ja si myslim ze sexualne fantazie niesu chore,pokial ich clovek uchovava v sukromy...preco by to co spravil malo byt cudne alebo chore?? nech si to pre mna zamna kazdy robi aj z drotennou kefou alebo nech si ho aj strka do zastrcky len nech o tom nikmu nevravi!.....chore nieje spravit to ale chvalit sa s tym
Riuška:-) napísal:ja si myslim ze sexualne fantazie niesu chore,pokial ich clovek uchovava v sukromy...preco by to co spravil malo byt cudne alebo chore?? nech si to pre mna zamna kazdy robi aj z drotennou kefou alebo nech si ho aj strka do zastrcky len nech o tom nikmu nevravi!.....chore nieje spravit to ale chvalit sa s tym
co si tu napisala je sice z casti pravda ale preco by potom malo byt divne sa tym chvalit ak to nie je divne???ved ak nieco robim co nie je divne tak sa s tym normalne pochvalim.... ci nie???
audiotrack napísal:a kradneš kvôli tomu tangá 14 ročným babám? a robíš sa pri nich? a po prečítaní a odpovedaní si na tieto dve otázky sa ti to stále zdá normálne?
na 14ky uz mam 3 roky navrch,t akze skor by som ich kradol 17kam:) ale preferujem take 20-25ky a aj by som sa pri nich robil preco nie? stale na tom nevidim nic nenormalne...btw audiotrack, zaujmalo by ma ci sa ti aj BDSM nezda normalne
Podla mna je kazdeho osobna vec co robi v sukromy a ci o tom niekomu aj povie co robil...i ked sa jedna o takyto pripad...chalan to chcel mozno len skusit ake by to bolo....sak kazdy skusa nieco iny...niekto do seba pichne lyzicku,niekto hadicu....niekto to dava do kolaca alebo do niakej rury tod moj nazor
Papulka nehaj to tak.. Cimviac ma napada, ze ten "kamoš" je on sam..
Podla mna to uz je normalne v dnesnej dobe.. Dakedy bol sex pred svadbou hriech a ak sa mizda, ich zabijali alebo vyhnali.. A dnes? Cize to ze sa robi na tangacoch je normalne.. Ale to, akym sposobom ich ziskal je na dost nizkej moralnej urovni.. Co takto sa opytat? Mozno ma dotycna rovnake zmyslanie Ved dnes je mozne uz vsetko..