lol, ten kto sem zacal pchat, resp. stavat svoje teorie na prekrutej historii si predsa ty. Ten, kto tvrdil, ze to ma nastudovane si bol tiez ty, tak neviem o akom oprasovani zozitov z dejepisu to pises. Studujes na to aby si vedel alebo na to aby si mal v zozite? Taktiez si si tu zatial nic nezdovodnil- zdovodneniam svojich teorii sa naopak vyhybas. No nic, aspon som sa pobavil...pinacolada napísal:dpc nece sa mi teraz oprasovat zosity z dejepisu a knihy co som preluskal.mam hafo prace s balenim na holiday.sklzol si do offtopicu o historii pricom povodna tema kt si sam zalozil je o pritomnosti.a nemam cas ani energiu ti objasnovat fakty.zdvovdnil som setky moje nazory preco je hlavno pricinou moznej vojny USA a ne izrael a teraz ak dovolite tak vas opustim...
PS: Nezabudni sa pomodlit ma´ariv
Ludia, koho zaujima historia, pouzite relevantne temy, ujca googla, alebo citajte knihy, tu sa prosim naozaj venujme teme s ohladom na sucasne dianie v danom regione a rizikam rozsirenia sa tohto konfliktu do konfliktu globalneho. Nema vyznam diskutovat o jednej veci vo viacerych temach (pokial chce niekto rozoberat okolnosti vzniku statu Izrael- Sionizmus etc.). THX