dair napísal:sorry nie si ty nahodou moja babka?
teda ak by nebolo nabozenstva, tak by si vrazdil ludi ci co? Byt clovekom je o vlastnom svedomi a nie ci chodis do kostola, ci veris atd.
Vychova je na rodicoch a nie na sorry za vyraz kostolnych kecoch.
sigh...babka

...jj presne. Toto je dnesok.
Babky = senilne kecy
my mladi = "super napady"
Pocuj nevjem ci to pripada len mne divne, ale vies tie kostolne kecy funguju min 2000 rokov [povedzme 1400 - Carihrad 450, 4 ekumenicky koncil atd atd...alebo 1200 Nicea 2 7 E.k.] Dobre. Cize Ty si myslis ze kecy od babky su sprostost, lebo maju viac ako tisicrocnu tradiciu, a veci ktore vznikli v nasom storoci [mozno v minulom] su tie najsamsuper? jo. Tak tomu hovorim "sila tradicie" no a ked uz sme pritom. Viera nie je o chodeni do kostola, ale napr. prave o takom "zvratenom" zmyslani ako mam ja.
Vies preco veris ze tie kecy su kecy? Lebo Ti to povedali kamarati/rodicia. Keby si sam trosku "postudoval" tie kecy, tak by si zistil ze to mozno az take kecy niesu...ale samozrejme ze to tvrdi mmntalne vacsina tak ideme za stadom [volov], lebo ist s prudom je in...vlastny nazor a vlastny vyskum sux, treba sa zaradit do [chorej] spolocnosti, lebo je vynikajuca a mmntalne si pocina asi najlepsie v historii [atomovka, blbe virusy, znecistenie ovzdusia/mori, globalne oteplovanie, politicke konflikty, hlad a to brutalny - to ze nie je u nas neznamena ze nim netrpi dostatocne velka VELKA cast planety, vojny, preludnenie...] Mas pravdu, su to len kecy...treba ist s dobou, lebo vobec nie je zvratena je to doba osvietenstva a vybornych napadov. Babkovske kecy nechame v kostole a Biblii a ideme ficat na najnovsich veciach kym mozeme....sr*t na nase deti, ze nebudu mat kde byvat...co tam po dalsich generaciach, MY si uzijeme, NAM bude fajn to je PODSTATNE. Daco som zle napisal? Alebo vynechal?
Len ako priklad z praxe...katastrofy...vies preco su? Niektori ludia si myslia ze preto, lebo nicime planetu, niektori si myslia ze je to prirodzena "ocista" planety, lebo nas tu je moc...a niektori si myslia [veria] ze je to preto, lebo sme zvrateni. Cize chrapat s vela babami...v mojich ociach je trestuhodne, cize ked nas zmetie nejaky hurikan, tak potom nepiste ze Boh nie je inac by to nedopustil...lebo ano znie to "choro" ale deje sa to aj pre taketo veci