Je tu z fóra niekto ženatý?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste ženatý?????????

Áno
12
7%
Nie
149
93%

Celkom hlasov: 161

dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

vies v ziadnom pripade som nenapisal ze je to ok ale nemyslim ze s tym vela narobis(me) je to o ludoch a kazdy sa uci na vlastnych chybach, mozno ti mudrejsi na chybach inych no ako som povedal... zacat od seba..
a btw neohanaj sa nabozenstvom lebo mi je z toho zle (no offence)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nemyslim ze sex na jednu noc je chyba...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

dair napísal:vies v ziadnom pripade som nenapisal ze je to ok ale nemyslim ze s tym vela narobis(me) je to o ludoch a kazdy sa uci na vlastnych chybach, mozno ti mudrejsi na chybach inych no ako som povedal... zacat od seba..
a btw neohanaj sa nabozenstvom lebo mi je z toho zle (no offence)
kde sa nim ohanam? Mozno vdaka nemu zo mna nie je vrazdiaci psychopat co ja viem z myslienkou ocisty ludstva [vid hitler] :D
JJ zacal som od seba. Uz som usetril par babam panenstvo, staci? :twisted:
Martin44 napísal:Nemyslim ze sex na jednu noc je chyba...
a co? Skrtancek nad posteou? ;) To je fuk, v dnesnej dobe ludia vnimaju veci inverzne, uz som si zvykol ;) takze "pohodicka" :)...priklad:

- je prezitok chodit do kostola
- je prezitok verit v Boha
- je ok hulit/fajcit v 13tich mozno 15tich
- je ok sekzovat od 15tich
- je ok sekzovat s tonou bab
- ide o to si zivot uzit a nie prezit ho spravne - tak ako mam, len popripade ho prezit spravne - tak ako si predstavujem.

atd..atd..atd :)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Holubar napísal:Jezis nejebte sa,ved typek len zartoval,v zivote si nepichol,ako to moze mysliet vazne :roll:
hh, asi nevies na akej skole :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:a co? Skrtancek nad posteou? ;) To je fuk, v dnesnej dobe ludia vnimaju veci inverzne, uz som si zvykol ;) takze "pohodicka" :)...priklad:

- je prezitok chodit do kostola
- je prezitok verit v Boha
- je ok hulit/fajcit v 13tich mozno 15tich
- je ok sekzovat od 15tich
- je ok sekzovat s tonou bab
- ide o to si zivot uzit a nie prezit ho spravne - tak ako mam, len popripade ho prezit spravne - tak ako si predstavujem.

atd..atd..atd :)
sorry nie si ty nahodou moja babka? :?
teda ak by nebolo nabozenstva, tak by si vrazdil ludi ci co? Byt clovekom je o vlastnom svedomi a nie ci chodis do kostola, ci veris atd.
Vychova je na rodicoch a nie na sorry za vyraz kostolnych kecoch.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

dair napísal:sorry nie si ty nahodou moja babka? :?
teda ak by nebolo nabozenstva, tak by si vrazdil ludi ci co? Byt clovekom je o vlastnom svedomi a nie ci chodis do kostola, ci veris atd.
1. s tym psychopatom to myslel ako for
2. uplink nepovedal nic o kostole
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:sorry nie si ty nahodou moja babka? :?
sigh...babka :D...jj presne. Toto je dnesok.

Babky = senilne kecy
my mladi = "super napady"

Pocuj nevjem ci to pripada len mne divne, ale vies tie kostolne kecy funguju min 2000 rokov [povedzme 1400 - Carihrad 450, 4 ekumenicky koncil atd atd...alebo 1200 Nicea 2 7 E.k.] Dobre. Cize Ty si myslis ze kecy od babky su sprostost, lebo maju viac ako tisicrocnu tradiciu, a veci ktore vznikli v nasom storoci [mozno v minulom] su tie najsamsuper? jo. Tak tomu hovorim "sila tradicie" no a ked uz sme pritom. Viera nie je o chodeni do kostola, ale napr. prave o takom "zvratenom" zmyslani ako mam ja.

Vies preco veris ze tie kecy su kecy? Lebo Ti to povedali kamarati/rodicia. Keby si sam trosku "postudoval" tie kecy, tak by si zistil ze to mozno az take kecy niesu...ale samozrejme ze to tvrdi mmntalne vacsina tak ideme za stadom [volov], lebo ist s prudom je in...vlastny nazor a vlastny vyskum sux, treba sa zaradit do [chorej] spolocnosti, lebo je vynikajuca a mmntalne si pocina asi najlepsie v historii [atomovka, blbe virusy, znecistenie ovzdusia/mori, globalne oteplovanie, politicke konflikty, hlad a to brutalny - to ze nie je u nas neznamena ze nim netrpi dostatocne velka VELKA cast planety, vojny, preludnenie...] Mas pravdu, su to len kecy...treba ist s dobou, lebo vobec nie je zvratena je to doba osvietenstva a vybornych napadov. Babkovske kecy nechame v kostole a Biblii a ideme ficat na najnovsich veciach kym mozeme....sr*t na nase deti, ze nebudu mat kde byvat...co tam po dalsich generaciach, MY si uzijeme, NAM bude fajn to je PODSTATNE. Daco som zle napisal? Alebo vynechal? :)

Len ako priklad z praxe...katastrofy...vies preco su? Niektori ludia si myslia ze preto, lebo nicime planetu, niektori si myslia ze je to prirodzena "ocista" planety, lebo nas tu je moc...a niektori si myslia [veria] ze je to preto, lebo sme zvrateni. Cize chrapat s vela babami...v mojich ociach je trestuhodne, cize ked nas zmetie nejaky hurikan, tak potom nepiste ze Boh nie je inac by to nedopustil...lebo ano znie to "choro" ale deje sa to aj pre taketo veci :twisted:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nazory mas dobre len si az moc knzervativny

Totiz si radsej pojdes s kamaratmi do baru ako do kostola.
Si mlady a teda sa pohybujes v mladsej spolocnosti kde to proste "zije" a ty zijes s nimi.Mozno sa ti to este nestalo ale ver ze ked sa raz dostanes do nejakeho nocneho baru, na disco...etc a budes mat v sebe kus alkoholu - tak do nalady a s kamosmi budete kadeco debatovat...etc a potom ked tam nabehnu nejake cajocky tak s nou tancujes celu noc a potom to skonci obvykle takym dacim akoze ju pojdes odprevadit alebo odviezt, zastavis sa a hned ti vystreli "pod ku mne" a si v tom.A ver ze vtedy zabudnes aj na bibliu aj na tento prispevok.Takyto sex nie je spravny ale obycajne s cajou s ktorou mas dlhodoby vztah to ide "pomaly" pretoze si ju vazis a nechces na nu "tlacit" so sexom a obycajne to nechas na nahodu ktora pride bohvie kedy.Najlepsi sex je necakany, samozrejme aj tam treba zachovat chladnu hlavu.

Dalej co sa tyka prostredia a situacie vo svete.
Vies tam kde sa hladuje tak tam takym ludom nepomoze ked ich charita bude "vykrmovat" ako kury vo velkochove.Oni sami nemaju zaujem a nepodielaju sa na zlepseni ich situacie.Netvrdim ze si zato mozu sami ale pre uspecne dosiahnutie ciela je potrebna obojstranna spolupraca.
K zivotnemu prostrediu: musis to brat tak akokeby je poskodzovanie Z.P. danou za rozvoj techniky.Samozrejme verim ze si radsej ze zijes v dobe 21.st. a nie v dobe 500r. pnl :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Uplink uplne s tebou suhlasim ale ten koniec ma dorazil... ma nahrieva ako si krestania myslia ze su 1. a jedini ale to je na inu temu.. (este raz) to ci veris z teba lepsieho cloveka nespravi a nerobi...
a taketo spravanie (neriesime teraz Boha) je zcasti dane aj vyvojom v nasej spolocnosti a v neposlednom rade vplyvu medii ved si len porovnaj take 80. a 90. roky s dneskom... tj dianie v skolach, teenagerske roky a tak..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Vsetko bolo dopredu pripravene a deje sa podla planu...

zenaty niesom
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

áno, ale už nie!!!!!!!
som vdovec
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nazory mas dobre len si az moc knzervativny

Totiz si radsej pojdes s kamaratmi do baru ako do kostola.
Si mlady a teda sa pohybujes v mladsej spolocnosti kde to proste "zije" a ty zijes s nimi.Mozno sa ti to este nestalo ale ver ze ked sa raz dostanes do nejakeho nocneho baru, na disco...etc a budes mat v sebe kus alkoholu - tak do nalady a s kamosmi budete kadeco debatovat...etc a potom ked tam nabehnu nejake cajocky tak s nou tancujes celu noc a potom to skonci obvykle takym dacim akoze ju pojdes odprevadit alebo odviezt, zastavis sa a hned ti vystreli "pod ku mne" a si v tom.A ver ze vtedy zabudnes aj na bibliu aj na tento prispevok.Takyto sex nie je spravny ale obycajne s cajou s ktorou mas dlhodoby vztah to ide "pomaly" pretoze si ju vazis a nechces na nu "tlacit" so sexom a obycajne to nechas na nahodu ktora pride bohvie kedy.Najlepsi sex je necakany, samozrejme aj tam treba zachovat chladnu hlavu.

Dalej co sa tyka prostredia a situacie vo svete.
Vies tam kde sa hladuje tak tam takym ludom nepomoze ked ich charita bude "vykrmovat" ako kury vo velkochove.Oni sami nemaju zaujem a nepodielaju sa na zlepseni ich situacie.Netvrdim ze si zato mozu sami ale pre uspecne dosiahnutie ciela je potrebna obojstranna spolupraca.
K zivotnemu prostrediu: musis to brat tak akokeby je poskodzovanie Z.P. danou za rozvoj techniky.Samozrejme verim ze si radsej ze zijes v dobe 21.st. a nie v dobe 500r. pnl :wink:
Heh s tymi diskotekami, uz som bol na xy "podujatiach" [parties, happenings....] preto ze nepijem [vobec :D]...ok to hovori za seba. No a k tomu hladu ece, ono je to zapricinene tym, ze ista cast sveta [materialisticky zalozena] zije v prepychu [ano pre tych ludi co hladuju, su nase podmienky prepych] a to nehovorim o USA, tak trpia prave kvoli takymto rozdielom. Proste ekonomika uz nie je segmentovana a oblastna, ale zacina byt centralizovana a globalna. Cize ked daco ebne v USA my to pocitime tiez, ked daco ebne u nas, tak to pocitia v madarsku napr. Proste sa z toho zacina stavat jedna velka retaz...njn fajn prispevky ;) ale nejdem radsej dalej pisat, necem zakladat novy flamethread :D
dair napísal:Uplink uplne s tebou suhlasim ale ten koniec ma dorazil... ma nahrieva ako si krestania myslia ze su 1. a jedini ale to je na inu temu.. (este raz) to ci veris z teba lepsieho cloveka nespravi a nerobi...
a taketo spravanie (neriesime teraz Boha) je zcasti dane aj vyvojom v nasej spolocnosti a v neposlednom rade vplyvu medii ved si len porovnaj take 80. a 90. roky s dneskom... tj dianie v skolach, teenagerske roky a tak..
pozri ja na to kaslem aky som clovek. Mne ide o ostatnych ludi nie o mna. A krestania si nemyslia ze su #1 ale Ti uplne posledni [co aj sme]. Takze nemusis mi pisat ci lepsi, ci horsi clovek, vzdy mi je druhy viac ako ja sam.

K tej spolocnosti. To je to na co narazam, ze je to posledna doba a uplne chora, cize jedine vychodisko je hladat ho inde ako v nej samotnej. That's the point. A samozrejme nie distancovat sa od nej, ale prinasat do nej aspon nejake male zlepsenia, ktore su naozaj zlepseniami a nie len docasnymi rieseniami. Proste ked sa s tym clovek len vyrovna, tak tomu celemu nehcava volny priebeh, ked sa tam nepostavi ako prekazka, tak sa to bude len rozsirovat ako rieka, co ma koryto v ilovitej pode.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink, aby som uviedol veci na pravu mieru,
si potom asi jeden z mala takto zmyslajucich (co je super) a to by mala byt (a je) idea nabozenstva.Jedina vec co ma privadza do varu su veci ako Boh stvoril to a tamto lebo je to nonsens (aj ked nemyslim ze budes so mnou suhlasit)
ALE momentalne neriesime krestanstvo ale nieco ine (ci nie?)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

zupanok napísal:áno, ale už nie!!!!!!!
som vdovec
To mi je luto. :(
Ja zenaty este nie som, ale v priebehu 4-5 rokov najneskor to chcem zmenit.
demizon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa demizon »

Uplink -> Uplny suhlas :!:
Ako keby som to pisal ja :aasmile1: :aasmile29:
Len mi je luto, ze takto podobne zmyslajucich ludi je cim dalej tym menej :hmm:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

p4ra napísal:To mi je luto. :(
Ja zenaty este nie som, ale v priebehu 4-5 rokov najneskor to chcem zmenit.
Ktora by ta chcela? To maju pocuvat tie tvoje dristy?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

test napísal:Ktora by ta chcela? To maju pocuvat tie tvoje dristy?
čo ty vieš? možno si nájde niekoho z tohto fóra
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

ja este nejsom pripraveny na manzelstvo ak mam vam praavdu povedat sak mam 17 co bam svaca? :) ale som schopny to urobit v najblyzssom case
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Shadow_blaster napísal:ja este nejsom pripraveny na manzelstvo ak mam vam praavdu povedat sak mam 17 co bam svaca? :) ale som schopny to urobit v najblyzssom case
ale v najblizsom case by si si mohol nastudovat gramatiku, kazdopadne.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

//t0m4s3 - v skole ta neucili ze veta sa ukoncuje iba jednym interpunkcnym znamienkom?

A co tak: A Teba toto neucili!?
este raz pre zopakovanie (spomaleny zaber a zvacsene): A Teba toto neucili :!: :?:
Napísať odpoveď