Kadiaľ isť...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Na SVK by som nemal ziaden problem niekde ist. Uz zalezi iba na $ . Staci si kupit nejaku turisticku mapu Slovenska alebo pogooglit.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Lub0$ napísal:Na SVK by som nemal ziaden problem niekde ist. Uz zalezi iba na $ . Staci si kupit nejaku turisticku mapu Slovenska alebo pogooglit.
jasne tieto veci viem pouzivat :wink: ale tak chcel som konkretne napady a odporucania co sa mi vlastne aj scasti splnilo...THX
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

slovensky raj :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

jj slovensky raj.. zoparkat som bol a naviac sa mi to tam pacilo :) .. potom by som odporucal chopok :) prijemne prostredie s kosodrevinou a mozte si dat taku mensiu turistiku na kamennu chatu kde je uplne, ze super :wink:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

na slovensku pokial ide o turistiku podla mna neni problem s peniazmi... pokial je clovek na turistike s hotelmi asi vydavky nebude mat (maximalne ked bude necas tak nejaka horska chata ale v takychto pripadoch maju chatari pochopenie a byva to lacnejsie popripade z vlastnych skusenosti viem ze nemaju problem nechat cloveka prespat niekde na chodbe zadarmo-co nieje problem ked mas so sebou karimatku a spacak) jedlo staci nakupit tak raz za 3-4 dni... to sa zbehne niekam dolu do dediny (na slovensku nehrozi dlhsi cas ze by ste dedinu nestretli) a cestovanie -v pripade studentov to nieke ziadna zavratna suma ( ak je niekomu vela da sa aj stopom)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

tak slovensky raj ti odporucam aj ja..
Napísať odpoveď