Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Je normalne, ked clovek rozmysla o tom, co k druhemu citi?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
t0m4s3
Admin
Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 10 Dec 2007, 18:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nie je nic horsie ako ked chlap vie, ze "ma babu v hrsti". Ona je zamilovana a spravi pre neho prve aj posledne. Vtedy je vhodne dat tomu chalanovi poriadnu "facku", nemyslim fyzicky, ale naznacit mu, ze sa nenechas vodit za nos a ze ak ta naozaj miluje nech ti to nejak dokaze. Podobne som pred par mesiacmi bol na tom ja, nevedel som ci svoju babu skutocne milujem, alebo som s nou zo zvyku a ona presne vedela kedy ma tu "facku" zasadit. Velmi to pomohlo.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
k6
VIP
VIP

Založený: 25.01.2006

PríspevokZaslal: 10 Dec 2007, 18:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

<OT> t0m4s3: Vitaj v klube! </OT>
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sedembodka
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.12.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 7:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Nie je nic horsie ako ked chlap vie, ze "ma babu v hrsti".Podobne som pred par mesiacmi bol na tom ja, nevedel som ci svoju babu skutocne milujem, alebo som s nou zo zvyku a ona presne vedela kedy ma tu "facku" zasadit. Velmi to pomohlo.
A ta facka pomohla ako?uvedomil si si, ze ju milujes?ci?
erytrocyt napísal:

Druhá možnosť je tá, že sa s tebou stretáva len kvôli sexu. Prepáč za prostorekosť, ale v našom kraji sa tomu hovorí, že si "istý pich".
Proste príde, natlačí kaleráby do hlavy, pomiluje ťa, ak to pomilovaním môžem nazvať. A potom spokojný odíde.
Ta druha moznost asi bude najspravnejsia.Vcera mi pisacl cez icq, ze ci by som cez vikend nemohla za nim prist do Zlina,som sa tak potesila, ze mu chybam,ale... nie je to tak,on si je mnou fakt 100% isty, ze by som sa tam za nim dotrepala.Najhorsie na tom, ze ze ho nedokazem nenavidiet,proste aj tak som mu vdacna aspon za to, ze ked sme boli spolu, boli to pre mna najkrajsie dni a teraz nechapem ako sa niekto moze tak zmenit a kde sa stratila ta laska ku mne Confused
Mozno keby sa s nim nestretavam a nasla by som silu to skoncit, uz som davno z toho vonku Sad ....

Dakujem ti
mi-chau napísal:
Naber v sebe trochu hrdosti a sily a sprav s tym nieco, posli ho k vode.
Diky za radu, zacnem nad tym pracovat Wink
//erytrocyt : upravený triplepost a doublepost nižšie
Návrat hore
DonLuca
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.11.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 11:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
ze sa nenechas vodit za nos a ze ak ta naozaj miluje nech ti to nejak dokaze.
Len horšie je ak je to v opačnom garde... Sad
Návrat hore
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 14.05.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 11:41    Predmet: re Odpovedať s citátom  

v tvojom pripade je najlepsie to cele ukoncit. viem si predstavit ako ti je... urcite to bude velmi tazke, kazdy den budes na neho mysliet viac a viac, ale prejde 1. mesiac bez neho a zacne to vyprchat uvidis
Návrat hore
sedembodka
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 12:35    Predmet: Re: re Odpovedať s citátom  

Monako2 napísal:
v tvojom pripade je najlepsie to cele ukoncit. viem si predstavit ako ti je... urcite to bude velmi tazke, kazdy den budes na neho mysliet viac a viac, ale prejde 1. mesiac bez neho a zacne to vyprchat uvidis
ja viem, ale ako to ukoncit?a co potom? mam ho ignorovat?
DonLuca napísal:
Len horšie je ak je to v opačnom garde... Sad
teraz tomu celkom nechapem... Sad
Návrat hore
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 14.05.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 12:57    Predmet: Re: re Odpovedať s citátom  

sedembodka napísal:
ignorovat. je to sice krute, ale asi najlepsie. vies keby mu to chces vyvsvetlovat, tak sa vratis spät lebo by ti mozno nieco nataral a ty by si s nim zostala. ale je to na len tebe, ty musis citit ci ta lubi alebo nie
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 20:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

No jo, je to to stadium v ktorom uz iste veci prestavaju fungovat ako maju a clovek sa vlastne zamysla nad tym preco je stym s kym je Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 22:52    Predmet: Re: re Odpovedať s citátom  

sedembodka napísal:
Ked ho nebudes uplne ignorovat a nevypustis zo svojho zivota na dlhsi cas, tak sa svojich citov k nemu nikdy nezbavis
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
sedembodka
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 13 Dec 2007, 8:02    Predmet: Re: re Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Ked ho nebudes uplne ignorovat a nevypustis zo svojho zivota na dlhsi cas, tak sa svojich citov k nemu nikdy nezbavis
Je tazke ho ignorovat, ale skusim...aj ked viem, ze ked ho odignorujem a nevysvetlim mu preco mu nedviham, neodpisujem, tak sa nastve a nebude sa bavit...a mozno to tak bude lepsie...len kde vziat tu silu, aby som to zvladla?! Confused
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 13 Dec 2007, 12:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Musis hlavne mysliet pozitivne a uvedomit si, ze svet sa nezruti po jednom neuspesnom vztahu. Viem, ze srdcu nerozkazes, ale musis sa snazit mysliet hlavou v takychto chvilach. Urcite pride vztah(y) dalsi a lepsi a mozno aj ten pravy Wink
Návrat hore
sedembodka
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 13 Dec 2007, 13:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Musis hlavne mysliet pozitivne a uvedomit si, ze svet sa nezruti po jednom neuspesnom vztahu. Viem, ze srdcu nerozkazes, ale musis sa snazit mysliet hlavou v takychto chvilach. Urcite pride vztah(y) dalsi a lepsi a mozno aj ten pravy Wink
Dakujem...ale lahko sa to pise, momentalne sa biju vo mne dve osoby a neviem ktoru mam pocuvat:) a na iny vztah nemam naladu a aj keby mam mat druhy vztah, bala by som sa, ci mi niekto bude vobec vyhovovat, akosi som zanevrela na druhe pohlavie, mozno zacnem byt na baby Very Happy ...ale nie...ja uvazujem akosi divno, proste nechcem, aby sa na mna hneval alebo myslel si o mne nie co zle...je to normalne?
Návrat hore
sevens
Light Expert
Light Expert

Založený: 31.01.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2007, 13:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

ved to, kde vziat tu silu ... ale ak si uvedomis ze na prvom mieste mas rada seba a zalezi ti na sebe a v zivote chces byt stastna a chces niekoho s kym sa o to stastie mozes delit a tak ... prides na to ze nema zmysel sa trapit pre cloveka, ktory si ta nevazi, nestoji o teba a uz vobec nevie co od teba a zivota chce. kazdy mame pravo na vlastne stastie a pokial to raz tak necitime tak bohuzial ... zivot ide dalej a ak to citis ako to citis tak asi bude lepsie ked pozbieras odvahu a vyjasnis si veci narovinu inak ked to budes odkladat bude to len a len tazsie, horsie a bolestivejsie. a aky je to zivot o trapeni, zivot by treba uzivat a byt stastni, mame ho len jeden tak nim nemrhajme ... tot moj nazor
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
sedembodka
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 13 Dec 2007, 13:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Dakujem...ale lahko sa to pise, momentalne sa biju vo mne dve osoby a neviem ktoru mam pocuvat:) a na iny vztah nemam naladu a aj keby mam mat druhy vztah, bala by som sa, ci mi niekto bude vobec vyhovovat, akosi som zanevrela na druhe pohlavie, mozno zacnem byt na baby Very Happy ...ale nie...ja uvazujem akosi divno, proste nechcem, aby sa na mna hneval alebo myslel si o mne nie co zle...je to normalne?
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2007, 16:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

pi*i ty koza jedna. naivna baba bez hrdosti. ako ta ma milovat ked si jak blba a na vsetko pristupis? ha? si myslis ze ked si mala jedneho ze pri inom ti nebude lepsie? nikdy? Shocked na jeho mieste robim to iste. aj tak si ta nevazi, nanajvys ked na nom lezis. sa pozberaj, daj si par tyzdnov, mesiacov bez nikoho a zistis ze ho vobec nepotrebujes. potom si budes buchat hlavu o stenu ze akaa blbaa si bola a ze preco si to nespravila skor. takto na vas, kozy jedne:
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: