Je normalne, ked clovek rozmysla o tom, co k druhemu citi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sedembodka
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa sedembodka »

Monako2 napísal:v tvojom pripade je najlepsie to cele ukoncit. viem si predstavit ako ti je... urcite to bude velmi tazke, kazdy den budes na neho mysliet viac a viac, ale prejde 1. mesiac bez neho a zacne to vyprchat uvidis
ja viem, ale ako to ukoncit?a co potom? mam ho ignorovat?
DonLuca napísal:Len horšie je ak je to v opačnom garde... :(
teraz tomu celkom nechapem... :(
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

sedembodka napísal:ja viem, ale ako to ukoncit?a co potom? mam ho ignorovat?
ignorovat. je to sice krute, ale asi najlepsie. vies keby mu to chces vyvsvetlovat, tak sa vratis spät lebo by ti mozno nieco nataral a ty by si s nim zostala. ale je to na len tebe, ty musis citit ci ta lubi alebo nie
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No jo, je to to stadium v ktorom uz iste veci prestavaju fungovat ako maju a clovek sa vlastne zamysla nad tym preco je stym s kym je :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sedembodka napísal:ja viem, ale ako to ukoncit?a co potom? mam ho ignorovat?
Ked ho nebudes uplne ignorovat a nevypustis zo svojho zivota na dlhsi cas, tak sa svojich citov k nemu nikdy nezbavis
sedembodka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Ked ho nebudes uplne ignorovat a nevypustis zo svojho zivota na dlhsi cas, tak sa svojich citov k nemu nikdy nezbavis
Je tazke ho ignorovat, ale skusim...aj ked viem, ze ked ho odignorujem a nevysvetlim mu preco mu nedviham, neodpisujem, tak sa nastve a nebude sa bavit...a mozno to tak bude lepsie...len kde vziat tu silu, aby som to zvladla?! :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Musis hlavne mysliet pozitivne a uvedomit si, ze svet sa nezruti po jednom neuspesnom vztahu. Viem, ze srdcu nerozkazes, ale musis sa snazit mysliet hlavou v takychto chvilach. Urcite pride vztah(y) dalsi a lepsi a mozno aj ten pravy ;-)
sedembodka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Musis hlavne mysliet pozitivne a uvedomit si, ze svet sa nezruti po jednom neuspesnom vztahu. Viem, ze srdcu nerozkazes, ale musis sa snazit mysliet hlavou v takychto chvilach. Urcite pride vztah(y) dalsi a lepsi a mozno aj ten pravy ;-)
Dakujem...ale lahko sa to pise, momentalne sa biju vo mne dve osoby a neviem ktoru mam pocuvat:) a na iny vztah nemam naladu a aj keby mam mat druhy vztah, bala by som sa, ci mi niekto bude vobec vyhovovat, akosi som zanevrela na druhe pohlavie, mozno zacnem byt na baby :D ...ale nie...ja uvazujem akosi divno, proste nechcem, aby sa na mna hneval alebo myslel si o mne nie co zle...je to normalne?
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

ved to, kde vziat tu silu ... ale ak si uvedomis ze na prvom mieste mas rada seba a zalezi ti na sebe a v zivote chces byt stastna a chces niekoho s kym sa o to stastie mozes delit a tak ... prides na to ze nema zmysel sa trapit pre cloveka, ktory si ta nevazi, nestoji o teba a uz vobec nevie co od teba a zivota chce. kazdy mame pravo na vlastne stastie a pokial to raz tak necitime tak bohuzial ... zivot ide dalej a ak to citis ako to citis tak asi bude lepsie ked pozbieras odvahu a vyjasnis si veci narovinu inak ked to budes odkladat bude to len a len tazsie, horsie a bolestivejsie. a aky je to zivot o trapeni, zivot by treba uzivat a byt stastni, mame ho len jeden tak nim nemrhajme ... tot moj nazor
sedembodka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Musis hlavne mysliet pozitivne a uvedomit si, ze svet sa nezruti po jednom neuspesnom vztahu. Viem, ze srdcu nerozkazes, ale musis sa snazit mysliet hlavou v takychto chvilach. Urcite pride vztah(y) dalsi a lepsi a mozno aj ten pravy ;-)
Dakujem...ale lahko sa to pise, momentalne sa biju vo mne dve osoby a neviem ktoru mam pocuvat:) a na iny vztah nemam naladu a aj keby mam mat druhy vztah, bala by som sa, ci mi niekto bude vobec vyhovovat, akosi som zanevrela na druhe pohlavie, mozno zacnem byt na baby :D ...ale nie...ja uvazujem akosi divno, proste nechcem, aby sa na mna hneval alebo myslel si o mne nie co zle...je to normalne?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pi*i ty koza jedna. naivna baba bez hrdosti. ako ta ma milovat ked si jak blba a na vsetko pristupis? ha? si myslis ze ked si mala jedneho ze pri inom ti nebude lepsie? nikdy? :shock: na jeho mieste robim to iste. aj tak si ta nevazi, nanajvys ked na nom lezis. sa pozberaj, daj si par tyzdnov, mesiacov bez nikoho a zistis ze ho vobec nepotrebujes. potom si budes buchat hlavu o stenu ze akaa blbaa si bola a ze preco si to nespravila skor. takto na vas, kozy jedne: :smt079
sedembodka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

DAKUJEM VSETKYM!!!

Takze tuto kapitolu som uzatvorila....Na rozhovor som nemala chut a ani silu, tak to vyriesila smska a on na to nic...nestala som mu ani za to blbe odpisanie...mozno som tam mala dopisat, ze ci si to naposledy este nerozdame a mozno by sa ozval...
Ach jaj, ako som mohla byt tak slepa :?
Ale co boli to preboli, teda dufam...
Dakujem vsetkym, ktori prispeli do tejto temy a pomohli mi...moc diky :)
Napísať odpoveď