je tu daky faxman na repro do auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Pedro109
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pedro109 »

pepo napísal:hej len som si nevsimol toho dodatku ze su po 2 ks som mysle ze kus ale tka za tu cenu sa to veru oplati a to fest si myslim .. a znie to lakavo a myslim ze aj na obyc. radiu by to mohlo mat slusny zvuk .... rachot
hlavne si otvor dvere a zmeraj ake velke repro tam mas teraz aby sa ti to voslo, moze sa totiz stat te tam mas iba 130mm, premeraj si aj montaznu hlbku teda kolko miesta na hlbku ma reproduktor po nejaku prekazku (vacsinou sklo ked je dole)

EDIT:// ak od too necakas rachot ale zvuk tak myslim ze sa obides aj bez subiku, ak chces pocuvat nejake techno tak radsej zvol variantu so subikom
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

ok hej zmerat treba to j ejasne a nasiel som aj takyto set co ty nato?
http://www.soundcar.sk/akcie-a-sety/pp- ... -240w.html
Pedro109
Light Professional
Light Professional

pepo napísal:ok hej zmerat treba to j ejasne a nasiel som aj takyto set co ty nato?
http://www.soundcar.sk/akcie-a-sety/pp- ... -240w.html
1. o znacke som v zivote nepocul teda jej moc neverim
2. bez totalnej prerabky dveri, teda vyroby doorboardov by si ten stredovy reproduktor nemal kam napchat
pepo
Medium Professional
Medium Professional

rachot ja nepotrebujem aby mi odletel dekel z hlavy ale tak aby to malo trosku aj dake basi a zrozumitelny zvuk a techn o a tak aj to bude dost casto hrat tiesto a podobne veci

a znacka Fusion? ved t je znama si myslim
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

je to relativne nova znacka a tlaci sa do povedomia hlavne cenou a dizajnom :) len trojdielny kompo set je trosku uleteny na beznu montaz, pretoze standarne mas jeden montazny otvor, ako spomenul Pedro, vacsinou mas stredobas a vyskac, tu mas stredobass, stred a vysku. niekoho kto chce robit daku montaz vo velkom to mozno oslovi :)
Pedro109
Light Professional
Light Professional

poviem ti takto, najprv si urci koncepciu aku chces:
1. vymena vsetkych repro v aute bez basaku - kupa napr. toho setu od Hertzu, vyhodou je cisty a prijemny vysledny zvuk, rovnako nemusis tahat kabelaz na basak, nevyhodou je mozno nedostatok basov na techno (teda ten rachot)
2. ponechanie seriovych repro a kupa basaku, vyhody: bude rachotu v spodnych kmitoctoch, zvuk bude ale znacne nevyvazeny, teda na ine styly v podstate prepadak

Este ma napadlo ked si spominal ze mas seriove radio: ma vobec vystup na subwoofer? Ak nie tak bez vymeny radia si basak nemas kam zapojit.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jedine ze by ho zapojil ako repro napriamo :lol:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

ale mam a radio som kupoval nove asi tak pred pol rokom takze vsetko ma co treba :) no neveim ako sa rozhodnut uz asi uvazujem aj nad tym setom vymena tych repro v aute ako subik ...
bo je tma slusna cena a ked vravite ze to hra suprovo .. tak neveim teraz ...

a aky je rozdiel medzi timi to ?
http://www.autoradia.sk/set-esk165-3-ecx690-3
a tymito o ktorych sa bavime?
http://www.autoradia.sk/hertz-dsk165-dcx690

ktore sa viac oplati kupit?
Pedro109
Light Professional
Light Professional

pepo napísal:ale mam a radio som kupoval nove asi tak pred pol rokom takze vsetko ma co treba :) no neveim ako sa rozhodnut uz asi uvazujem aj nad tym setom vymena tych repro v aute ako subik ...
bo je tma slusna cena a ked vravite ze to hra suprovo .. tak neveim teraz ...

a aky je rozdiel medzi timi to ?
http://www.autoradia.sk/set-esk165-3-ecx690-3
a tymito o ktorych sa bavime?

ktore sa viac oplati kupit?
tazko povedat, tieto vyzeraju na vyssiu radu, nemam nimi ale skusenosti tak skus vygooglit o nich nieco po dakych forach, osobne myslim ze nespravis chybu ani s jednymi
pepo
Medium Professional
Medium Professional

teraz som akurat s jednym kamosom debatil a som sa rozpraval o hercoch
a on sam mi odporucal ze su suprove ze mze len odporucit no len dalsai vec vravel ze by sa tam zislo dat daky dobry zosilovas.

Takze berme ze kupim tito :

a aky zosilovac tam dy sme pouzili
Pedro109
Light Professional
Light Professional

pepo napísal:teraz som akurat s jednym kamosom debatil a som sa rozpraval o hercoch
a on sam mi odporucal ze su suprove ze mze len odporucit no len dalsai vec vravel ze by sa tam zislo dat daky dobry zosilovas.

