Mne je to viac - menej jedno aké je počasie, depku môžem mať kedy chcem. Stačí správna hudba, chuť a správne podmienky...
btw: http://www.hojko.com/depresia-t81485.html
Sheep pozor tam aj sneží a prší v jeden deň
Tam si už pravdepodobne na to zvykli, dávali jeden dokument že keď začalo pršať tak podľa toho sa dalo spoznať kto je Londýnčan a kto len turista, lebo turisti vytiahli dáždniky a Londýnčania sa tvárili akoby nič
Podla vasich prispevkov to vyzera ako keby bola vacsina z vas Emo Ste nejaki citlivi Na mna samozrejme tiez vplyva pocasie, ale iba v zmysle, ze som unaveny. Netvrdim, ze som clovek co nema depky, aj tie sa dostavia, len na to musi byt naozajstny dovod a nie blbe pocasie.
v podstate podobny nazor ako sheep ... depresie nepoznam, lebo tie maju iba ludia co ich chcu mat :-/ .. obcas mam zlu naladu ... ale to mavam aj v lete ked je 30°C ... a neviem pocasie ako take asi moc na cloveka nevplyva, skor jeho zmeny by som povedal, lebo clovek je pliaga a privikne na vsetko ... tak hura, podme do toho, o stvrtej zasviette a robte to co mate radi (ehm ak niekto rad uz o stvrtej, tak nech nesvietie ) ...
Jesen? PPC! ved krasne farby nam tu vsade hraju, niekedy je hmla aj cely den, a ked niekedy vyjde je teplo, pricom to zjavne vyzera na kosu..a to je parada si vyjst do takej atmosfery len v tricku...
mne vadi hlavne ta zima a dazd,ale ze by som kvoli tomu mala depky...to nie...nahodou ja rada chodim na cintorin.ved to je take super miesto...uz sa tesim ako tento rok pojdem zase na dusicky
moni19 napísal:mne vadi hlavne ta zima a dazd,ale ze by som kvoli tomu mala depky...to nie...nahodou ja rada chodim na cintorin.ved to je take super miesto...uz sa tesim ako tento rok pojdem zase na dusicky
jj super miesto. tiez si chodim len tak po cintorine. naplna ma to optimizmom a dobrou naladou LOL
Jj lezie mi to na nervy .... zima,mraz,vonku fuuuka,prsi ... Mam z toho taku pochmurnu naladu. Moje rana niesu ani vesele ani plne energie po prespatej noci . Uz nech je zima ... .To mi kusok viac vyhovuje .... si uvarim caffe,zapalim cigu a budem pozerat von oknom ako sneh pomaly pada
mne je fajn nezávisle od počasia... dokonca dážď mám rád... akurát sa mi chce viac spať ked je nízky tlak a sychravo ale depresie? keby som bol týždeň sám doma zavretý, tak potom možno, ale inak určite nie