Je mozne sa prepit do triezva?
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pacil sa mi prispevok od gangyho
....( mame podobne styli !! )
ja len asi z vlastnej skusenosti viem ze . ze ked vecer zacnem pit ...do 2-3 rano som bol naje*any ze som si polku ani nepametal.. potom ma dostane ten "stav" ze sa zrazu preberem a pijem ako znovu zrodeny .... a vtedy vladzem a vladzem a pametam a pametam...
atd .... atd
ja len asi z vlastnej skusenosti viem ze . ze ked vecer zacnem pit ...do 2-3 rano som bol naje*any ze som si polku ani nepametal.. potom ma dostane ten "stav" ze sa zrazu preberem a pijem ako znovu zrodeny .... a vtedy vladzem a vladzem a pametam a pametam...
atd .... atd
Podla mna vyraz "prepit sa do triezva" mnohi z vas zle chapu. Neide tam o to ze ty pijes a pijes a nafukas 0 promile. Ja to skor chapem tak, ze ak pijes nejak s mierou tak moze nastat stav ze tvoj mozog a tvoje telo prestanu vnimat vplyv alkoholu. Budes uvazovat ako triezvy, spravat sa ako triezvy, tvoja chôdza bude bez bocnych vetrov, tvoj pohlad bude prirodzeny ... a pri tom mozes mat v krvi xy promile.
priznaky opilosti nesposobuje alkohol ako taky ale latky ktore ho chcu z tela vypudit akesi enzymy alebo co pretoze alkohol je vlastne jed ....tu podla mna ide o to ze telo tieto proti latky prestane vyrabat a clovek pije promile sa mu zvysuje ale symptomy opitosti nema (kedze telo nerobi protilatky) ..nie?
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to tu ale nikto netvrdi preboha... to si nebodaj taký naivný, že si toto niekto myslí???pHysIQ napísal:Podla mna vyraz "prepit sa do triezva" mnohi z vas zle chapu. Neide tam o to ze ty pijes a pijes a nafukas 0 promile. Ja to skor chapem tak, ze ak pijes nejak s mierou tak moze nastat stav ze tvoj mozog a tvoje telo prestanu vnimat vplyv alkoholu. Budes uvazovat ako triezvy, spravat sa ako triezvy, tvoja chôdza bude bez bocnych vetrov, tvoj pohlad bude prirodzeny ... a pri tom mozes mat v krvi xy promile.
-
JanikEskimacik
Amateur
Presne tak, suhlasim s pHysIQ. Toto som naozaj zazil, ked som na chate pil od 10:00 do 9:00 nasledujuceho dna v jednom kuse, a predsa som sa nemohol opit. Jednoducho si mozog zvykol na staly prisun, a odmietal reagovat. Ale potom som padol ako podtaty.pHysIQ napísal:Podla mna vyraz "prepit sa do triezva" mnohi z vas zle chapu. Neide tam o to ze ty pijes a pijes a nafukas 0 promile. Ja to skor chapem tak, ze ak pijes nejak s mierou tak moze nastat stav ze tvoj mozog a tvoje telo prestanu vnimat vplyv alkoholu. Budes uvazovat ako triezvy, spravat sa ako triezvy, tvoja chôdza bude bez bocnych vetrov, tvoj pohlad bude prirodzeny ... a pri tom mozes mat v krvi xy promile.