Takze berme ze kupim tito :

a aky zosilovac tam dy sme pouzili
vyber podla mna slusny, objednaj to, skus to zapojit, rozohraj ich a uvidis ci potrebujes zosik lebo nie...mozno budes prekvapeny co daju bez zosika, maju totiz vysoky odstup a su velmi oblubene prave na prevadzku iba z radia, ak ti nebude stacit, zacni riesit zosik
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Pedro109 napísal:vyber podla mna slusny, objednaj to, skus to zapojit, rozohraj ich a uvidis ci potrebujes zosik lebo nie...mozno budes prekvapeny co daju bez zosika, maju totiz vysoky odstup a su velmi oblubene prave na prevadzku iba z radia, ak ti nebude stacit, zacni riesit zosik
cital som aj po forach a jedni tam vravai tie o ktorych sm esa posledne bavili a druhy zasa opacne ale kazdopadne podla nazorov kazdy vravel ak ches bez zosika tak tieto a ak so zosikom tak vyssiu radu..
ale dost ludi co pisu ze ich maju tak vravai radsej kupit za dobru cenu tuto nizsiu radu a dake peniaze dat do vytlmenia a hraju super ..

Kamos co ma herz tak vravel ze hraju super a ze prinich ani neobstojis ze maju hlavne perfektne vysky a co sa tyka ozaj kvality zvuku tak odporuca cisty a perfektny zvuk
Pedro109
Light Professional
Light Professional

pepo napísal:cital som aj po forach a jedni tam vravai tie o ktorych sm esa posledne bavili a druhy zasa opacne ale kazdopadne podla nazorov kazdy vravel ak ches bez zosika tak tieto a ak so zosikom tak vyssiu radu..
ale dost ludi co pisu ze ich maju tak vravai radsej kupit za dobru cenu tuto nizsiu radu a dake peniaze dat do vytlmenia a hraju super ..

Kamos co ma herz tak vravel ze hraju super a ze prinich ani neobstojis ze maju hlavne perfektne vysky a co sa tyka ozaj kvality zvuku tak odporuca cisty a perfektny zvuk
jasne, ja si myslim ze budes spokojny, ak by si casom nejaku tu korunu nasetril tak sa pusti do vytlmenia prednych dveri a pokus sa aj vystuzit plato nejakou MDF-kou...ked ich budes mat daj vediet ci su dobre
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no rozmyslam nadnimi tak este popozeram po nete a ak nic ine nenajdem alebo ma neoslovi daco ine tak tento tyzdne objednavam a potom dam vediet ....

//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 14:04 )
a dotaz do tych dveri u tohoto typu
ta montazna hlabka je tych 61 mm ???

ak hej by to vyhovovalo bo ti e stare co tam mam maju hlbku 63 mm
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ano, montazna hlbka je 61 mm, ale ak by aj nahodou zavadazalo okno (co asi nebude), tak staci kupit MDFkove medzikruzie o hrubke pol centimetra (eventuelne jeden 1cm a dat ho napol) a mas po probleme, pritom stale repraky ostanu schovane pod origo krytmi
za taku cenu ine nezozenies, moje predne komponentne stali vyse 3 samotne, este plus zadok... myslim ze ten set ti bude postacovat, aj bratranec ma v aute hertz muziku a hraje to fakt dobre na to ze nema high-end :)
Pedro109
Light Professional
Light Professional

pepo napísal:no rozmyslam nadnimi tak este popozeram po nete a ak nic ine nenajdem alebo ma neoslovi daco ine tak tento tyzdne objednavam a potom dam vediet ....

//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 14:04 )
a dotaz do tych dveri u tohoto typu
ta montazna hlabka je tych 61 mm ???

ak hej by to vyhovovalo bo ti e stare co tam mam maju hlbku 63 mm
aj ja som nasiel udaj 61mm, takze by nemal byt problem
pepo
Medium Professional
Medium Professional

si myslim ze by nemal byt problem aj aj by to tam mohlo v pohode vliest ...
len este popozeram ci nenajdem daco vyhodnejsie lascnejsie porpipade lepsie v pomere cena a vykon a ak nie tak objednam tieto
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

osobne si myslim ze cenovo vyhodnejsiou ponuku nenajdes, maximalne na dany set s parkorunovym rozdielom, ale inu znacku asi nie :) hertz sa pohybuje v cenovo dostupnych kategoriach pri slusnom vykone, ine znacky maju aj cenovo vyhodne repra, ale s malymi vykonmi a kvalitou reprodukcie
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak ok dohodnute a objednane :) tak ked dorazia dam vediet ...

a potom ked ich namontujem

//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 20:10 )
nebudem zakladat dalsiu temu ale dalsi dotaz :)
ake neony pod auto a osvetlenie v aute su dobre pasi napr..
http://tuning.autodoplnky.cz/osvetleni- ... r-s3164377

//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 12:21 )
takze repro kupene, namontovane a vytlmene a mozem povedat ze zatim som to nedaval na plne kedze su nove nech sa torosku rozohraju ...
Ale musim povedat ze maju suprovy zvuk krasny cistucky a co sa tyka vykonu tak som ich odskusal na polovicu a hrali ako balzon a bez zosilovaca cisto napojene na radiou cize vobec netreba zosik absolutne .. zatim naprost aspokojnost co sa tyka pomer cena a vykon...
Krasny zvuk, pekny dizajn. Mozem len odporucit pre tych co si chcu hudbu ozaj vychutnat... :D
Pedro109
Light Professional
Light Professional

tak to som rad ze si spokojny, smiem sa este spytat cim si tlmil?
Napísať odpoveď