Pohlavie: Stav: Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1370 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma:
Zaslal: 05 Sep 2008, 19:02 Predmet:
Majetok knaza je majetok knaza a ako taky ho moze posunut napriklad svojim surodencom. Myslim si, ze v stredoveku bol osobny majetok knazov este mensi ako je dnes bezne, a uzivali cirkevneho majetku.
Nuz tak napriklad My mame susedov Jehovistov, dokonca jeden z nich je ten ich knaz. A v principe su to mili ludia, ale to ich presviedcanie nasilu o ich pravde aj mne dost lezie na nervy, takze s tymto ani Ja vonkoncom nesuhlasim. Je to divne. A okrem toho mam taky dojem, ze napriklad nemozu pit alkohol a minule som ich videl, ako rezu do hlavy 52% slivovicu
raz sa u nas jeden zastavil a akurat som bol doma len ja...chilku som ho pocuval, vo vhodnej chvili som mu povedal ze som neveriaci a prehodili sme okolo toho take 2-3 vety co sa ma pytal, nasledne podakoval ze som si ho vypocul a pri odchode sa spytal sa ci moze nechat nejake materialy. po odpovedi "myslim ze by to bolo zbytocne" este raz podakoval a odisiel.
takze k jehovistom: kontakt bol, otravoval ovela menej ako niektori podomovi obchodnici, takze voci nim nic nemam...maju svoj sposob zivota...
k hlasovaniu: - nehlasoval som
cirkev = sekta povolena statom (Scientologická cirkev v USA je v nemecku zakazana sekta), Svetkovia jehovovi su v SR riadne zaregistrovany takze su cirkev
stretol som sa s nimi takze moznost 3 odpada
o obtazovani spolocnosti by som tiez pomlcal lebo napr. ked chce clovek spat a za oknom mu hulaka par opytych deciek tak venovat 5min nejakemu jehovistovi je urcite menej
Pohlavie: Stav: Založený: 20.05.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: Medzi venusou a marsom Karma:
Zaslal: 18 Sep 2008, 20:50 Predmet:
Co ja viem poznal som jehovistov, ktori ma nejak silne so svojou vierou neotravovali, ale zase som zazil takych, ktori mi tou svojou dotieravostou uz liezli na nervy. Dokial ma nejak neotravuju, tak v podstate proti nim nic nemam, nech si dalej vyznavaju, co chcu.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre