Robbie42 napísal:Toto je smiešne čo píšete, už bez urážky, sledovať ako ste presvedčený o svojej pravde, že autonómia a neviem čo. Na to vám poviem toľko, že tiež som maďarskej národnosti... Tak kolko mám známych maďarov? Viac než dosť, ktorých aj poznám a reči o autonómii sú proste neopodstatnené, nevravím, že to neexistuje, ale chvála bohu doba už pokročila a takéto debilné myšlienky nenájdu plodný základ.
S tými debilnými myšlienkami začínajú najmä madari žijúci v Madarsku, tunajšia madarská menšina je zatiaľ spokojná tak ako to je
Treba ešte pár generácií, kým sa ľudia povznesú nad všetko, čo sa medzi národmi udialo a už sa k*rva spamätajú

To by ste museli však vymazať dejiny...nehovorím že Vás budeme nenávidieť, ale určite nemôžte dúfať o niake nadštandartné vzťahy...(samozrejme medzi krajinami)
heelie napísal:povedala by som, ze vacsi problem je, ze ludia ako ty, volia slotu a podobne politicke individua. mozno raz pochopis, aj ked pochybujem.
A v čom je lepšia SMK ako dalšia etnická strana? Ludia nevolia Slotu, ale SNS, vodcovia sa menia, strana zostáva...