Je mozne sa prepit do triezva?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

SRneC principialne suhlasim. Ale co ja viem tak mozocek zohrava klucovu ulohu v rovnovahovych procesoch, riadi casovu koordinaciu pohybov. A prave tento mozocek je citlivy na vplvy alkoholu. Takze s tvrdenim "priznaky opilosti nesposobuje alkohol" velmi nesuhlasim.
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

pHysIQ napísal:Podla mna vyraz "prepit sa do triezva" mnohi z vas zle chapu. Neide tam o to ze ty pijes a pijes a nafukas 0 promile. Ja to skor chapem tak, ze ak pijes nejak s mierou tak moze nastat stav ze tvoj mozog a tvoje telo prestanu vnimat vplyv alkoholu. Budes uvazovat ako triezvy, spravat sa ako triezvy, tvoja chôdza bude bez bocnych vetrov, tvoj pohlad bude prirodzeny ... a pri tom mozes mat v krvi xy promile.
to tu ale nikto netvrdi preboha... to si nebodaj taký naivný, že si toto niekto myslí???
JanikEskimacik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JanikEskimacik »

pHysIQ napísal:Podla mna vyraz "prepit sa do triezva" mnohi z vas zle chapu. Neide tam o to ze ty pijes a pijes a nafukas 0 promile. Ja to skor chapem tak, ze ak pijes nejak s mierou tak moze nastat stav ze tvoj mozog a tvoje telo prestanu vnimat vplyv alkoholu. Budes uvazovat ako triezvy, spravat sa ako triezvy, tvoja chôdza bude bez bocnych vetrov, tvoj pohlad bude prirodzeny ... a pri tom mozes mat v krvi xy promile.
Presne tak, suhlasim s pHysIQ. Toto som naozaj zazil, ked som na chate pil od 10:00 do 9:00 nasledujuceho dna v jednom kuse, a predsa som sa nemohol opit. Jednoducho si mozog zvykol na staly prisun, a odmietal reagovat. Ale potom som padol ako podtaty.
Napísať odpoveď