ivan22222 napísal:neviem no...dakomu sa to moze zdat normalne...je mam na to neutralny nazor....lebo berem ze si chcel povonat...len ma sere to ze ich ukradol mimochodom ma 15..a sex este nemal
to ze ma 15 ho nijako neospravedlnuje.....aj keby mal 12,18,35....to nemeni nic na tom ze sa sprava cudne!!!!
mne netreba, mne obcas priatelka da na motivaciu, aby som sa k nej vecer rychlo poponahlal..
Len si neviem predstavit, ako sa k nim dotycny dostal.. jedine ma napada.. ze sa k nim vlupal do bytu a prehraboval sa v kosi so spinavym pradlom. Ktovie, ci nakoniec nezobral tanga jej mamy..
brm napísal:mne netreba, mne obcas priatelka da na motivaciu, aby som sa k nej vecer rychlo poponahlal..
Len si neviem predstavit, ako sa k nim dotycny dostal.. jedine ma napada.. ze sa k nim vlupal do bytu a prehraboval sa v kosi so spinavym pradlom. Ktovie, ci nakoniec nezobral tanga jej mamy..
ne ne..je to jeho kamaratka ze vrajj..skor ich mamy sa poznaju a ze isiel na wc..a tam ze sa kutal v kosi na spodne pradlo hh
Este jeden nazor alebo otazka..Je vlastne nieco citit??Teda pochybujem ze nieco citil!§
Ale myslim ze je to uchylne..
a este viac uchylne a divne by bolo keby prisiel za tou babou a vypytal by si ich osobne
ja si myslim ze sexualne fantazie niesu chore,pokial ich clovek uchovava v sukromy...preco by to co spravil malo byt cudne alebo chore?? nech si to pre mna zamna kazdy robi aj z drotennou kefou alebo nech si ho aj strka do zastrcky len nech o tom nikmu nevravi!.....chore nieje spravit to ale chvalit sa s tym
Riuška:-) napísal:ja si myslim ze sexualne fantazie niesu chore,pokial ich clovek uchovava v sukromy...preco by to co spravil malo byt cudne alebo chore?? nech si to pre mna zamna kazdy robi aj z drotennou kefou alebo nech si ho aj strka do zastrcky len nech o tom nikmu nevravi!.....chore nieje spravit to ale chvalit sa s tym
co si tu napisala je sice z casti pravda ale preco by potom malo byt divne sa tym chvalit ak to nie je divne???ved ak nieco robim co nie je divne tak sa s tym normalne pochvalim.... ci nie???
audiotrack napísal:a kradneš kvôli tomu tangá 14 ročným babám? a robíš sa pri nich? a po prečítaní a odpovedaní si na tieto dve otázky sa ti to stále zdá normálne?
na 14ky uz mam 3 roky navrch,t akze skor by som ich kradol 17kam:) ale preferujem take 20-25ky a aj by som sa pri nich robil preco nie? stale na tom nevidim nic nenormalne...btw audiotrack, zaujmalo by ma ci sa ti aj BDSM nezda normalne
Podla mna je kazdeho osobna vec co robi v sukromy a ci o tom niekomu aj povie co robil...i ked sa jedna o takyto pripad...chalan to chcel mozno len skusit ake by to bolo....sak kazdy skusa nieco iny...niekto do seba pichne lyzicku,niekto hadicu....niekto to dava do kolaca alebo do niakej rury tod moj nazor