Zaujimalo by ma, ako jednotlivi vyrobcovia certifikuju vykony. 2x800W je 1,6kW - aky je to ale vykon? Sinus asi sotva... R.M.S.? P.M.P.O.? Je dobre si zobrat nejaku referencnu specifikaciu, napr. sinusovy vykon pretoze inak to sposobuje zmatok. Popravde, neverim, ze tych 1,6kW je sinus. S takym vykonom sa da seriozne ozvucit vacsi hudobny klub, nie auto. A opacne: tych 150W u Pioneera moze byt po prevedeni na R.M.S. udavany inymi vyrobcami 600W... Je v tom chaos.
Kibo napísal:cena je perfektna, oplati sa to. ak nebudes sutazit db drag, tak ti zahra pekne, na bezne hranie za jazdy sa ti bude pacit
len som ponachadazl po forach a vyrobcovia pisu ze ma vykon 400W RMS ale zevraj skutocnost je ina zevraj je to len 200W RMS tak neveim co je teraz oravda bo tych 400 by mi vyhovovalo maximalne ale tych 200 je malo si myslim nie?
pepo napísal:no to ze som chel daco okolo 400 - 500 W rms
pokial kupujes zosik v tejto cenovej skupine moze byt na nom napisane aj 100 000W a mozes si byt skoro isty ze to nieje pravda ale marketinkovy tah ktory ma prilakat somarikov ktorych nezaujima nic ine iba kolko W tam ma. Rada pre teba, pozeraj sa aky odstup signal/sum ma reproduktor ktory nanho ides zapojit, pokial kupis basak s vysokym odstupom zahra ti hlasno aj na slabsom zosiku.
myslim ze to je nadpriemerna hodnota, btw ak to nechces vyslovene na tuc tuc poradil by som radsej zainvestovat do repra v dverach a plate (sa mi zda ze si vravel o nejakej 206-tke), pokial by si dal do plata slusne ovaly, zahrali by dost hlboko