takze vlastne zajtra. 1 je imho najlepsia ajked ostatne som cele nevidel. celkovo jackass mozem da sa na tom celkom dobre zabavit :]den333 napísal:chlapci dneska ide jednicka na markize o 2:50 myslim....
JACKASS - čo vy nato?
No niekedi nas to bavilo a tak sme skusali sme skakali do smetiaku s rozbehom v obchode sme odpadli a predavacki
sme zapalovali petardi a hadzali ich ludom do balkonov take blbosti ale potom nas to pretalo bavit a tak sme skoncily a myslim ze johny knoxville a jeho team
su super herci lebo co poznam ludi kazdi si misli ze ake to je nebezpecne atd ale cital som o nich ze kazdi z ich trikou najprv konzultuju s odbornikmy a lekarmi ale inac su borci
Aj ja som počul, že Steve-O zomrel lebo zjedol naraz kilo soli či čo..No ale podstatné je, že to bola blbosť...
A čo ja viem, tak Jackass 3 sa má natáčať v roku 2009.
A väčšina ľudí si mýli Jackass Volume Three(či ako sa to volá) s filmom a nakoniec Jackass Volume Three je len to najlepšie z tretej respektíve poslednej série seriálu Jackass
A čo ja viem, tak Jackass 3 sa má natáčať v roku 2009.
A väčšina ľudí si mýli Jackass Volume Three(či ako sa to volá) s filmom a nakoniec Jackass Volume Three je len to najlepšie z tretej respektíve poslednej série seriálu Jackass
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
djxtreme
Light Professional
Re: JACKASS - čo vy nato?
vcera som mal tu moznost pozriet si Jackass 3D a pri niektorych scenach som mal teda na male od navstevy zachodovej misy. Ti ludia su vazne zvery, fakt klobuk dolu na co maju oni gule, sceny na ktore by som sa ja osobne odhodlal by som spocital ledva na jednej ruke. Na druhej strany, niektore tie sebaposkodzovacie sceny moc vtipne teda nevyzneli
a vazne nechapem ci si ti ludia neuvedomuju, ze riskuju svoj zivot. Kazdopadne skvela zabava
...najma ten Will the Farter, co bol doslova prdostroj alebo to s tou budkou plnych vykalov od psov ci s tym lietadlom 
djxtreme - za kamerov stoja vždy pri každom natáčaní 2 sanitky a asi 5-6 lekárov, každy kusok sa prepočítáva a nacvičuje, ty ked sa nato dívaš tak to vyzera že všetko robia spontánne ale všetko je to dohodnute,scenar ako pri normalnom filme
to už skorej dudesoní su hovadá
to už skorej dudesoní su hovadá
tak sceny ked niekoho nachytaju su mozno podla scenaru ale ten dotycny o tom asi vie kulove.... 
viac nez polroka co som bol na 3D v kine a celkom som sa pobavil...
viac nez polroka co som bol na 3D v kine a celkom som sa pobavil...
Dnes som si pozrel prvú polku Jackass 3D - spokojnosť, proste klasika.
Sú to zvery.
-
krankenwagen
Professional
Vcera som pozeral Jackass 3D(prvy diel co som videl) tiez asi prvu polku a cely cas som sa smial
Chudak kameraman ten toho ma asi dost
A ta cast s tym potom

-
djxtreme
Light Professional
mne to pripadalo take ako keby ten kamereman chcel zvracat nasilu...neviem teda, ale posobilo to tak 
-
w00dy
Light Star
No ja som to teraz pozrel...skvelé,ale niektoré scény fakt na grc...
Neviem čo je na tom na grc, ste nevideli nikdy nikoho grcať ? Grcanie mi teda vôbec nevadí, ani naživo. 
Raz som to videl, vtedy s partiou to bola to celkom sranda ale sám by som sa na to asi nepozeral, na takýto druh humoru mám náladu len veľmi zriedka.
-
krankenwagen
Professional
No aj vam sa zda, ze niekedy tam grcaju bezdovodne?