Asi vám vcelku nedochádza, kto tu koho stáročia utláčal ...
Jan Slota
-
Sabo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria)
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.
3. Ale ved to je moj nazor. Jasne ,ze by som volil normalne slovensku stranu , len s tejto zumpy co mam volit??? SMER, SNS, KDH, SDKU??? Vsak jedno horsie ako druhe. Same kauzy, kradnutie...
SMK sa mi pacilo na cele s Bugarom. Bugar bol jediny normalny a slusny politk. Keby mam ist volit v buducnosti tak by som nevolil!!!
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.
3. Ale ved to je moj nazor. Jasne ,ze by som volil normalne slovensku stranu , len s tejto zumpy co mam volit??? SMER, SNS, KDH, SDKU??? Vsak jedno horsie ako druhe. Same kauzy, kradnutie...
SMK sa mi pacilo na cele s Bugarom. Bugar bol jediny normalny a slusny politk. Keby mam ist volit v buducnosti tak by som nevolil!!!
Všetky slovenské strany sú žumpy, len maďarská strana je super. A čo máš stále s Bugárom ? Teraz je na čele Csáky, o ktorom si myslím svoje, tak isto ako o Durayovi. Obidvoch vyhnať do Maďarska, na Slovensku nemajú čo robiť.Sabo napísal:1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria)
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.![]()
-
GnK
Light Expert
LOL ako mozete porovnavat ine mensiny z madarmi ? Madarov je skoro 10 percent a ty spominas rusinov ktorych je zanedbatelne mnozstvo (pod 1%).Mustafa napísal:Aké iné menšiny ? Chcú Rusíni (alebo hocijaká iná menšina) autonómiu ? Tú chcú iba Maďari, predsa len, strata Slovenska bola dosť veľkou ranou pre vtedajšie Maďarsko a vyzerá to tak, že sa nespamätali doteraz.
Btw. nie vsetci madari sa chcu osamostatnit, je pravdou ze su aj taky a po neutralite Kosova tu hrozi isty precedens ale urcite nemozete hadzat vsetkych madarov do jedneho vreca.
Nehádžem všetkých Maďarov do jedného vreca, iba väčšinu. Maďar sa so mnou rozpráva po česky, lebo on "nebude hovoriť rečou poddaného národa". Toto sa mi naozaj stalo a normálne to nie je. A takých je kopa, žije na slovensku, ale po slovensky ani necekne.GnK napísal:LOL ako mozete porovnavat ine mensiny z madarmi ? Madarov je skoro 10 percent a ty spominas rusinov ktorych je zanedbatelne mnozstvo (pod 1%).
Btw. nie vsetci madari sa chcu osamostatnit, je pravdou ze su aj taky a po neutralite Kosova tu hrozi isty precedens ale urcite nemozete hadzat vsetkych madarov do jedneho vreca.
-
GnK
Light Expert
Je to dost mozne urcite je takych mnoho a treba riesit madarsku otazku, ale nie formou akou to robi J. Slota. Nikdy som nepovedal, ze madari niesu problem Slovenska.Mustafa napísal:Nehádžem všetkých Maďarov do jedného vreca, iba väčšinu. Maďar sa so mnou rozpráva po česky, lebo on "nebude hovoriť rečou poddaného národa". Toto sa mi naozaj stalo a normálne to nie je. A takých je kopa, žije na slovensku, ale po slovensky ani necekne.
-
Robbie42
Light Professional
Toto je smiešne čo píšete, už bez urážky, sledovať ako ste presvedčený o svojej pravde, že autonómia a neviem čo. Na to vám poviem toľko, že tiež som maďarskej národnosti... Tak kolko mám známych maďarov? Viac než dosť, ktorých aj poznám a reči o autonómii sú proste neopodstatnené, nevravím, že to neexistuje, ale chvála bohu doba už pokročila a takéto debilné myšlienky nenájdu plodný základ. Ale že z čoho pramení váš ohromný strach, že čast Slovenska bude zobratá a že my, maďari sme tu na to, aby sme robili problém tak to vážne nechápem.
Mne je tak srdečne jedno, či je niekto Maďar alebo Slovák... Treba ešte pár generácií, kým sa ľudia povznesú nad všetko, čo sa medzi národmi udialo a už sa k*rva spamätajú
Mne je tak srdečne jedno, či je niekto Maďar alebo Slovák... Treba ešte pár generácií, kým sa ľudia povznesú nad všetko, čo sa medzi národmi udialo a už sa k*rva spamätajú
Robite problem s tym ze vacsina zvas voli SMK.e čast Slovenska bude zobratá a že my, maďari sme tu na to, aby sme robili problém tak to vážne nechápem.
Tym som si neni moc isty, kedze od rozpadu uhorska tu uz je mozno 4 generacia madarov ktora bud po slovensky nevie alebo vie velmi malo, a ked aj vie tak stale uprednostnuje madarcinu, co je velmi pozoruhodne najma ked sa pozreme na Slovakov v Madarsku a Nemcov v Cesku.Treba ešte pár generácií, kým sa ľudia povznesú nad všetko, čo sa medzi národmi udialo a už sa k*rva spamätajú
Ako som uz pisal v inej teme, Madary oni su kurevsky hrdy na svoj narod a svoju identitu, dovolim si povedat ze mozno najviac v celej Europe, aj ked na prvy pohlad to nedavaju najavo.
-
Sabo
Zablokovaný
Radsej podpiste Slotu http://bastafidli.sk/