Je tu z fóra niekto ženatý?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kde sa nim ohanam? Mozno vdaka nemu zo mna nie je vrazdiaci psychopat co ja viem z myslienkou ocisty ludstva [vid hitler]dair napísal:vies v ziadnom pripade som nenapisal ze je to ok ale nemyslim ze s tym vela narobis(me) je to o ludoch a kazdy sa uci na vlastnych chybach, mozno ti mudrejsi na chybach inych no ako som povedal... zacat od seba..
a btw neohanaj sa nabozenstvom lebo mi je z toho zle (no offence)
JJ zacal som od seba. Uz som usetril par babam panenstvo, staci?
a co? Skrtancek nad posteou?Martin44 napísal:Nemyslim ze sex na jednu noc je chyba...
- je prezitok chodit do kostola
- je prezitok verit v Boha
- je ok hulit/fajcit v 13tich mozno 15tich
- je ok sekzovat od 15tich
- je ok sekzovat s tonou bab
- ide o to si zivot uzit a nie prezit ho spravne - tak ako mam, len popripade ho prezit spravne - tak ako si predstavujem.
atd..atd..atd
-
Traktorista
Guru
-
dair
Guru wannabe
sorry nie si ty nahodou moja babka?uplink napísal:a co? Skrtancek nad posteou?To je fuk, v dnesnej dobe ludia vnimaju veci inverzne, uz som si zvykol
takze "pohodicka"
...priklad:
- je prezitok chodit do kostola
- je prezitok verit v Boha
- je ok hulit/fajcit v 13tich mozno 15tich
- je ok sekzovat od 15tich
- je ok sekzovat s tonou bab
- ide o to si zivot uzit a nie prezit ho spravne - tak ako mam, len popripade ho prezit spravne - tak ako si predstavujem.
atd..atd..atd
teda ak by nebolo nabozenstva, tak by si vrazdil ludi ci co? Byt clovekom je o vlastnom svedomi a nie ci chodis do kostola, ci veris atd.
Vychova je na rodicoch a nie na sorry za vyraz kostolnych kecoch.
-
mastermind
VIP
1. s tym psychopatom to myslel ako fordair napísal:sorry nie si ty nahodou moja babka?![]()
teda ak by nebolo nabozenstva, tak by si vrazdil ludi ci co? Byt clovekom je o vlastnom svedomi a nie ci chodis do kostola, ci veris atd.
2. uplink nepovedal nic o kostole
-
uplink
VIP
sigh...babkadair napísal:sorry nie si ty nahodou moja babka?![]()
Babky = senilne kecy
my mladi = "super napady"
Pocuj nevjem ci to pripada len mne divne, ale vies tie kostolne kecy funguju min 2000 rokov [povedzme 1400 - Carihrad 450, 4 ekumenicky koncil atd atd...alebo 1200 Nicea 2 7 E.k.] Dobre. Cize Ty si myslis ze kecy od babky su sprostost, lebo maju viac ako tisicrocnu tradiciu, a veci ktore vznikli v nasom storoci [mozno v minulom] su tie najsamsuper? jo. Tak tomu hovorim "sila tradicie" no a ked uz sme pritom. Viera nie je o chodeni do kostola, ale napr. prave o takom "zvratenom" zmyslani ako mam ja.
Vies preco veris ze tie kecy su kecy? Lebo Ti to povedali kamarati/rodicia. Keby si sam trosku "postudoval" tie kecy, tak by si zistil ze to mozno az take kecy niesu...ale samozrejme ze to tvrdi mmntalne vacsina tak ideme za stadom [volov], lebo ist s prudom je in...vlastny nazor a vlastny vyskum sux, treba sa zaradit do [chorej] spolocnosti, lebo je vynikajuca a mmntalne si pocina asi najlepsie v historii [atomovka, blbe virusy, znecistenie ovzdusia/mori, globalne oteplovanie, politicke konflikty, hlad a to brutalny - to ze nie je u nas neznamena ze nim netrpi dostatocne velka VELKA cast planety, vojny, preludnenie...] Mas pravdu, su to len kecy...treba ist s dobou, lebo vobec nie je zvratena je to doba osvietenstva a vybornych napadov. Babkovske kecy nechame v kostole a Biblii a ideme ficat na najnovsich veciach kym mozeme....sr*t na nase deti, ze nebudu mat kde byvat...co tam po dalsich generaciach, MY si uzijeme, NAM bude fajn to je PODSTATNE. Daco som zle napisal? Alebo vynechal?
Len ako priklad z praxe...katastrofy...vies preco su? Niektori ludia si myslia ze preto, lebo nicime planetu, niektori si myslia ze je to prirodzena "ocista" planety, lebo nas tu je moc...a niektori si myslia [veria] ze je to preto, lebo sme zvrateni. Cize chrapat s vela babami...v mojich ociach je trestuhodne, cize ked nas zmetie nejaky hurikan, tak potom nepiste ze Boh nie je inac by to nedopustil...lebo ano znie to "choro" ale deje sa to aj pre taketo veci
nazory mas dobre len si az moc knzervativny
Totiz si radsej pojdes s kamaratmi do baru ako do kostola.
Si mlady a teda sa pohybujes v mladsej spolocnosti kde to proste "zije" a ty zijes s nimi.Mozno sa ti to este nestalo ale ver ze ked sa raz dostanes do nejakeho nocneho baru, na disco...etc a budes mat v sebe kus alkoholu - tak do nalady a s kamosmi budete kadeco debatovat...etc a potom ked tam nabehnu nejake cajocky tak s nou tancujes celu noc a potom to skonci obvykle takym dacim akoze ju pojdes odprevadit alebo odviezt, zastavis sa a hned ti vystreli "pod ku mne" a si v tom.A ver ze vtedy zabudnes aj na bibliu aj na tento prispevok.Takyto sex nie je spravny ale obycajne s cajou s ktorou mas dlhodoby vztah to ide "pomaly" pretoze si ju vazis a nechces na nu "tlacit" so sexom a obycajne to nechas na nahodu ktora pride bohvie kedy.Najlepsi sex je necakany, samozrejme aj tam treba zachovat chladnu hlavu.
Dalej co sa tyka prostredia a situacie vo svete.
Vies tam kde sa hladuje tak tam takym ludom nepomoze ked ich charita bude "vykrmovat" ako kury vo velkochove.Oni sami nemaju zaujem a nepodielaju sa na zlepseni ich situacie.Netvrdim ze si zato mozu sami ale pre uspecne dosiahnutie ciela je potrebna obojstranna spolupraca.
K zivotnemu prostrediu: musis to brat tak akokeby je poskodzovanie Z.P. danou za rozvoj techniky.Samozrejme verim ze si radsej ze zijes v dobe 21.st. a nie v dobe 500r. pnl
Si mlady a teda sa pohybujes v mladsej spolocnosti kde to proste "zije" a ty zijes s nimi.Mozno sa ti to este nestalo ale ver ze ked sa raz dostanes do nejakeho nocneho baru, na disco...etc a budes mat v sebe kus alkoholu - tak do nalady a s kamosmi budete kadeco debatovat...etc a potom ked tam nabehnu nejake cajocky tak s nou tancujes celu noc a potom to skonci obvykle takym dacim akoze ju pojdes odprevadit alebo odviezt, zastavis sa a hned ti vystreli "pod ku mne" a si v tom.A ver ze vtedy zabudnes aj na bibliu aj na tento prispevok.Takyto sex nie je spravny ale obycajne s cajou s ktorou mas dlhodoby vztah to ide "pomaly" pretoze si ju vazis a nechces na nu "tlacit" so sexom a obycajne to nechas na nahodu ktora pride bohvie kedy.Najlepsi sex je necakany, samozrejme aj tam treba zachovat chladnu hlavu.
Vies tam kde sa hladuje tak tam takym ludom nepomoze ked ich charita bude "vykrmovat" ako kury vo velkochove.Oni sami nemaju zaujem a nepodielaju sa na zlepseni ich situacie.Netvrdim ze si zato mozu sami ale pre uspecne dosiahnutie ciela je potrebna obojstranna spolupraca.
K zivotnemu prostrediu: musis to brat tak akokeby je poskodzovanie Z.P. danou za rozvoj techniky.Samozrejme verim ze si radsej ze zijes v dobe 21.st. a nie v dobe 500r. pnl
-
dair
Guru wannabe
Uplink uplne s tebou suhlasim ale ten koniec ma dorazil... ma nahrieva ako si krestania myslia ze su 1. a jedini ale to je na inu temu.. (este raz) to ci veris z teba lepsieho cloveka nespravi a nerobi...
a taketo spravanie (neriesime teraz Boha) je zcasti dane aj vyvojom v nasej spolocnosti a v neposlednom rade vplyvu medii ved si len porovnaj take 80. a 90. roky s dneskom... tj dianie v skolach, teenagerske roky a tak..
a taketo spravanie (neriesime teraz Boha) je zcasti dane aj vyvojom v nasej spolocnosti a v neposlednom rade vplyvu medii ved si len porovnaj take 80. a 90. roky s dneskom... tj dianie v skolach, teenagerske roky a tak..
-
uplink
VIP
Heh s tymi diskotekami, uz som bol na xy "podujatiach" [parties, happenings....] preto ze nepijem [vobecSheep napísal:nazory mas dobre len si az moc knzervativny
pozri ja na to kaslem aky som clovek. Mne ide o ostatnych ludi nie o mna. A krestania si nemyslia ze su #1 ale Ti uplne posledni [co aj sme]. Takze nemusis mi pisat ci lepsi, ci horsi clovek, vzdy mi je druhy viac ako ja sam.dair napísal:Uplink uplne s tebou suhlasim ale ten koniec ma dorazil... ma nahrieva ako si krestania myslia ze su 1. a jedini ale to je na inu temu.. (este raz) to ci veris z teba lepsieho cloveka nespravi a nerobi...
K tej spolocnosti. To je to na co narazam, ze je to posledna doba a uplne chora, cize jedine vychodisko je hladat ho inde ako v nej samotnej. That's the point. A samozrejme nie distancovat sa od nej, ale prinasat do nej aspon nejake male zlepsenia, ktore su naozaj zlepseniami a nie len docasnymi rieseniami. Proste ked sa s tym clovek len vyrovna, tak tomu celemu nehcava volny priebeh, ked sa tam nepostavi ako prekazka, tak sa to bude len rozsirovat ako rieka, co ma koryto v ilovitej pode.
-
dair
Guru wannabe
uplink, aby som uviedol veci na pravu mieru,
si potom asi jeden z mala takto zmyslajucich (co je super) a to by mala byt (a je) idea nabozenstva.Jedina vec co ma privadza do varu su veci ako Boh stvoril to a tamto lebo je to nonsens (aj ked nemyslim ze budes so mnou suhlasit)
ALE momentalne neriesime krestanstvo ale nieco ine (ci nie?)
si potom asi jeden z mala takto zmyslajucich (co je super) a to by mala byt (a je) idea nabozenstva.Jedina vec co ma privadza do varu su veci ako Boh stvoril to a tamto lebo je to nonsens (aj ked nemyslim ze budes so mnou suhlasit)
ALE momentalne neriesime krestanstvo ale nieco ine (ci nie?)
-
audiotrack
VIP
-
Shadow_blaster
Light Star