriadny kus dejin zidov a inych narodov.taze neplet ak nevies o com hovoris Wink
Bud konkretny... Viem co som napisal, moje slova mozes kedykolvek citovat a ponuknut konkretne protiargumenty. Avsak...

... celu tu jednostrannu hysteriu o vybuchujucih bombach pod ritou a prave zidov branit sa si postavil na historickej teorii, ze "akysi arabi" mali prist do zeme zidov starocia po zidovskom narode (ja som ti na konkretnych faktoch uviedol, ako sa zidovsky narod na uzemi Palestiny formoval). Uplne mi na zaciatok postaci ked uvedies, kedy a odkial na uzemie Palestiny ti "akysi arabi" prisli. Ty si to studoval, mna to uprimne prekvapilo a preto by som bol rad, keby si ma o tomto poucil (vopred vdaka).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 13 Júl 2006, 23:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

konktretne to sedi na celu zem
prva etapa, prvy den - prvohory
druhy - druhuhory
atd...
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 13 Júl 2006, 23:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

dpc nece sa mi teraz oprasovat zosity z dejepisu a knihy co som preluskal.mam hafo prace s balenim na holiday.sklzol si do offtopicu o historii pricom povodna tema kt si sam zalozil je o pritomnosti.a nemam cas ani energiu ti objasnovat fakty.zdvovdnil som setky moje nazory preco je hlavno pricinou moznej vojny USA a ne izrael a teraz ak dovolite tak vas opustim...
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 13 Júl 2006, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
dpc nece sa mi teraz oprasovat zosity z dejepisu a knihy co som preluskal.mam hafo prace s balenim na holiday.sklzol si do offtopicu o historii pricom povodna tema kt si sam zalozil je o pritomnosti.a nemam cas ani energiu ti objasnovat fakty.zdvovdnil som setky moje nazory preco je hlavno pricinou moznej vojny USA a ne izrael a teraz ak dovolite tak vas opustim...
lol, ten kto sem zacal pchat, resp. stavat svoje teorie na prekrutej historii si predsa ty. Ten, kto tvrdil, ze to ma nastudovane si bol tiez ty, tak neviem o akom oprasovani zozitov z dejepisu to pises. Studujes na to aby si vedel alebo na to aby si mal v zozite? Taktiez si si tu zatial nic nezdovodnil- zdovodneniam svojich teorii sa naopak vyhybas. No nic, aspon som sa pobavil...

PS: Nezabudni sa pomodlit ma´ariv Smile

Ludia, koho zaujima historia, pouzite relevantne temy, ujca googla, alebo citajte knihy, tu sa prosim naozaj venujme teme s ohladom na sucasne dianie v danom regione a rizikam rozsirenia sa tohto konfliktu do konfliktu globalneho. Nema vyznam diskutovat o jednej veci vo viacerych temach (pokial chce niekto rozoberat okolnosti vzniku statu Izrael- Sionizmus etc.). THX
Návrat hore
uplink
Lama designer
Lama designer

Založený: 22.05.2005

PríspevokZaslal: 13 Júl 2006, 23:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

kua cim to je ze politicke temy maju najvacsie expand ratio? Smile...som nedavno pisal druhy prispevok a cul mi to zobralo 10 minut kym som docital Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 0:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada lool ty si seriozne *censored*.. teda ehm.. co si sa este docital pekne v knizkach a vo svojich zositoch? Laughing hmm biblia.. Laughing no pekny zdroj Smile a vodu po veceroch nepremienas na vino? Smile

no ale neham ta uz balit na dovolenku.. k Mrtvemu moru predpokladam.. Very Happy
Návrat hore
POiNTER
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 12:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada: Tak najprv povies ze to mas z biblie a potom napises, ze sa ti nechce otvarat zosity z dejepisu a knihy ktore si preluskal...nehnevaj sa na mna, ale si sa teda strapnil... Rolling Eyes Ja sice clanky (najme na nete) citam s rezervou, ale priklanam sa na tomasitovu stranu.
Nie som rasista ani nijako zaujaty voci zidom...ale to co si v Izreali (resp. v Palestine) dovoluju je uz vela. Mali uz davno vratit Palestine aspon cast uzemia a dohodnut sa...ale oni vedia ze si mozu dovolit hocico...teraz to s tym unesenym vojakom bola len zamienka, ktoru potrebovali. Nie som na ich strane. Ale zase nechapem ani palestincanov...tie samovrazedne utoky su k nicomu...nic tym nedosiahnu...cely terorizmus je kravina, ktorou sa nic nedosiahne. Dufam ze aspon ostatok sveta bude natolko rozumny, ze nevznikne WW3.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jackb
King
King

