Kadiaľ isť...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

malá podotázka... koľko ste schopní utratiť peňazí? Alebo lepšie povedané, koľko si asi beriete zo sebou?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

pinco napísal:malá podotázka... koľko ste schopní utratiť peňazí? Alebo lepšie povedané, koľko si asi beriete zo sebou?
hmm nad tym asi nikto nerozmyslal este ved cez leto kazdy brigaduje tak peniaze su a bankomaty tiez takze neviem odpovedat ani priblizne :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

bobr: ja by som urcite nevynechal bansku stiavnicu. velmi sa mi tam pacilo, ked sme tam boli so spoluziakmi na chate.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Lub0$ napísal:Slovensky Raj, to je nadhera, super turistika na niekolko dni, Tatry (Vysoke/Nizke) to urcite poznas, potom Cerveny Klastor, mozte tam splavovat Dunajec a zajst pozriet cez hranice na Tri Koruny (alebo ak osa to vola).
A ked chcete ist len tak popijat, stanovat a chodit na diskoteky, tak Domasa je na to stvorena :D , kopec mladych ludi, sami chlast, voda a pekne holky. Co viac si mozes priat :D
ja som za toto, mozno sa tam stretneme, s kamaratmi tam budeme min. 3 dni ale to az v auguste, pretoze jul je plny jak prasa :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ak by ste boli aj za turistiku tak mozem odporucit slovensky raj. Prielom hornadu je uplne super, turisticka trasa je proste genialna a trochu adrenalinova , mne sa tam strasne pacilo, ale to bolo uz daavno, dufam, ze toto leto sa tam dostanem :-) Oplati sa tiez ist pozriet Krasnu horku a betliar. a jednu dolinu tam pblizku, len mi kurnik teraz vypadol nazov, ked si spomeniem tak napisem ...
Urcite nezabudnite na tatry a spominany cerveny klastor a splav dunajca je tiez celkom dobry napad .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Na SVK by som nemal ziaden problem niekde ist. Uz zalezi iba na $ . Staci si kupit nejaku turisticku mapu Slovenska alebo pogooglit.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Lub0$ napísal:Na SVK by som nemal ziaden problem niekde ist. Uz zalezi iba na $ . Staci si kupit nejaku turisticku mapu Slovenska alebo pogooglit.
jasne tieto veci viem pouzivat :wink: ale tak chcel som konkretne napady a odporucania co sa mi vlastne aj scasti splnilo...THX
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

slovensky raj :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

jj slovensky raj.. zoparkat som bol a naviac sa mi to tam pacilo :) .. potom by som odporucal chopok :) prijemne prostredie s kosodrevinou a mozte si dat taku mensiu turistiku na kamennu chatu kde je uplne, ze super :wink:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

na slovensku pokial ide o turistiku podla mna neni problem s peniazmi... pokial je clovek na turistike s hotelmi asi vydavky nebude mat (maximalne ked bude necas tak nejaka horska chata ale v takychto pripadoch maju chatari pochopenie a byva to lacnejsie popripade z vlastnych skusenosti viem ze nemaju problem nechat cloveka prespat niekde na chodbe zadarmo-co nieje problem ked mas so sebou karimatku a spacak) jedlo staci nakupit tak raz za 3-4 dni... to sa zbehne niekam dolu do dediny (na slovensku nehrozi dlhsi cas ze by ste dedinu nestretli) a cestovanie -v pripade studentov to nieke ziadna zavratna suma ( ak je niekomu vela da sa aj stopom)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

tak slovensky raj ti odporucam aj ja..
Napísať odpoveď