Vlado6230 napísal:Jakass je super. A vy ste nevideli nahodou su aj daky Trapny chalani z ceska a myslim ze aj slovaci co sa ich pokusaju napodobnit
jj...slovaci su este celkom pozeratelny ale od cechov som videl video no stoji to za h***o...su aj rusi ale oni su uz iny kaliber videl som od rusov film....vodka na ex (to bolo aj na youtube),holi behali po meste atd...
Keď zhodnotím Jackass tak celkovo, čo som videla...zdalo sa mi to trochu choré. Alebo som divná ja? Ako niektoré veci boli vtipné, ale páchať na sebe bolesť dosť drsnými praktikami. Neviem, neviem...
Maj par sikovnych napadov (stvorita hupacka s bykom), ktore su vtipne, ale vacsinou je to o ubohom fekalnom humore popripade sebaposkodzovani, ktore samo o sebe vobec nieje vtipne.
viete... ja Jackass milujem.. mozno to bude tym ze som vo veku kedy mi to prijde naozaj smiesne..
ked som to prvy krat videl na MTV tak som to potom pravidelne pozeraval... proste spica..
a co sa ich tyka... si myslite ze to robia zadara ? nene.. za jeden diel na MTV maju pol miliona..
Jackass su proste originalny ^^
ta 2.5 ma sklamala, ale boli to vlastne len take "otrhance", co sa nedostali do dvojky a davaju to na net zadara,, takze pohodicka. Par scen sa tam dalo. Ale tie dva filmy (1 a 2) su fakt kvalitky, mozno az na niektore sceny. Dufam, ze vyjde 3ka
No niekedi nas to bavilo a tak sme skusali sme skakali do smetiaku s rozbehom v obchode sme odpadli a predavacki sme zapalovali petardi a hadzali ich ludom do balkonov take blbosti ale potom nas to pretalo bavit a tak sme skoncily a myslim ze johny knoxville a jeho team su super herci lebo co poznam ludi kazdi si misli ze ake to je nebezpecne atd ale cital som o nich ze kazdi z ich trikou najprv konzultuju s odbornikmy a lekarmi ale inac su borci