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 14:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

na txt som cital ze sa chce do toho zamontovat aj Iran..sice netusim ako, teda okrem riadenych striel,ale nevadi...
bojim sa ze sa do toho zamiesaju aj amerikani a uz to bude cele v pci...
snad da Boh zidom,moslimov a amerikonom tolko rozumu aby z toho nebola WW3
btw: preco su zidom ti 3vojaci taky cenni?
Návrat hore
POiNTER
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 14:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
btw: preco su zidom ti 3vojaci taky cenni?
Pretoze je to dobra zamienka na rozputanie niecoho, na co uz dlho cakaju.

USA sa do toho asi miesat nebude, pokial nezistia ze im to prinesie viac vyhod ako nevyhod.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jackb
King
King

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 14:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

POiNTER napísal:
Pretoze je to dobra zamienka na rozputanie niecoho, na co uz dlho cakaju.

IMHO to je este kktskejsia zamienka ako Gliwicka vysielacka pred WW2,alebo "iracke zbrane" a WTC pred vojnou v Iraku a Afganistane Rolling Eyes
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 15:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
snad da Boh zidom,moslimov a amerikonom tolko rozumu aby z toho nebola WW3
zidovsky boh im slubil vladu na svetom a to kolko pritom zomrie goyimov je pre nich nepodstatne..
Návrat hore
jackb
King
King

PríspevokZaslal: 15 Júl 2006, 8:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
zidovsky boh im slubil vladu na svetom a to kolko pritom zomrie goyimov je pre nich nepodstatne..

slubit,slubil...len si myslim ze si to zle vydvetlili...lebo cez bankarov a rozne lobby uz vladu nad svetom maju-vid Spojene Staty Severoamericke... Rolling Eyes
ale Krovie dako rychlo zmenil nazor-najskor to podporil a teraz to ticho odmietol...
btw: neviete co vcera rozoberal s Volodom KGB Putinom? lebo v noci som prepinal telku a zachytil som ako si podavaju ruky,ale nic viac o tom neviem...
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 15 Júl 2006, 14:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
IMHO to je este kktskejsia zamienka ako Gliwicka vysielacka pred WW2,alebo "iracke zbrane" a WTC pred vojnou v Iraku a Afganistane Rolling Eyes

ale staci. kup si noviny, napr. SME a zistis ako sa Izraelci urputne brania. aj ked nechapem ako sa mozu branit, ked maju tanky a stihacky a protivnik nejake AK-47 a zopar rakiet. Myslim ze tu uz davno nebol ziadny pogrom na zidov.ani sa uz necudujem preco ich v minulosti tolko nahanali. arabov tiez nemusim, ale je to ich uzemie tak aky problem? najvacsi teroristi su izraelcania, vyrazka na riti tohto sveta
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 15 Júl 2006, 15:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Izraelcania lol ano Smile napriklad Izraelcania ako Chodorkovsky co okradli rusky narod o miliardy alebo taki Izraelcania co riadia Biely Dom, vacsinu americkych medii... ZIDIA .. tak ako vzdy stoja v pozadi, manipuluju, korumpuju a zarabaju na vojnach a smrti..
Martin van Creveld, professor of military history at the Hebrew University in Jerusalem napísal:
‘We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force. Let me quote General Moshe Dayan: “Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother.” I consider it all hopeless at this point. We shall have to try to prevent things from coming to that, if at all possible. Our armed forces, however, are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.’
Návrat hore
jackb
King
King

PríspevokZaslal: 15 Júl 2006, 17:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
ale staci. kup si noviny, napr. SME a zistis ako sa Izraelci urputne brania. aj ked nechapem ako sa mozu branit, ked maju tanky a stihacky a protivnik nejake AK-47 a zopar rakiet. Myslim ze tu uz davno nebol ziadny pogrom na zidov.ani sa uz necudujem preco ich v minulosti tolko nahanali. arabov tiez nemusim, ale je to ich uzemie tak aky problem? najvacsi teroristi su izraelcania, vyrazka na riti tohto sveta

nj,je to velka skoda ze Adimu a spol. nevyslo "konecne riesenie"..oni vedeli co robia...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 26, 27, 28  Ďalšia
Strana 3 z 28

Prejdi na: