|
|
|
| Autor |
Správa |
sedembodka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 19
Zaslal: 10 Dec 2007, 11:47 Predmet: Je normalne, ked clovek rozmysla o tom, co k druhemu citi? |
|
|
No otazka je uz vlastne polozena, ale aby ste boli v obraze...
Uz to budu 2 roky, co som zacala chodit s Janom (24), ako v normalnom vztahu aj my sme prekonali nejake hadky, zmierenia, proste mali sme vztah so vsetkym co k tomu patri. On studoval na VS, ja som koncila akurat na strednej a aby sme si ulahcili ten studentsky zivot, rozhodli sme sa ist si privyrobit. Uz len ta predstava ,ze 2 mesiace sa budem pri nom prebudzat a zaspavat, vo mne vyvolavala pocity stastia.
Pobyt v Anglicku som si absolutne vychutnavala a bolo mi uzasne, ale kvôli vyske som necakane musela ist o mesiac skor domov. Den odchodu bol pre nas oboch velmi tazky a nase slzy to len potvrdzovali.Nikdy predtym sme neboli tak dlho od seba, byval blizko pri nas takze sme sa stretavali skoro denne. Ten mesiac odlucenia sa nehorazne vliekol a nepresiel ani den, aby sme si neprezvonili, nenapisali smsku,majla.Cez ten mesiac som si uvedomila co vsetko pre mna znamena a ako velmi ho milujem. Jano sa vratil domov, zvitali sme sa a myslela som, ze vsetko bude fajn, ALE... ubehlo par tyzdnov a pripadal mi nejaky divny, uz to nebol ten clovek, co predtym, uz sa na mna nedival tymi ocami, proste mala som pocit, ze sa nieco v anglicku stalo a ta zvedavost mi nedala doslova spavat. Velakrat som sa ho pytala, ze co sa deje, ze ci sa nieco nestalo, ale vzdy povedal, ze nie, ze vsetko je ok.Raz ma to dohnalo az k tomu,ze ked vecer pri mne zaspal, zacala som sa mu hrabat v mobile ( a to som predtym nikdy nerobila) a nasla smsky od nej, ako jej chyba, ze nikdy nezabudne nato, co cez leto prezili a samozrejme ani on smskami nesetril. Zobudil ho moj plac a vycitky a otazka PRECO?Zahovoril to, ze su len kamosi a ze si sadli, ze mi moze odprisahat, ze spolu nic nemali,ze iba kecavali po veceroch o skole, o zivote a tak.Tak som to nejako predychala a nechala to plavat, ale od druhych som sa dozvedela, ze sa s nou stretava tajne za mojim chrbtom.Lenze nedokazala som sa s nim rozist, tak som mu dala narozmyslenie bud ja alebo ona....a vybral si JU.
Rozchadzal sa so mnou 5 hodin a povedal zaujimavu vetu, ze sa boji, ze ho boh raz za to potresta.( tej vete nechapem dodnes)
Prve mesiace boli utrpenim, stratila som zaujem o zivot, zabavu,skolu, ale postupne som sa z toho dostala.Ked som uz na neho ako tak zabudala, ozval sa mi, ze ci by sme sa nemohli stretnut.Suhlasila som, povedal ze sa s nou rozisiel, lebo aj tak nedokazal zabudnut na mna a ze ci mu nedam sancu.Ze nemusime hned spolu chodit,staci ze sa budeme stretavat a uvidime co a ako. Tak sme sa zacali stretavat, ale aj opat spolu spavat. To co som k nemu citila kedysi sa vratilo a ked sa ho spytam, ze co on ku mne citi odpovie, ze nevie, ze musi o tom popremyslat, ci je to laska alebo vasen. Toto jeho rozmyslanie sa uz vlecie dobreho polroka a ja stale neviem na com som a vzdy ked sa ho opytam, ze ci uz rozmyslal, odpovie, ze to moje neustale pytanie ho iba odraza.
Proste mam pocit, ze nevie co chce.Mozno si pomyslite, ze mu ide iba o to, aby sa so mnou vyspal, ale nie je to tak, keby hej, tak to davno skonci, pretoze tak casto sa nestretavame a este aj tak zacal pracovat v inom meste a chodi iba na vikendy domov.
Mozno si sama nechcem pripustit pravdu, ze ma uz nelubi, ale potom naco sa so mnou stretava, preco mi pise, prezvana??? Ja tomu nechapem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1355 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2007, 12:55 Predmet: |
|
|
hmm to vie iba on a nikto ti to tu na fore neodpovie skor sa mi zda hlupost ze v dacom takom zotrvavas, ja nehovorim ze sa musite zobrat ale byt s dakym v kom nemam istotu??? Laska je o dvoch ze jeden dava tomu druhemu ale tu skor davas len ty. Asi by si to mala ukoncit aj ked to asi bude tazke preteba a dat si pauzicku po case stretnes ineho lepsieho. Aj tak to vidim tak ze on je s tebou len preto ze ta druha ho asi poslala k vode, ono sa hovori ked at pod... raz pod... ta aj 2 krat, lebo ekd mu to preslo raz preco by nepreslo aj 2 krat zvlast ked nevie co k tebe citi, takze pri prvej moznosti nebude vahat a urobi papa. tot moj nazor.
"nebud s tym ktoremu sa pacis lebo ten ta opusti pretu ktoru bude milovat" ci jak sa to pise no proste toto ti hrozi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sedembodka Amateur

Zaslal: 10 Dec 2007, 13:08 Predmet: |
|
|
| Runes napísal: |
hmm to vie iba on a nikto ti to tu na fore neodpovie skor sa mi zda hlupost ze v dacom takom zotrvavas... |
Ja viem, ze to vie len on, ale chcela som vediet, ze ci ma niekto s takymto podobnym skusenost...a poslat ho k vode? to nie je take lahke, spaja ma s nim vela spomienok a niekedy mi z toho uz fakt sibe.Sama seba sa pytam, ze kde sa to vsetko stratilo?ale ani na to odpoved nedostanem....kazdopadne diky za tvoju rekaciu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14294 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2007, 14:09 Predmet: |
|
|
Vola sa to, ze "fuckbuddy" a nemusis byt zrovna jedina - to len tolko k tomu zriedkavemu "stretavaniu sa"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolfbb2000 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.08.2005 Príspevky: 104
Zaslal: 10 Dec 2007, 14:32 Predmet: |
|
|
| sedembodka napísal: |
povedal zaujimavu vetu, ze sa boji, ze ho boh raz za to potresta.( tej vete nechapem dodnes)
|
k tej vete: bal sa ze sa mu stane nieco podobne... ten kto podvedie sa boji ze bude raz podvedeny o to viac...
a s "fuckbuddym" ma t0m4s3 asi pravdu... skus mu povedat ze s nim odmietas spavat a zbadas...
prajem ti aby sa to pre teba dobre skoncilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
3orYs Amateur

Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 29
Zaslal: 10 Dec 2007, 14:35 Predmet: |
|
|
je tazke vyjadrit sa ku konkretnemu pripadu no poviet ti svoju aktualnu skusenost... chodim s priatelkou uz cca 1,3 roka (16mesiacov) a dnes neviem kde mi hlava s srdce stoja... po takomto dlhom case som sa sam seba zacal pytat co citim?! prsla prva zamienka preco vycuvat zo vztahu a ja som si ju hned vzial do hlavy je to smutne no mozem ti povedat ze je to mozne, myslim si ze v kazdom vztahu ci nevztahu ako mate vy je iste obdobie kedy clovek neviem co citi, ja sa posledne dni sam seba pytam co sa mi na nasom vztahu paci a co ma v nom drzi no kazdym dnom je toho menej a menej, nikdy by som nepovedal ze o niecom takomto budem vobec uvazovat no zivot a laska su skutocne nevyspitatelne... s priatelkou som nebol niekolko dni no keby sa ma spytala co k nej citim naozaj by som bol v uzkych a dnes fakt neviem co by som povedal... nezastavam sa toho chalana no uz viem ze clovek vie byt dokonale zmateny... tolko moj "pripad"
good luck, drzim palce aby si bola stastna!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sedembodka Amateur

Zaslal: 10 Dec 2007, 14:45 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
Vola sa to, ze "fuckbuddy" a nemusis byt zrovna jedina - to len tolko k tomu zriedkavemu "stretavaniu sa"  |
diky za titul ... sama som tam napisala, ze to keby je to kvôli tej jednej veci, tak uz davno nie sme spolu...lebo by ho to omrzelo, ale teraz si mi dal chrobaka do hlavy..ved ak je normalny, tak mu to musi chybat, cize kto vie, koho ma v Zline...
| wolfbb2000 napísal: |
a s "fuckbuddym" ma t0m4s3 asi pravdu... skus mu povedat ze s nim odmietas spavat a zbadas...
prajem ti aby sa to pre teba dobre skoncilo  |
xkrat sme sa bavili o spavani a dopadlo to tak, ze ved on ma nenuti a nemusime spolu spavat a ze ak myslim to, ze sme boli spolu v posteli 1x za 2 mesiace, tak to je malo...to je zacarovany kruh....a dakujem
| 3orYs napísal: |
| je tazke vyjadrit sa ku konkretnemu pripadu no poviet ti svoju aktualnu skusenost... |
tak hej, chapem ta, ale je mozne, aby clovek nevedel 11 mesiacov co citi/neciti????
K tvojmu "pripadu" : mal by si to rychlo zistit, lebo tym, ze nevies co chces/citis neublizujes len sebe ale najviac jej(ak o tom vie)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4734
Zaslal: 10 Dec 2007, 17:29 Predmet: |
|
|
tak hej, chapem ta, ale je mozne, aby clovek nevedel 11 mesiacov co citi/neciti????
K tvojmu "pripadu" : mal by si to rychlo zistit, lebo tym, ze nevies co chces/citis neublizujes len sebe ale najviac jej(ak o tom vie)... |
t0m4s3 to uplne vystihol. si fakt strasne naivna ak si myslis ze ta ma rad. ked ta uz raz za niekoho vymenil urobi to znova...
a byt nieco ako nafukovacia anca na vikendy... niekomu to mozno vyhovuje.
nech to znie akokolvek kruto, ale tak to zrejme bude. zavolaj mu, povedz mu ze nech si najde na vikendovy sex niekoho ineho, pripadne nech si za neho zaplati a ty to hod za hlavu a snaz si najst nejakeho normalneho partnera
a PS: nauc sa editovat prispevky |
|
| Návrat hore |
|
 |
sedembodka Amateur

Zaslal: 10 Dec 2007, 17:38 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| t0m4s3 to uplne vystihol. si fakt strasne naivna ... |
ale kde mam zobrat silu to spravit?a sorry za to editovanie, nejako sa to naucim.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4734
Zaslal: 10 Dec 2007, 17:45 Predmet: |
|
|
| ale kde mam zobrat silu to spravit?a sorry za to editovanie, nejako sa to naucim.. |
pozri ak ta nepresvedcia ani oznacenia ktore si tu uz dostala (fuckbuddy, nafukovacia anca. atd.) tak ta potom asi nepresvedci nic pretoze budes z tej sorty zien, ktore skratka potrebuju chlapa, ktory ich podvadza, taha za nos a oni mu to zeru |
|
| Návrat hore |
|
 |
sedembodka Amateur

Zaslal: 10 Dec 2007, 17:51 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| pozri ak ta nepresvedcia ani oznacenia ktore si tu uz dostala (fuckbuddy, nafukovacia anca. atd.) |
Ja viem, ze si sama niektore veci asi nahovoram, ze vsetko bude ok, ale proste tie spomienky ma strasne zabijaju, ja neviem , ci som si ho zidealizovala alebo co, ale strasne ho lubim...a keby chcem mozem mat aj ineho chalana , ale proste mne nikto uz nevyhovuje...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1327
Zaslal: 10 Dec 2007, 18:03 Predmet: |
|
|
| hmm to poznam... je to sakra tazke.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2007, 18:18 Predmet: |
|
|
sedembodka: Situácia v ktorej sa nachádzaš je nepríjemná.
Sú tu dva možnosti.
Prvá je tá, že ťa ešte stále miluje, ale nie je si tým istý, nakoľko si je dosť vedomý toho, že ti veľmi ublížil.
Tomu sa vraví hanba, strach... Vie čo sa stalo, a vie dobre, že aj keby ste spolu zasa začali nanovo chodiť, už by to nebolo také ako predtým, a pocit viny je tiež nie najlepší kamarát.
Druhá možnosť je tá, že sa s tebou stretáva len kvôli sexu. Prepáč za prostorekosť, ale v našom kraji sa tomu hovorí, že si "istý pich".
Proste príde, natlačí kaleráby do hlavy, pomiluje ťa, ak to pomilovaním môžem nazvať. A potom spokojný odíde.
Čo ti povedať na záver? Zachovaj si dôstojnosť. Tá je pre dievča veľmi dôležitá. Ak ju stratíš, do povedomia ľudí sa dostaneš ako tá, a tá...nebudeme to radšej rozoberať.
Nájdi si chlapca, ktorý ti bude oporou a tvojou láskou 7 dní v týždni, 365 dní v roku.
Vybehni s kamarátkami v piatok večer von, urobte babskú jazdu, uvoľni sa, konečne si nájdi čas pre seba, venuj sa sebe, ale stále jedným okom sleduj mládencov naokolo, pretože jeden z nich by mohol... Ale to dobre vieš.
Držím palce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1400
Zaslal: 10 Dec 2007, 18:20 Predmet: |
|
|
Imho, problem je v tom, ze TY ho stale milujes. No a z toho plynie mrte nasledkov. A jeden z tych najvacsich je nepochybne ten, ze sa nedokazes triezvo a objektivne pozriet na to co sa medzi vami deje. V prvom rade davat do suvisu lasku s tym ci spolu spavate je... naivne. Viem ze zeny toto chapu inak ako muzi, ale fakt je taky, ze cista fyzicka pritazlivost vypoveda pramalo o pritazlivosti "vyssej". Vies, pred pad rokmi som sa rozisiel s jednou dievcinou, asi po pol roku. Nebolo to to prave co sme ocakavali, tak sme sa rozisli proste "po dobrom". Ostali sme kamarati atd., chodili sme spolu na kavu obcas a tak, ale proste uz sme sa nelubili. Kym sme boli este obaja volni, viackrat sme sa spolu vyspali aj ked uz sme nemali takmer nic spolocne. Vsetko trvalo do momentu, kym si nasla noveho chalana. Odvtedy sme spolu nikdy nespali, ja som si nasiel ine dievca a dnes to vnimam ako uzavretu kapitolu mojho kratkeho zivota. Ale to ze sme spolu spavali i potom - bez lasky - som si nikdy nevycital. Preco aj? Ani jeden z nas nikoho nepodvadzal, fyzicky sme sa pritahovali a v sexe si rozumeli, tak co? Ale ani jeden z nas si nic nenahovaral, nerobil si ziadne iluzie o nejakom dalsom pokracovani toho co uz skoncilo... Nad tymto sa skus zamysliet.
Tazko sa diva na veci triezvym pohladom, ked v Tebe dodnes horia city. Ale ako pises, presiel dost dlhy cas na to, aby sa vzpamatal. Ak si myslis, ze po takej dlhej dobe sa "zrazu" znovu naplno do Teba zamiluje, tak si velmi naivna. Cim dlhsie to budes odkladat, tym vacsia diera v srdiecku Ti po nom ostane... Ber veci tak ako su a skus si prestat nahovarat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2861 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2007, 19:41 Predmet: |
|
|
Nedokazes sa ho vzdat lebo ho milujes? podla mna si si ho v hlave len zidealizovala... Laska je krasna ale nechat si skakat po hlave (a po inych veciach ) a nechavat sa zneuzivat clovekom ktory ta uz raz kruto podrazil to uz je nieco ine. Ty ho mozno milujes, on teba uz vsak nie. Niekolko krat ti ublizil. Si mu lahostajna. Naber v sebe trochu hrdosti a sily a sprav s tym nieco, posli ho k vode. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|