Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1533 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 19:36 Predmet: |
|
|
Ja jeseň nepociťujem ako nejaké depresívne obdobie.. Depka môže prísť hocikedy cez rok a naopak niečo výnimočne dobré sa môže prihodiť na jeseň neviem na čo by som si mal hovoriť že je jeseň to je zlé a tak... Ešte aj toto počasie ked je akurát sucho a neprší je fajn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4575 Bydlisko: Citam len temu o WoWku Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 19:44 Predmet: |
|
|
ludia prosim vas, vysvetlite mi co je natom tak dolezite, absolutne nezavisim od toho ci je vonku tma, svetlo, ci prsi alebo prazi slnko...idem kde mi treba bez ohladu nato co sa vonku deje, ako uz vazne zakladate na totalnych kravinach....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 19:51 Predmet: |
|
|
| slavo120 napísal: |
presne i ja mam take pocasie celkom rad ... ked sa nudim ta idem len tak von okolo stvrtej piatej von uz tma pustim si mp3-ku a proste sa flakam len tak nad vsetkym rozmyslam prevetravam si hlavu heh .. ale na druhu stranu obcas cez toto obdobie na mna vsetko dolahne .. i ked na mna vzdy nieco dolahne ci uz je jar leto jesen abo zima  |
Taktiež zdielam vaše pocity, užívam si toto.
Hmla, mierne popŕchanie, tma o piatej... úplná lahôdka pre mňa na bicyklovanie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 701 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 19:52 Predmet: |
|
|
Sheep vidím že máš podráždenú náladu..... To tá jeseň čo?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4575 Bydlisko: Citam len temu o WoWku Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 19:55 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
Sheep vidím že máš podráždenú náladu..... To tá jeseň čo?  |
nemam podrazdenu naladu ale mat depky koli pocasiu je uz riadna palka...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2231 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 19:57 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
ludia prosim vas, vysvetlite mi co je natom tak dolezite, absolutne nezavisim od toho ci je vonku tma, svetlo, ci prsi alebo prazi slnko...idem kde mi treba bez ohladu nato co sa vonku deje, ako uz vazne zakladate na totalnych kravinach....  |
Ale co by nezalezalo... Mozno u teba nie lebo nemas tolko problemov a len doma vysedavas za pc , tam to nikoho neovplyvnuje. Namna počasie vplýva a tuším je aj dokázané že počasie vplyva na ludí (teplota,vlhkost....)
CITAJ
| Citácia: |
Žiarivé slnko určite prispieva k dobrej nálade: keď je slnečný deň, naozaj zabudneme na nepríjemnosti a stres. Liečitelia, ktorí sa zaoberajú vplyvom počasia na ľudské zdravie, už dávno potvrdili, že práve slnečný svit v mimoriadnej miere pozitívne ovplyvňuje psychiku a nasýtenie mozgu endorfínmi.
AK nastane vlhké teplé prúdenie, ihneď pocíti záťaž telo aj psychika. Pre duševnú činnosť sú mimoriadne príjemné studené oblasti vysokého tlaku vzduchu a tiež teplý vzduch, ktorý prichádza na okraji tlakovej výše. Tieto obidva typy počasia navyše nezaťažujú ani srdcovo-cievny systém.
Na prvý pohľad sa samozrejme zdá, že na zmeny počasia citlivo reaguje čoraz viac ľudí. Neustály pobyt v zatvorených a často dokonca v klimatizovaných miestnostiach znižuje prirodzenú ľudskú schopnosť prispôsobiť sa. Na zvýšenú citlivosť voči poveternostným vplyvom sa dá odporúčať jediné: častejší pobyt v prírode a to v každom počasí. Niekedy pomáha zadovážiť si psíka, s ktorým treba ísť niekoľkokrát denne na prechádzku. |
Tak prosim ta netrep |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3751 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1718 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 20:33 Predmet: |
|
|
hmmm co ja fim ja mam toto pocasie ako celkom rad ale momentalne mam taku naku depku mimo pocasia heh totalny misung v hlave lebo zeny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 2131 Bydlisko: .::Thug Life::. Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 20:38 Predmet: |
|
|
| mna chytaju hlavne tie depresie..neznášam toto počasie(dážď mokro hmla)a tú tmu už o pol piatej |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 28 Okt 2007, 20:44 Predmet: |
|
|
Digital: ano je vedecky dokazane ze pocasie vplyva na zdravotny stav, ale ja nemyslim ze je to az tak strasne ze by to zvadzalo k depkam...
inak, problemov jojoj...by si sa cudoval...avsak riesim ich aj nez toho aby mi to ovplyvnovalo pocasie...
inak chcel by som vediet ako by ste vy zili v Londyne kde prsi vkuse  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 701 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 20:47 Predmet: |
|
|
Sheep pozor tam aj sneží a prší v jeden deň
Tam si už pravdepodobne na to zvykli, dávali jeden dokument že keď začalo pršať tak podľa toho sa dalo spoznať kto je Londýnčan a kto len turista, lebo turisti vytiahli dáždniky a Londýnčania sa tvárili akoby nič |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 7245 Bydlisko: afpd Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2007, 9:28 Predmet: |
|
|
Podla vasich prispevkov to vyzera ako keby bola vacsina z vas Emo Ste nejaki citlivi Na mna samozrejme tiez vplyva pocasie, ale iba v zmysle, ze som unaveny. Netvrdim, ze som clovek co nema depky, aj tie sa dostavia, len na to musi byt naozajstny dovod a nie blbe pocasie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1514
Zaslal: 29 Okt 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
Mám rada toto počasie, aj atmosféru, takže pohoda  |
to iste tu u mna.
v jeseni sa prebudza moja chut po kresleni |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 2084 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2007, 14:39 Predmet: |
|
|
v podstate podobny nazor ako sheep ... depresie nepoznam, lebo tie maju iba ludia co ich chcu mat :-/ .. obcas mam zlu naladu ... ale to mavam aj v lete ked je 30°C ... a neviem pocasie ako take asi moc na cloveka nevplyva, skor jeho zmeny by som povedal, lebo clovek je pliaga a privikne na vsetko ... tak hura, podme do toho, o stvrtej zasviette a robte to co mate radi (ehm ak niekto rad uz o stvrtej, tak nech nesvietie ) ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
asontragy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 404 Bydlisko: Kind of ivs Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2007, 15:39 Predmet: |
|
|
| Jesen? PPC! ved krasne farby nam tu vsade hraju, niekedy je hmla aj cely den, a ked niekedy vyjde je teplo, pricom to zjavne vyzera na kosu..a to je parada si vyjst do takej atmosfery len v tricku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|